Polscy kibice

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
65
59%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
11
10%
JP, JP na 100%
12
11%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
15
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
8
7%

Liczba głosów : 111

Re: Polscy kibice

Postprzez brzycho Wt 19.01.2010 0:49

No spoko. A teraz powiedz. Myślisz, że za rok taka Legia jeszcze przyjedzie?
Obrazek
brzycho
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Rezus Wt 19.01.2010 8:01

brzycho napisał(a):Nie klikam tylko po co zapraszać klub

W jakim sensie "nie klikam" ma tu jakiś sens :?: To jakiś nowy młodzieżowy slang czy co :?:

Ps. sorry za OT ale zaciekawiło mnie to.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Postprzez MENDEZ Wt 19.01.2010 11:13

brzycho napisał(a):Myślisz, że za rok taka Legia jeszcze przyjedzie?

Nie zabardzo wiem pod jakim kątem zadajesz mi te pytanie. Pod względem organizacyjny? To jedyny tak duży turniej w Polsce od lat. Pod względem sportowym? To jest tylko zabawa, choć rywalizacja była widoczna i dobrze. Impreza spełnia swój cel. Dlatego że nie otrzymali otuchy od kibiców innych klubów w tym Lecha? No comment :P
KKS LECH POZNAŃ
Kiedy puszczam "Bąka" - mówię "Jacek"
Obrazek"To, co chiałbym widzieć... Lech na ligowym szczycie..." Obrazek

ObrazekObrazek

*miasto know-how
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Fishbone Wt 19.01.2010 12:16

Turniej bardzo konkretny jak widziałem. Lech i Górnik zaprezentował się rewelacyjnie. Arka i Jagiellonia w symbolicznych liczbach, jednak ważne, że byli i turniej wyglądał bardzo profesjonalnie. W Katowicach jest temat, żeby zorganizować większy taki turniej w Spodku. Wiadomo, że powtórki z 1998 roku nikt nie chce, ale prawdopodobnie będą zapraszane kluby, które mają zgodę lub przyjazne kontakty z GieKSą.
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez brzycho Wt 19.01.2010 13:43

Rezus napisał(a):
brzycho napisał(a):Nie klikam tylko po co zapraszać klub

W jakim sensie "nie klikam" ma tu jakiś sens :?: To jakiś nowy młodzieżowy slang czy co :?:

Zwrot "nie klikam" pochodzi od antycznego plemienia Wandalów pochodzących z północnej części Półwyspu Jutlandzkiego.^^

MENDEZ napisał(a):Nie zabardzo wiem pod jakim kątem zadajesz mi te pytanie. Pod względem organizacyjny? To jedyny tak duży turniej w Polsce od lat.

A dlaczego w tym roku był duży? Bo grała polska czołówka. Czy w przyszłym roku też zagra? Nie wiem, raczej nie. Po co bowiem przyjeżdżać na turniej, w którym po Tobie jedzie calutka hala, która nie mieści 500 kibiców, ale trochę więcej? No chyba, że Legia to masochiści i lubią takie akcje, czy coś. Ale nie wydaje mi się.

MENDEZ napisał(a):Dlatego że nie otrzymali otuchy od kibiców innych klubów w tym Lecha? No comment :P

Ale czy ja gdzieś wspomniałem o tym, żeby kibice Lecha, lub jakiejkolwiek innej drużyny mieliby dodawać otuchy Legii? Nie. Chodzi mi o to, że zdecydowanie lepiej byłoby jeśli w meczu Lecha z Legią kibice kolejorza przez całę spotkanie dopingowali jedynie swój klub nie jadąc przy okazji po Legii. Turniej był fajny, przyjechały najlepsze polskie drużyny tyle, że nie zapominaj, że taki turniej to nie liga. W lidze bowiem taka Legia nie ma szans odmówić przyjazdu do Poznania, a na taki turniej już tak i w przyszłym roku zamiast zobaczyć Legię, to przyjedzie np. taka Polonia Bytom i turniej już taki fajny nie będzie.;] O to mi chodzi. 8)
Obrazek
brzycho
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez EnJoy's Wt 19.01.2010 15:40

brzycho napisał(a):Zwrot "nie klikam" pochodzi od antycznego plemienia Wandalów pochodzących z północnej części Półwyspu Jutlandzkiego.^^

Ale to dalej nie wyjaśnia co to znaczy.Ja dalej nie rozumiem Twojego poprzedniego postu także wytłumacz o co Ci chodziło ze słowami ''nie klikam''.

Czy jakiś nowy slang ?
Obrazek
EnJoy's
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez piwus Wt 19.01.2010 16:53

brzycho napisał(a):Chodzi mi o to, że zdecydowanie lepiej byłoby jeśli w meczu Lecha z Legią kibice kolejorza przez całę spotkanie dopingowali jedynie swój klub nie jadąc przy okazji po Legii.

A ja byłem pod wrażeniem tego, jak została przyjęta Wisła i Legia. Tradycyjnie rodzinna atmosfera na Lechu :P.

http://www.youtube.com/watch?v=fGwiXYoghI4
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Heathen Child

Postprzez Bienias Wt 19.01.2010 17:13

Duma i Tradycja a w tle Reiss :lol:
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez MENDEZ Wt 19.01.2010 22:18

Bienias napisał(a):Duma i Tradycja a w tle Reiss :lol:

Link Piwusa bardzo trafny. A co do Reissa to dobrze, że przyzwyczajacie się do pełnego nazwiska. Piotr Reiss to legenda Lecha czy to się komu podoba czy nie. A głupie i bezpodstawne stwierdzenia tego nie zmieniają. Ale niestety taka polska mentalność, że winny jest ten kto jest oskarżony, tak wygodniej, po co użyć głowy jak pisać pierdoły jest łątwiej i 100% anonimowo.
KKS LECH POZNAŃ
Kiedy puszczam "Bąka" - mówię "Jacek"
Obrazek"To, co chiałbym widzieć... Lech na ligowym szczycie..." Obrazek

ObrazekObrazek

*miasto know-how
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez brzycho Wt 19.01.2010 22:19

EnJoy's napisał(a):
brzycho napisał(a):Zwrot "nie klikam" pochodzi od antycznego plemienia Wandalów pochodzących z północnej części Półwyspu Jutlandzkiego.^^

Ale to dalej nie wyjaśnia co to znaczy.Ja dalej nie rozumiem Twojego poprzedniego postu także wytłumacz o co Ci chodziło ze słowami ''nie klikam''.

Czy jakiś nowy slang ?

Jeśli nie wyłapałeś tego z sensu mojego zdania to najlepiej byłoby gdybyśmy zakończyli rozmowę na ten temat. Ja nie Bralczyk, żeby wyjaśniać takie rzeczy. 8)

Wracając do tematu.
http://www.youtube.com/watch?v=QmEpAy6Mb4Y
Jeśli Legia w przyszłym roku przyjedzie na ten turniej to będą dla mnie frajerami. Ot, tak po prostu.;]
Obrazek
brzycho
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez kaczy Cz 21.01.2010 10:37

Tajlandia - Polska

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I coś o fladze Bałtyku OLIMPIJSKA
http://www.sksbaltyk.com/component/cont ... ska-5.html
Obrazek
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez cloner Pt 22.01.2010 11:01

Śpiewa z nami cały kraj: ..... ... :mike:

Podsumowanie akcji "Stadion dla Polonii"
22.01.2010, 09:06

Obrazek

W dniach od 18 listopada do 31 grudnia 2009 odbyła się za zgodą Prezydenta Bytomia zbiórka publiczna pod hasłem "Stadion dla Polonii", której celem było przede wszystkim zwrócenie uwagi poważnych inwestorów do zainwestowania w budowę nowoczesnego stadionu dla Polonii. Na potrzeby zbiórki powstała strona internetowa http://www.stadiondlapolonii.pl, gdzie każdego dnia podawano aktualną zebraną w zbiórce kwotę. Ponadto uruchomiono konto bankowe, rozstawiono w wielu bytomskich lokalach puszki, na aukcjach internetowych licytowano pamiątki związane z Polonią, powstał okolicznościowy szal - cegiełka na budowę stadionu oraz kwestowano pod bytomskim Urzędem Miejskim oraz w centrach handlowych Plejada oraz M1. Ostatecznie w wyniku tych wszystkich działań zebrano łącznie 65108,92 zł! Po raz kolejny Stowarzyszenie Kibiców Klubu Polonii Bytom wykazało się ogromnym zaangażowaniem w sprawy klubowe uruchamiając wszystkich kibiców Polonii do uczestnictwa w zbiórce na rzecz stadionu. Pragniemy gorąco podziękować Stowarzyszeniu, jak i wszystkim zaangażowanym w ten szczytny cel!

Wszystkie zebrane w tej publicznej zbiórce środki zostaną przekazane na ręce Prezydenta Bytomia Pana Piotra Koja we wtorek, 26 stycznia o godzinie 14.

http://poloniabytom.com.pl/aktualnosci.php?a=6147

:shock: Klub współpracuje z bandytami, dilerami, z .. troglodytami :shock:

SKANDAL!!! Trzeba to zgłosić pedałom z wyborczej!!

Wp / pedały z wyborczej
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez kaczy Pt 22.01.2010 15:00

Przeczytałem ten tekst 2 razy :think: i dalej uważam że wygląda to pozytywnie. Nie wiem o co Ci chodzi
Obrazek
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Wilmore Pt 22.01.2010 15:08

kaczy
A może to jest ironia? :wink:
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez franz So 23.01.2010 10:40

http://www.olimpijska2.pl/index.php?opt ... cle&id=775

"Pomimo wielkiej nienawiści pomiędzy kibicami Polonii Bytom oraz Legii Warszawa"

:badziewie:

PS: Dzieki za wsparcie na Twej stronce cloner :beer:
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska