Którzy kibice się zapierają?
Nie widziałem ze Barca gra galaktycznie, genialnie, czy jest galaktyczna i inne teorie głoszone przez debili.
Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro
Którzy kibice się zapierają?
Nie widziałem ze Barca gra galaktycznie, genialnie, czy jest galaktyczna i inne teorie głoszone przez debili.

O mój Bosz, trzeba wysłać transport chusteczek do Barcelony... 

- Chcieliśmy grać prawdziwą piłkę - powiedział Iniesta - Chcieliśmy atakować i zdobywać gole, ale gdy zespół przeciwny nie chce grać w piłkę, sytuacja się komplikuje.

Pomocnik Chelsea Londyn, Michael Essien jest przekonany, że w rewanżowym meczu półfinału Ligi Mistrzów z FC Barcelona jego zespół zaatakuje rywali.
We wtorek "The Blues" zaprezentowali na Camp Nou skrajnie defensywną taktykę, która przyniosła im korzystny rezultat 0:0.
- Doprowadziliśmy Katalończyków do frustracji, nie mogli nic zrobić. Nie zagraliśmy naszymi atakującymi kartami, ale mamy taki zamiar na Stamford Bridge. Już w pierwszym meczu swoje szanse miał Didier Drogba, myślę, że w Londynie będzie tego dużo więcej - wyjaśnił. - U siebie będziemy znacznie bardziej pewni siebie i stworzymy tyle sytuacji ile będzie potrzeba, by awansować. Nie wykluczam bowiem, że do gry w finale będziemy musieli strzelić więcej niż jedną bramkę - dodał.
Rewanżowy pojedynek Chelsea z Barceloną odbędzie się w środę 6 maja w Londynie.

Henry: Messi doprowadzi obronę Chelsea do szaleństwa
Napastnik Barcelony, Thierry Henry, stwierdził, że siła ofensywna "Blaugrany" jest w stanie "rozerwać" każdą obronę na świecie.
Henry przekonuje, że Messi jest w stanie "wkręcić w ziemię" obronę "The Blues", oraz że gra z pozycji faworyta jest dla Barcy naturalna.

KajoFC napisał(a):Przed meczem każdy był pewny swego a po meczu narzekanie na ustawienie zespołu rywali i pracę sędziego.
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Barcelona grała z Chelsea, a tu mnóstwo wpisów kibiców Manchesteru. Jak zresztą w każdym temacie dotyczącym z Barcelony. To taki zwyczaj specjalny?
Wylew serotoniny do mózgu większy niż po zażyciu 10 dropsów ![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości