F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez kulekfcb N 17.05.2009 19:28

bede oryginalny... [k****] jaki ten Eto'o slaby :lol:
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Berik N 17.05.2009 19:45

wiecie co...gdyby Eto'o strzelil polowe tego co mial, w przeciagu calego sezonu, to na koncie mialby juz z 60 bramek? paranoja...na miejscu Pepa sciagnalbym go w 50 minucie i pojechal Kamerunczykowi po ambicji...jak my mamy z nim grac w finale z MU? :?
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Jarzinho N 17.05.2009 19:50

Samu nie sprawiał wrazenia, że powaznie podchodzi do tego co sie dzieje na boisku. Dzisiaj mogl spokojnie nam nastrzelac na nowy rekord w liczbie strzelonych bramek w La Liga. Tak jesli przegramy to głownym winowajca bedzie Eto'o, ze tez Boajnowi i Pedro chciało mu sie podawać. Oby na Osasune Pep go nie wystawiał, moze ambicja mu zadziała.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Mentor N 17.05.2009 19:54

:haha:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Bienias N 17.05.2009 19:55

W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez fieldy N 17.05.2009 19:55

pięknie przypieczętował swój występ :rotfl2: :roftl3:
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez Bask N 17.05.2009 19:56

Hala drewno :haha:

P.S. Liczę dziś na Forlana :]
Ostatnio edytowano N 17.05.2009 19:57 przez Bask, łącznie edytowano 1 raz
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Bask
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Jarzinho N 17.05.2009 19:56

Ale jazda, jak on dzisiaj strzelil ta jedna bramke to chyba sam nie wie. :P
:pogrzeb:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Berik N 17.05.2009 19:57

Problem w tym,ze Eto'o gra fatalnie od kilku ladnych tygodni...Ronaldinho tez sie ciagle usmiechal. Gdy szlo zle, to czesto usmiechal sie jeszcze wiecej. Mecz z Majorka i tak nie byl wazny ale nie tylko dzisiaj Samu gra katastrofalnie, beznadziejnie, strasznie...brak mi epitetow :lol:

Biorac pod uwage, co on robi nie jest wielkim osiagnieciem nastrzelanie w naszych barwach 150 bramek. Czy ile on tam ma. Nie mozna na niego patrzec...
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor N 17.05.2009 20:01

- Doskonały mecz milordzie.
- No [k****]!

Szkoda tej porażki. Oczywiście wynik bez znacznia a jedyne o co gramy to chyba rekordy, ale mimo wszystko można się zdenerwować kiedy jeden zawodnik marnuje w meczu około 10 (nie chce mi się liczyć - pewnie dużo się nie pomyliłem) okazji.

Druga połowa sezonu dużo słabsza w wykonaniu Kameruńczyka a co najgorsze im dalej w las tym więcej drewna w jego poczynaniach. Nie jest dobrze :/

Bask napisał(a):P.S. Liczę dziś na Forlana

Dlaczego? Przerzuciłeś się z Athletic na Atletico? :P
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Jarzinho N 17.05.2009 20:05

K.... jaka parodia. Nie wiem gdzie on miał jaja, żeby podejść do tego karnego. Za to co dzisiaj partnerzy mu wypracowali, powinien dac komus strzelić, jak nie idzie to wiadomo, że nie. Sam sie ośmieszył. Brak słów.
Ogolnie dobry mecz, bo Eto'o zmarnował conajmniej 6-7 takich mocnych setek, więc ciezko winic innych. Pedro, Bojan naprawde zagrali dobrze, ciagneli na skrzydłach. Torres takze mi sie podobał, Caceres potrafił wyjśc i włączyć sie w akcje ofensywna czy poprostu ja dobrze rozpocząć. Eidur przecietnie, Hleb dla mnie kiepsko, moze 2 razy starał sie coś pociągnąc wykreować, ale nic wiecej. Oborna mimo straty 2 bramek także nie wygladała najgorzej, Abidal mial niepewne interwencje. Olazabal potrafil swoje wybornić, nie miał za duzo do powiedzenia przy bramkach zdobytych przez Santane czy Arango.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fejkenq N 17.05.2009 20:07

boze jak mozna spieprzyc tyle setek no bez przesady czy tak gra aktualnie najlepszy strzelec la liga :D?,troche jest to denerwujace.
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez BarcaQzYN N 17.05.2009 20:07

Manchester napewno nie pozwoli mu na wiele. Tragedia w wykonaniu Eto'o...
Za to młodzież bardzo dobrze się spisywała. Może gdyby Jeffren grał zamiast Eto'o to już mielibyśmy rekord bramek pobity... Oier w bramce spisywał się perfekcyjnie do 70 minuty. Potem jeden błąd, gdzie źle obliczył "kozła", jednak bardzo szybko naprawił swój błąd. Rzut wolny może mógł wyciągnąć. Caceres się spisał. Torres zagrał nieźle, w końcówce trochę błędów... Pedro i Bojan bardzo dobrze moim zdaniem. Powinni mieć spokojnie po dwie asysty.
Hleb zagrał moim zdaniem słabo. Pierwsze 20 minut mu wychodziło, ale potem coraz słabiej. Eidur znacznie lepiej, szczególnie w pierwszej połowie. Sylvinho chyba nadal bez faulu. Abidal poradził sobie na środku nieźle.
Za tydzień mam nadzieję na podobny skład, ale bez Sylvinho, i kogoś z dwójki Bojan/Eto'o - bo zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby zaryzykować wystawienie Bojana w finale LM...
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
BarcaQzYN
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mentor N 17.05.2009 20:08

Wiadomo, że chciał strzelać bo walczy o Pichichi i Złotego Buta. To samo było z rzutem wolnym w drugiej połowie, którego sam chciał wykonać :/ To dla niego typowe. Jak strzela bramki to nikomu to raczej nie przeszkadza bo między innymi dzięki tej ambicji ma tyle bramek, ale jak traci formę to już jest gorzej.

Pedro, Bojan i Oier dzisiaj chyba najlepsi. Hleb nie wykorzystuje szansy.
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Bask N 17.05.2009 20:10

Dlaczego? Przerzuciłeś się z Athletic na Atletico? :P

Przerzuciłem się na sprawiedliwość(PiS :jupi: ). Gość, który psuje tyle sytuacji nie zasługuje na miano najskuteczniejszego piłkarza w Hiszpanii, a tym bardziej Europy.

Jak nie będzie rekordu to wiadomo dzięki komu :x
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Bask
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania