Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kto okaże się najlepszym transferem w tym sezonie?

Adebayor
4
5%
Canales
2
3%
Carvalho
2
3%
Di Maria
11
15%
Khedira
0
Brak głosów
Ozil
37
49%
Pedro Leon
2
3%
Pozostanie Dudka w druzynie
17
23%

Liczba głosów : 75

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez Bienias N 14.03.2010 23:12

Po pierwszej polowie wyszedlem z pubu chociaz chcialem isc po bramce CR. Przeciwnik z dupy wiec zwyciestwo latwe bez zadnego wysilku. Patrzac na kalendarz Real do GD nie powienien stracic lidera a wrecz moze zostac samodzielnym. Igla odkupil juz wam winy? :wink:

ED: Realfanie ironicznie pytalem :P
Ostatnio edytowano N 14.03.2010 23:23 przez Bienias, łącznie edytowano 1 raz
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez RealFan N 14.03.2010 23:20

Dobrej gry dzisiaj nie było, ale gracze Valladolid strasznie kosili, szczególnie w pierwszej połowie. Cud, że skończyli ten mecz w 11, bo nie powinni. Nivaldo [*]
http://www.marca.com/2010/03/14/futbol/ ... 00379.html

Mecz właściwie bez większej historii, wpadło kilka bramek i jedziemy dalej.

Dzisiaj Pipita i Cristiano swoim zachowaniem względem siebie pokazali, ile prawdy jest we wszystkich idiotycznych teoriach.
Bienias napisał(a):Igla odkupil juz wam winy?

Dla mnie nigdy nie był jedynym winnym odpadnięcia, nie wieszałem na nim psów po tym meczu, nawet go broniłem, więc nie miał czego odkupywać. Dziś udowodnił tylko po raz kolejny, że jest zajebisty :]
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Łukasz_ N 14.03.2010 23:37

Jeżeli Real gdzieś odda Higuaina za jakieś śmieszne kwoty to na miejscu kibiców Królewskich zastanowiłbym się nad przyszłością klubu :P Dla mnie Argentyńczyk z Lyonem zawalił kiedy trafił w słupek, to miał być gol i Real byłby dziś w 1/4. Pomylił się wtedy, wie to na pewno ale w lidze pokazuje klasę, mało zarabia a 19 bramek na koncie już ma. Jaki to jest rocznik ?
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Postprzez mete Pn 15.03.2010 6:42

Jaki to jest rocznik ?

87. Gonzalo ma wszystko by w przeciągu 2-3 lat być najlepszą "9" na świecie. Teraz ciekawe czy będzie to w Realu. Jedno jest pewne jak dla mnie. Na podwyżkę zasługuję. Patrząc na wpływ na wyniki powinien zarabiać więcej od Benzemy, od którego jest o wiele lepszy.
mete
Kapitan
Kapitan

Postprzez Pelart Pn 15.03.2010 8:19

Jestem przekonany , że Gonzalo podwyżkę dostanie, już dziś Valdano wypowiadał się w następujący sposób.

"He [Higuain] has made a tremendous reaction, because he is a high class player and character. He has suffered a lot this week because we have done him an injustice. He is accused of being selfish when a striker by definition is greedy. You can not be condemned for one moment after three impeccable years."

"We are talking with him, but we have much plenty of time, so we are calm. We would like not only that he would renew but to finish his career here."
Trzeba być gorszym,by potem stać się lepszym. Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym.
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez miguel indurain Pn 15.03.2010 8:39

RealFan napisał(a):Dobrej gry dzisiaj nie było, ale gracze Valladolid strasznie kosili, szczególnie w pierwszej połowie. Cud, że skończyli ten mecz w 11, bo nie powinni. Nivaldo [*]
http://www.marca.com/2010/03/14/futbol/ ... 00379.html

no nie. kto jak kto ale kibic reaklu po tym co wyczynial mejuto powinien zamilczec i schowac glowe gleboko w piasek bo to już jest niesmaczne.
przede wszystkim gdzie czero dla ronaldo za kopniecie pilkarza valladolid bez pilki (i to bylo przed starciem z nivaldo - wiec starcia z nivaldo juz by nie bylo). gdzie druga zolta dla xabiego za reke minuta 30? gdzie dwa karne ramosa (4 minuta - tu mozna dyskutowac, ale sa tacy co gwizdzą i 53 reka w polu karnym - a tu claro dodatkowo w konsekwencji druga zolta i czerwo)
mejuto odstawil niezly cyrk i wspaniale przyczynil sie do sukcesu realu.
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Carlos_7 Pn 15.03.2010 8:53

Widziałeś tylko błędy na korzyść Realu? litości
Carlos_7
Skład C
Skład C

Postprzez miguel indurain Pn 15.03.2010 9:28

a teraz wytlumacz czemu nie napisales tego samego pod postem realfana.
moj komenatrz byl odpowiedzia na kolejne proby robienia z siebie ofiar przez kibicow klubu milionlecia.
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Toudinho Pn 15.03.2010 10:16

miguel indurain
Chyba tylko Ty jesteś w stanie wierzyć w to, że Real mógł wczoraj przegrać ewentualnie stracić 2 ptk. Wynik powinien być wyższy. Sędziowanie w La Liga jest na żenującym poziomie, co pokazał wczorajszy mecz. Ja sam się dziwie, że Sergio nie wyleciał przedwcześnie, bo było kilka sytuacji w których był zagotowany. Co do karnych to jestem zdania, że 2 powinny zostać podyktowane, za rękę Sergio, i za kopniak w krocze...nie wiem kogo. Jednak sędzia był ślepy i puszczał grę, gdy powinien przerwać.

Igła potwierdza, że w La Liga jest kozakiem, gorzej w LM.

Ciekawe co Rafałek Stec napisze na swoim blogu...że Sneijder lepiej bije wolne i ucieka Ronaldo :lol:
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez Carlos_7 Pn 15.03.2010 12:15

miguel indurain

bo twój post bardziej mnie zirytował :) Nie próbuj udowadniać że Real powinien przegrać z każdym słabiakiem PD. Ciekawe czy na błędy popełnione na korzyść FCB też tak reagujesz nie sądze :naughty: Valladolid nie było w stanie wygrać tego meczu, a nawet zremisować.
Carlos_7
Skład C
Skład C

Postprzez Etus2 Pn 15.03.2010 14:42

pewnie zaraz wysnuje teorie że się podłożyli bo nie lubią Barcy :D
Etus2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez FC Liverpool Pn 15.03.2010 14:58

Mnie bierze żal, jak pseudokibice Barcelony, którzy pewnie nie pamiętają kto to był Rivaldo, wszędzie opluwają gdzie mogą Real. Oglądaliście wczoraj mecz czy mówicie to co słyszeliście?

A co do Higuanina to jeśli Real się go pozbędzie, to piszę podanie o zostanie menadżerem Realu, bo już ja prowadziłbym lepszą politkę personalną. Kiedyś pozbyli się Morientesa w pełni formy, bo zachciało im się Ronaldo. Może zrobią coś podobnego?

a nie bierze cię żal, jak ktoś zamiast Liverpool FC pisze FC Liverpool ? :lol: // fieldy
FC Liverpool
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez RealFan Pn 15.03.2010 15:22

miguel indurain napisał(a):no nie. kto jak kto ale kibic reaklu po tym co wyczynial mejuto powinien zamilczec i schowac glowe gleboko w piasek bo to już jest niesmaczne.
przede wszystkim gdzie czero dla ronaldo za kopniecie pilkarza valladolid bez pilki (i to bylo przed starciem z nivaldo - wiec starcia z nivaldo juz by nie bylo). gdzie druga zolta dla xabiego za reke minuta 30? gdzie dwa karne ramosa (4 minuta - tu mozna dyskutowac, ale sa tacy co gwizdzą i 53 reka w polu karnym - a tu claro dodatkowo w konsekwencji druga zolta i czerwo)
mejuto odstawil niezly cyrk i wspaniale przyczynil sie do sukcesu realu.

Ja pierdole :angry2:

Ciekawy masz obrazek w podpisie, dużo o Tobie mówi.
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Bienias Pn 15.03.2010 15:31

FC Liverpool napisał(a):Mnie bierze żal, jak pseudokibice Barcelony, którzy pewnie nie pamiętają kto to był Rivaldo,y[

nie wiem kto to byl Rivaldo, ale wiem kim byl i jest Rivaldo. (wiem uszczypliwy jestem ale chlopak dzieciak zaliczyl debiut miesiac :lol: )

Toudinho napisał(a):miguel indurain
Chyba tylko Ty jesteś w stanie wierzyć w to, że Real mógł wczoraj przegrać ewentualnie stracić 2 ptk.

Taka sytuacja zawsze jest mozliwa. Jak dobrze pamietam jaskiniowcy szczekali dosc glosno nawet przy naszych wysokich wygranych. MI chyba pil w tym kierunku oraz do szczytu bezszczelnosci w strone sedziego.
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez miguel indurain Pn 15.03.2010 16:21

Carlos_7 napisał(a):Ciekawe czy na błędy popełnione na korzyść FCB też tak reagujesz nie sądze Valladolid nie było w stanie wygrać tego meczu, a nawet zremisować.

tyle ze ja nie pisze w kolko o bledach sedziowskich i nie podniecaja mnie one tak jak pana "bedziemy wygrywac dwucyfrowkami", ktory wszedzie widzi spisek przeciw krolewskiej niezkazitelnej bieli (w hiszpanii nazywa sie to: cieżki objaw "barcelonitis" - i widać dopało go to najwyrazniej).

valladolid tego meczu nie mial prawa wygrac chocby z tego powodu ze gral bez 5 czy 6 graczy z podstawowej "11". byl tez wyraznie slabszy, ale jeśli pan "bedziemy wygrywac dwucyfrowkami" wyjezdza tu bezczelnie z sytuacja podrapania wydepilowanej nogi ronaldo, smiało wymone mu bledy sedziego duzo bardziej kluczowe, gdzyz z poczatku meczu gdy na tablicy zorilla wynik utzrymywał się 0-1 lub nawet 0-0, błędy ktore podzialay wybitnie na korzysc realu. a o tych błędach pan "bedziemy wygrywac dwucyfrowkami" rzecz jasna slowem nie wspomina.

FC Liverpool napisał(a):pseudokibice Barcelony

wnosze ze nierozumiesz pojecia pseudokibice.
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania