Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

) słucha chyba rapu bawi się w bukmacherke pozatym niewiele wiem o nim jak o każdym użytkowniku forum... 

. Poza Arsenalem kibicuje chyba Jagiellonii, choć ręki nie dam sobie za to stwierdzenie uciąć. Na forum jest już z nami od półtora roku, ale od tego czasu nie zdążył jakoś specjalnie zapisać się w mojej pamięci... cóż, może jeszcze to nadrobi

Ostatnio prowadzi mala wojenke z naszym internetowym pieniaczem...*

i podkarpackiego futbolu . Na forum stosunkowo świeży tym nie mniej kilkoma postami kilku głupkom pokazywał miejsce w szeregu , co cieszy . Wielu zarzuca , że forum stopniowo schodzi na psy ze względu na napływ buców . Maximus natomiast jest jednym z tych nowych ludzi , z którymi warto dyskutować. 

Jego posty może nie liczą się w tysiącach, ale bez dwóch zdań to dość wyrazista postać na naszym starym forum.

. Poza piłką nożną interesuje się hokejem. Z zainteresowań pozasportowych nie można pominąć ogromnej fascynacji serialowymi 'Przyjaciółmi'. Jeżeli chodzi o gusta muzyczne, z tego co pamiętam, Ducha ulubioną kapelą są wiecznie żywi Beatlesi. Kiedyś należał do redakcji pilka.pl (i to nawet przez stosunkowo długi okres czasu), jednak z pewnych względów zrezygnował z tej funkcji. Miałem okazję poznać go osobiście (ba! nawet wódkę z nim piłem
) i śmiało mogę napisać, że Duch to... spoko koleś
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości