Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Cris7 Wt 12.08.2008 14:22

arek_ahig - Prowadził słynny beef z Martinho. Chyba wygrał, bo Martinho zaginął, albo ma bana, nawet nie chce mi się sprawdzać. Bawarczyk zarzucił mu, że jest dzieckiem neo, chwali się swoją dziewczyną i jest kibicem włoskiem piłki. Z kolei Arek odpowiedział dissem, w którym nazwał Martinho głupim [ch**]. To był szalenie pasjonujący pojedynek. Coś jak rywalizacja łuczników na igrzyskach.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Re: Opisz poprzednika

Postprzez kyloloko Wt 30.09.2008 23:10

Kibic MU od dawna na forum więc grzdyl z niego był jak się rejestrował... widać wybił sie 8)...będzie miał niedługo egzamin z prawka więc trzymam kciuki (sam w styczniu się zapisuje :P ) słucha chyba rapu bawi się w bukmacherke pozatym niewiele wiem o nim jak o każdym użytkowniku forum... :roll:
Robie jedną rzecz dobrze, tylko czy aż ?
Obrazek
PWRD niePoWtaRzalny skłaD
kyloloko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez RóżA Śr 01.10.2008 9:58

kyloloko
kibic Arsenalu, więc już na starcie ma u mnie dużego plusa :P . Poza Arsenalem kibicuje chyba Jagiellonii, choć ręki nie dam sobie za to stwierdzenie uciąć. Na forum jest już z nami od półtora roku, ale od tego czasu nie zdążył jakoś specjalnie zapisać się w mojej pamięci... cóż, może jeszcze to nadrobi :wink: .
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez EnJoy's So 04.10.2008 22:19

RóżA

Po nicku można wnioskować, że miłośnik kwiatów, a szczególnie lubi róże.Kanonier, ceni sobie grę Henrego, jak większość Polaków wyemigrował na Wyspy, obecnie zamieszkuje stary stadion Kanonierów.Znana, ceniona i poważana postać forum :wink: .
Obrazek
EnJoy's
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez kon2r N 05.10.2008 14:42

EnJoy's
Na forum juz od 2007 roku mimo to zdolal nabic zalediwe 150 postów, niewiele mi o nim wiadomo. Najwyraźniej lubi PSG oraz O.S.T.R.ego a to sie ceni :wink: Miejmy nadzieje ze forum bedzie mialo z niego jeszcze duzo pociechy :)
Obrazek Obrazek
kon2r
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez fieldy Śr 22.07.2009 17:20

Dlaczego nikt tu nie pisze ?

Kontur ostatnio na forum był w maju. Chodzą słuchy, że wykończyli go przedstawiciele Czerwonych Diabłów po finale Ligi Mistrzów, bo jak wiadomo kontur kibicuje tym z Katalonii. Inni mówią, że Mentor go zbanował, bo nie mógł już czytać postów młodszego kolegi "po szalu".

Gdy jeszcze był wśród żywych ograniczał się chyba głównie do tematu Barcy, bo nic więcej o nim nie wiem :P
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez czeher Śr 22.07.2009 17:28

fieldy - ... widac, ze dopadla go jakas nostalgia i odswieza stare tematy. chlopak jest sentymentalny. Mozna o nim i jego pocznanaich na pilka.pl ksiazki pisac.... W sumie znam go juz w internetowym siwatku kilka lat i poza pewnymi nieco pokazowymi zgrzytami z Arsnealem (pod katem bukmahcerki) zyjemy w pelnej harmonii :rotfl:
Ogolnie jak wsyzyscy wiedza postac lubiana, ze wzgledu na swa swego rodzaju orygilnasc baczac na to, ze coraz wiecej idiotow w sieci to field musi odciskac pozytywne pietno :P Ostatnio prowadzi mala wojenke z naszym internetowym pieniaczem...*

*nawet słowem się do Yukasza nie odezwałem :think:
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez franz Śr 22.07.2009 17:36

fieldy

Mówiąc krótka i zwięźle – „człowiek legenda”.

Ogromna ilość swego prywatnego czasu jaką wkłada w pilka.pl może przyprawić co niektórych o ból głowy, albo o podejrzenia że jest to jakiś super inteligent bot nowej generacji, a nie człowiek. W każdym bądź razie „szacuj na dzielni” dla niego, ze mimo wieku (podeszłego!) jeszcze mu się chce.

Dawnej pijaczyna, lubił wychlać co tu kryć! Dziś jak sam publicznie wyznał na łamach prasy („Party - życie gwiazd”) i portalu plotek.pl… nie pije, w każdym bądź razie ogranicza spożycie alkoholu i nie upija się już. No cóż na każdego przychodzi pora, kres, koniec… możemy tylko łączyć się z nim w bólu. Tak już na serio to barwo za decyzje w tej kwestii.

Warto zauważyć, że przy ograniczonej aktywności innych modów jest obecnie jedyną ostają sprawiedliwości na forum. Można by rzec panem życia i śmierci – ostatnim sprawiedliwym wśród pilka.pl’owiczów świata.

Posiada poczucie humoru jakieś tam, gust muzyczny też coś dobrego by się znalazło – ogólnie postać na zdecydowany plus, dysia dla Ciebie, dodam Cie do ziomkuf na naszej klasie, masz konto na foci?

Edyta: Kuwa czesław mnie uprzedził!
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez Maximus_ Śr 22.07.2009 19:53

franz

Jak dla mnie jedna z najbarwniejszych osób na forum. NIe pierd*** się, tylko pisze to co myśli. To jest w nim najlepsze.
Jeden z najbardziej aktywnych forumowiczów. Nie znam go zbytnio, ale widać że ma swoje mocne zdanie i niejednego sprowadził na ziemię :D

Dodatkowo chyba największy przeciwnik neokidów :D
Obrazek
Maximus_
Blaugrana

Postprzez Killerbean Śr 05.08.2009 15:19

Maximus

Kibic Barcelony :spoko: i podkarpackiego futbolu . Na forum stosunkowo świeży tym nie mniej kilkoma postami kilku głupkom pokazywał miejsce w szeregu , co cieszy . Wielu zarzuca , że forum stopniowo schodzi na psy ze względu na napływ buców . Maximus natomiast jest jednym z tych nowych ludzi , z którymi warto dyskutować.
Od czasu do czasu trudni się handlem w postaci sportowych uniformów .
Ogólnie postać na + :)
THERE'S ONLY ONE GOD
Obrazek
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Bonso Śr 05.08.2009 16:00

Killerbean - nie pamiętam go, więc zapewne nie wypowiadał się tak często w czasach, kiedy ja coś tam pisałem ;). Kibic Barcelony :roll: . 23-letni, więc już nie uda mu się przejść na jasną stronę. Fan Xaviego, szkoda że nie Xabiego ;). Jest z Poznania, więc pewnie kibicuje Lechowi. Więc po klubach które lubi, mogę spokojnie rzec, że dogadalibyśmy jak Jola z koniem.
Następnie fan serialu "Friends", czyli tego za którym ja nigdy nie przepadałem ;) No i generalnie tyle ;) ooo i jeszcze wczoraj miał 3 rocznicę pobytu na pilka.pl ;)
Obrazek
Bonso
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez sbQ Cz 22.10.2009 9:42

Bonso- Lider Drużyny, w chwili obecnej napisal 1333 postow, Dołączył(a): So 09.04.2005 9:07, jest z Raszyna.
Obrazek
sbQ
Moderator
Moderator

Postprzez Marco_Van_Basten Cz 22.10.2009 14:31

sbQ

Człowiek z czteroletnim stażem na forum, a prawdę mówiąc niewiele o nim można napisać. Forumowicz raczej bezbarwny, z tego co kojarzę to sam tworzy sigi. Pewnie z kimś go pomyliłem za co wszystkich zainteresowanych przepraszam. Postów mało, zatem kolega sbQ raczej statystuje na forum niż udziela się aktywnie.
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez Duch Cz 22.10.2009 15:32

Takie tematy wykopujecie z czeluści forum :o

Marco_Van_Basten - jeden z ojców założycieli Twojej Starej (być może ostatni z żyjących). Mimo sromotnej porażki jego zespołu nadal jest wierny barwom klubowym co z jednej strony zasługuje na słowa uznania, a z drugiej oznacza, że porażka już zawsze będzie wypisana na jego twarzy :P Jego posty może nie liczą się w tysiącach, ale bez dwóch zdań to dość wyrazista postać na naszym starym forum.
Obrazek
Duch
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez RóżA Cz 22.10.2009 16:13

Duch - forumowy wyga. Kibicuje Arsenalowi, co z góry stawia go na uprzywilejowanej pozycji :P . Poza piłką nożną interesuje się hokejem. Z zainteresowań pozasportowych nie można pominąć ogromnej fascynacji serialowymi 'Przyjaciółmi'. Jeżeli chodzi o gusta muzyczne, z tego co pamiętam, Ducha ulubioną kapelą są wiecznie żywi Beatlesi. Kiedyś należał do redakcji pilka.pl (i to nawet przez stosunkowo długi okres czasu), jednak z pewnych względów zrezygnował z tej funkcji. Miałem okazję poznać go osobiście (ba! nawet wódkę z nim piłem :P ) i śmiało mogę napisać, że Duch to... spoko koleś :beer: .
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry Forumowe