Pierwsze diagnozy mówią o problemie Abate z więzadłami, więc raczej długa przerwa się szykuje i to będzie dla niego koniec sezonu. Oby jutrzejsze badania przyniosły bardziej pozytywne wyniki.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Muntari to zenada
strony wmówiłem sobie
Tylko 37 tysięcy kibiców na meczu, strasznie małoooooo

Oglądnąłem teraz jeszcze raz powtórkę sytuacji gdzie Chievio strzeliło bramkę. Gol oczywiście prawidłowy ale na powtórce widać że nasz obrońca robił ruch w lewo i wyraźnie głową i ciałem wystawał zza piłkarza Chievio. To pewnie zmyliło liniowego i stąd jego decyzja.
Pierwsze diagnozy mówią o problemie Abate z więzadłami, więc raczej długa przerwa się szykuje i to będzie dla niego koniec sezonu. Oby jutrzejsze badania przyniosły bardziej pozytywne wyniki.

Na papierze Inter jest lepszy. Inter miał jednak mniej urazów
Trener Interu Mediolan Jose Mourinho udzielił kolejnej kontrowersyjnej wypowiedzi na temat sytuacji w tabeli ligi włoskiej. "Wszyscy dobrze wiemy, dlaczego Milan ma jeden punkt straty do nas. Jednak nie chcę o tym mówić, ponieważ zostałbym zawieszony na trzy tygodnie".

Wszyscy dobrze wiemy, dlaczego Mourinho jest prostakiem i idiotą.

Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
Niedostępni: Bonera, Nesta, Onyewu, Ambrosini, Beckham, Adiyiah.

Wilmore napisał(a): Borriello dał radę zaleczyć uraz

A nie był on tylko przeziębiony ?Czy miał rzeczywiście jakiś uraz ?
Sądziłem, że jutro nie zagra i awizowano Klasa albo Pippo.Ale jak zagra to dobrze.

Dostał dobre antybiotyki i może grać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Il Padrino i 0 gości