Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez SexyBitch N 14.03.2010 19:50

Chyba mam prawo twierdzic , ze bardziej mi sie podoba gra kiedy gramy 2 z przodu ? Czy nie za bardzo :/ ?

Rozbijamy City, Milan, AFC grając 451/433

Łał wrecz rozgromilismy City w dwumeczu wygrywajac przewaga 1 gola i pokonalismy slabiutki Milan ta taktyka . Szukaj argumentow dalej , takich jak ten ze jeden z najlepszych meczy w sezonie rozegralismy w przegranym meczu z Chelsea :haha:
SexyBitch
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez majer13 N 14.03.2010 19:57

SexyBitch napisał(a):Łał wrecz rozgromilismy City w dwumeczu wygrywajac przewaga 1 gola i pokonalismy slabiutki Milan ta taktyka . Szukaj argumentow dalej , takich jak ten ze jeden z najlepszych meczy w sezonie rozegralismy w przegranym meczu z Chelsea :haha:

Tylko że w meczu z Cheslea tak właśnie było ... A Arsenal chociażby :?: A City w drugi meczu rozbiliśmy i taka prawda. Natomiast jeśli chodzi o 442 to bardzo często nie wyglądaliśmy w nim dobrze.

SexyBitch napisał(a):Chyba mam prawo twierdzic , ze bardziej mi sie podoba gra kiedy gramy 2 z przodu ?

SexyBitch napisał(a):Kolejny jednak mecz ktory potwierdza ze lepiej wyglada gra 442.

To zdecyduj się w końcu bo raz piszesz że lepiej wyglądamy grając 442, a potem próbujesz się wycofywać pisząc że po prostu gra tym systemem Ci się podobała ale nic poza tym ...
..... :!: Szybkiego powrotu do zdrowia Robert :!: .....
majer13
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Rezus N 14.03.2010 20:08

Śmieszy mnie trochę forma protestu kibiców United, a konkretnie "zielono-złote" barwy. Protestować można, wiadomo przez flagi itp. ale totalnym nieporozumieniem jest zmiana barw, bo na początku istnienia takie były przy innej nazwie klubu. Jakoś wcześniej czerwony kolor nie przeszkadzał.
Faktem jest, że sporo osób jednak to popiera, wyjeżdżając z Mediolanu po 1 meczu, prawie wszystkie krzywe angielskie mordy miały zielono-złote szale.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Postprzez red85 N 14.03.2010 20:24

Jeszcze w latach 90-tych graliśmy w takich koszulkach

Obrazek

Zmiana barw? Żółto-zielone od zawsze były z United 8)
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez SexyBitch N 14.03.2010 20:43

Tylko że w meczu z Cheslea tak właśnie było ...

:| . To moze inny mecz ogladalem . No chyba ze uznajac ten mecz za jeden z najlepszych w sezonie uznajesz kryterium przewagi w posiadaniu pilki i w srodku pola , pomijajac fakt ze nie mielismy zadnej 100 procentowej sytuacji. Naprawde nie kumam co was tak jara w tym spotkaniu.

A co do tego 2go to nie wiem o co ci chodzi. Trudno chyba pojac ze imo bardziej podoba mi sie nasz styl grajac 442 , jak rowniez efekty . Jestem ciekaw jak bysmy wygladali grajac Roo-Berba w spotkaniach z Chelsea czy AV.

Śmieszy mnie trochę forma protestu kibiców United

Rozumiem ze bardziej odpowiadaloby ci np podpalanie stadionu albo zamachy na rodzine G. ?
SexyBitch
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez red85 N 14.03.2010 20:46

Wiemy za to jak zagraliśmy 442 z Liverpoolem. Tragicznie.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Rezus N 14.03.2010 21:04

SexyBitch napisał(a):Rozumiem ze bardziej odpowiadaloby ci np podpalanie stadionu albo zamachy na rodzine G. ?

Po uprzednim zebraniu kibiców Manchesteru z całego świata.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Postprzez SexyBitch N 14.03.2010 21:23

Odpowiedz godna 10latka :spoko:
SexyBitch
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Cris7 N 14.03.2010 23:02

Sam tak pisałem, ale chyba nie można nie zauważyć jak Rooney się zmienił? Stał się skutecznym snajperem i tyle. Do tego nie stracił swojej waleczności i zaangażowania w grę. Byłem przeciwny Rooney'owi jako jedynemu, wysuniętemu napastnikowi, ale sytuacja dziś jest diametralnie różna.

Dobra druga połowa, z tego co czytam, to dobrze, że nie mogłem oglądać pierwszej. Berbatov świetny, Rooney to samo. Dobre wejście Parka, czyściutko w obronie. Chyba to wszystko co najważniejsze tak w ogromnym skrocie.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy Pt 19.03.2010 14:46

Liverpool [home], Bolton [away], Bayern [away], Chelsea [home], Bayern [home], Blackburn [away], Man City [away], Spurs [home]

nie zazdroszczę :lol: ciężki terminarz. Idziecie na całość, czy koncentrujecie się na jednym ? wiem, głupie pytanie :P
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez smurano Pt 19.03.2010 14:49

A mamy jakieś inne wyjście? :D
smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez majer13 Pt 19.03.2010 14:59

fieldy napisał(a):Liverpool [home], Bolton [away], Bayern [away], Chelsea [home], Bayern [home], Blackburn [away], Man City [away], Spurs [home]

nie zazdroszczę :lol: ciężki terminarz. Idziecie na całość, czy koncentrujecie się na jednym ? wiem, głupie pytanie :P

We are United :!:

Co do losowania to lepszego chyba nie mogło być :

1. Prestiżowy przeciwnik który jeśli zagramy na 100 % nie powinien nam zagrozić
2. Jak odpadniemy to nie z byle kim :P
3. Półfinał powinien być tylko formalnością ale ... Ci Francuzi jakoś mnie niestety niepokoją szczególnie Lyon który w pucharach ma już spore doświadczenie ...
..... :!: Szybkiego powrotu do zdrowia Robert :!: .....
majer13
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez SexyBitch Pt 19.03.2010 15:42

Terminarz [h**] ale co poradzic . W LM ciesze sie ze trafilismy na Bayern. Powtorka sprzed roku w finale mozliwa :)

Obrazek

Az lezka w oku sie kreci...
SexyBitch
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez MGiggs So 20.03.2010 14:08

mecze ciezkie ale MU ma najlepsza forme w calym sezonie i powrocili obroncy. Powraca rowniez Giggs i fajnie to wyglada, teraz czas wrzucic na 2 bieg i zobaczyc na co nas stac, mnie te mecze ciesza ze sa w momencie gdzie na obronie widze Rio a nie Fletchera. Mamy kadre na te mecze i czuje ze bedzie dobrze.
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Postprzez MGiggs N 21.03.2010 16:23

Popis nieudolnosci z 2 stron, masa niedokladnych podan i przyjec. Park u nas psuje wszystko co sie da, licze na zmiane tego gracza wtedy mozna myslec o wygranej
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia