Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro
brzycho napisał(a):Nie klikam tylko po co zapraszać klub

brzycho napisał(a):Myślisz, że za rok taka Legia jeszcze przyjedzie?

Rezus napisał(a):brzycho napisał(a):Nie klikam tylko po co zapraszać klub
W jakim sensie "nie klikam" ma tu jakiś sensTo jakiś nowy młodzieżowy slang czy co
![]()
MENDEZ napisał(a):Nie zabardzo wiem pod jakim kątem zadajesz mi te pytanie. Pod względem organizacyjny? To jedyny tak duży turniej w Polsce od lat.
MENDEZ napisał(a):Dlatego że nie otrzymali otuchy od kibiców innych klubów w tym Lecha? No comment

brzycho napisał(a):Zwrot "nie klikam" pochodzi od antycznego plemienia Wandalów pochodzących z północnej części Półwyspu Jutlandzkiego.^^

brzycho napisał(a):Chodzi mi o to, że zdecydowanie lepiej byłoby jeśli w meczu Lecha z Legią kibice kolejorza przez całę spotkanie dopingowali jedynie swój klub nie jadąc przy okazji po Legii.
. Bienias napisał(a):Duma i Tradycja a w tle Reiss

EnJoy's napisał(a):brzycho napisał(a):Zwrot "nie klikam" pochodzi od antycznego plemienia Wandalów pochodzących z północnej części Półwyspu Jutlandzkiego.^^
Ale to dalej nie wyjaśnia co to znaczy.Ja dalej nie rozumiem Twojego poprzedniego postu także wytłumacz o co Ci chodziło ze słowami ''nie klikam''.
Czy jakiś nowy slang ?

Podsumowanie akcji "Stadion dla Polonii"
22.01.2010, 09:06
W dniach od 18 listopada do 31 grudnia 2009 odbyła się za zgodą Prezydenta Bytomia zbiórka publiczna pod hasłem "Stadion dla Polonii", której celem było przede wszystkim zwrócenie uwagi poważnych inwestorów do zainwestowania w budowę nowoczesnego stadionu dla Polonii. Na potrzeby zbiórki powstała strona internetowa http://www.stadiondlapolonii.pl, gdzie każdego dnia podawano aktualną zebraną w zbiórce kwotę. Ponadto uruchomiono konto bankowe, rozstawiono w wielu bytomskich lokalach puszki, na aukcjach internetowych licytowano pamiątki związane z Polonią, powstał okolicznościowy szal - cegiełka na budowę stadionu oraz kwestowano pod bytomskim Urzędem Miejskim oraz w centrach handlowych Plejada oraz M1. Ostatecznie w wyniku tych wszystkich działań zebrano łącznie 65108,92 zł! Po raz kolejny Stowarzyszenie Kibiców Klubu Polonii Bytom wykazało się ogromnym zaangażowaniem w sprawy klubowe uruchamiając wszystkich kibiców Polonii do uczestnictwa w zbiórce na rzecz stadionu. Pragniemy gorąco podziękować Stowarzyszeniu, jak i wszystkim zaangażowanym w ten szczytny cel!
Wszystkie zebrane w tej publicznej zbiórce środki zostaną przekazane na ręce Prezydenta Bytomia Pana Piotra Koja we wtorek, 26 stycznia o godzinie 14.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości