imo gratuluje awansu.
Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

jest BOGIEM 

Etus2 napisał(a):o widzę kibice będą sie teraz licytować w stylu " no nam 23 lata temu w półfinale z Amatorem Bobrowniki sędzia nie dał autu ale teraz sobie to odbiliśmy!" może napiszcie petycje żeby w tv zamiast posiadanie piłki , rzuty rożne itp była tabelka w której są "nie odgwizdane karne" , "piłkarze którzy nie powinni grać ale grają" i oczywiście "niesłuszne kartki" ...

Tak w ogóle to dzisiaj strasznie odczuliśmy absencje. Iniesta jest potrzebny w środku pola i tyle. Niestety musiał zastąpić Francuza w ataku i gra w środku wyglądała już dużo gorzej

KajoFC napisał(a):Tylko nie mówcie mi teraz że kibice Barcy są obiektywni.(...)

Kamil232 napisał(a):Dokładnie i dlatego mnie dziwiło czemu np. Pep nie dał do napadu Krkica a na lewą nie przesunął Eto'o i Inieste zostawił w środku. Wg. mnie taka opcja byłaby zdecydowanie bardziej korzystna dla Barcy. A już na pewno w momencie kiedy przegrywaliście. A tak w ogóle Nie wiem czemu on czekał ze zmianą aż do 85 minuty?

Kamil232 napisał(a):A tak w ogóle Nie wiem czemu on czekał ze zmianą aż do 85 minuty?

Wejscie Essiena było bardzo ostre i na kostke Iniesty.

sudden napisał(a):Co do tych zmian to pytanie raczej do Hiddinka. Kto wprowadza przy grze 11 na 10 w 90 minucie spotkania obrońcę za napastnika?

Po raz kolejny nie zawiodl mnie Jarzinho 
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość