Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Postprzez EnJoy's Śr 21.04.2010 18:45

Bienias napisał(a):Poza tym nie pilem tylko do ubioru (ktory jest tragiczny)

No tak bo lepiej przyczepić się do ubioru, a nie do tego co oni zrobili - brawo dla Ciebie.
Bienias napisał(a):delegacji w skladzie ze Staruchem

To jest jakiś bandyta czy zrobił coś złego ? Pytam bo nie wiem.
Obrazek
EnJoy's
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez cloner Śr 21.04.2010 18:59

Bienias napisał(a):Cloner wnioskuje ze na twoim slubie swiadek bedzie w dresie z krawatem

Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie.

Bo ja nie dzielę ludzi na tych, którzy potrafią się ubrać i na tych, którzy nie mają w ogóle gustu. Dla mnie w życiu liczą się inne wartości.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Bienias Śr 21.04.2010 19:57

No tak bo lepiej przyczepić się do ubioru, a nie do tego co oni zrobili - brawo dla Ciebie.

chyba nigdy nie byles na pogrzebie w tzw konwencji. Takim przyjsciem nie przystosowali sie do chwili i powagi ostatniej drogi.

To jest jakiś bandyta czy zrobił coś złego ? Pytam bo nie wiem.

jednym slowem debil. Czlowiek ktory publicznie nie umial uszanowac smierci drugiej osoby.

Bo ja nie dzielę ludzi na tych, którzy potrafią się ubrać i na tych, którzy nie mają w ogóle gustu. Dla mnie w życiu liczą się inne wartości.

wlasnie tej wartosci w tym przypadku owa delegacja nie pokazala. trza sie godnie pokazac i oddac honor czlowiekowi ktory im pomagal. Ich stroj byl niegodny pogrzebu. I przestan pisac "Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie" bo zakrawa to o smiesznosc
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez cloner Śr 21.04.2010 21:51

Bienias napisał(a):I przestan pisac "Jeśli będzie chciał to tak przyjdzie" bo zakrawa to o smiesznosc

Tak się zastanawiam, czemu ty banów nie dostajesz, co chwilę wszystkich obrażasz, a i tak uchodzi Ci to na sucho.

Skoro twierdzisz, że szata zdobi człowieka, Twoja sprawa. Dla mnie ubiór człowieka jest mniej ważny od jego czynów.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Rezus Śr 21.04.2010 22:04

Bo Bienias to ma zawsze, "żebyś ty widział/zdawał sobie sprawę", zdanie na wiele tematów.
Sorry za offtop.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Postprzez Bienias Cz 22.04.2010 8:09

Tak się zastanawiam, czemu ty banów nie dostajesz, co chwilę wszystkich obrażasz, a i tak uchodzi Ci to na sucho.

gdzie cie obrazilem bo w cytowanym fragmencie nie ma obrazy, no chyba ze jestes obrazalski :P

Sorry za offtop.

nie przepraszaj tylko ich wiecej nie rob bo sensu nie ma
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez franz Cz 22.04.2010 13:58

http://www.weszlo.com/news/4843

:haha:

"P: Gdzie siadają najbardziej nieobliczalni kibice, bo nie chcę być blisko nich?
O: Kibice najżywiej dopingujący zajmują miejsca na trybunie północnej od ul. Łazienkowskiej 3. Proszę się jednak nie obawiać o swoje bezpieczeństwo na nowym stadionie."

:lol:

ITI...
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez piotrcies Cz 22.04.2010 14:09

Obrazek
piotrcies
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Fishbone Wt 04.05.2010 19:30

Obrazek

Na dzisiejszym spotkaniu władz Warszawy z prezesem Legii Warszawa rozmawiano o konflikcie kibiców z klubem w sprawie herbu - poinformowała oficjalna strona stołecznego klubu "Legia.com".

Prezes Legii Paweł Kosmala zapewnił prezydent Warszawy Hannę Gronkiewicz-Waltz oraz przewodniczącą rady miejskiej Ewę Malinowską-Grupińską, że klub powróci do herbu z 1957 roku.

Uczestnicy spotkania zaapelowali także do stowarzyszenie kibiców Legii o podjęcie zdecydowanych działań m.in. w sprawie naruszania ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych oraz łamania regulaminu stadionu.
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Hamek84 So 08.05.2010 9:48

Jeszcze raz ja :)

Tym razem ostatecznie... myśle że z takim składem wygralibyśmy ligę w przyszłym sezonie:

Vladimir Stojković (Serbia) - Wigan Athletic - 26 lat - bramkarz - po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, reprezentant Serbii, niestety jest dopiero czwartym bramkarzem w swoim klubie, kiedyś interesowała się nim Wisła

Cristian Bolanos (Kostaryka) - IK Start - 25 lat - prawy pomocnik - po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, bardzo szybki reprezentant Kostaryki, waleczny niczym Gattuso

Josepmir Ballon (Peru) - Universidad San Martin - 22 lata - defensywny pomocnik (kupić) 200tyś EURO, reprezentant Peru, nadzieja reprezentacji, świetnie czyta gre, czyści środek pola i do tego niska cena!

Branimir Bajić (Bośnia) - Denizlispor - 30 lat - środkowy obrońca (kupić) 500tyś EURO, obserwowałem go jeszcze jak grał w Partizanie i Koblencji, reprezentant Bośni, bardzo doswiadczony!

Dejan Lekić (Serbia) - Red Star Belgrad - 24 lata - napastnik (kupić) 2mln EURO, wysoki, a takiego u nas dawno nie było, potrafi nastrzelać goli, dobrze się zastawia i do tego reprezentant Serbii

Ucha Lobjanidze (Gruzja) - Dnipro Dnipropietrovsk - 23 lata - prawy obrońca (kupić) 1,2mln EURO, pisałem o nim jeszcze jak grał w gruzińskim Zestafoni, silny, młody, przebojowy i szybki, lepszy od Rzeźnika, także reprezentant swojego kraju!

Artur Sobiech - Ruch Chorzów - 19 lat - napastnik (kupic) 975tyś EURO - tego pana nie trzeba przedstawiać, przed nim wielka kariera

Łukasz Derbich - Cracovia Kraków - 26 lat - ewy obrońca (kupić) 450tyś EURO, warto, jest mocny, jeszcze młody, szybki i waleczny

Mateusz Cetnarski - GKS Bełchatów - 21 lat - środkowy ofensywny pomocnik (kupić) 450tyś EURO, warto bo lepszego rozgrywającego w Polsce nie trafimy

Martin Kamburov (Bułgaria) - Lokomotiv Sofia - 29 lat - napastnik - po sezonie będzie za darmo, mimo wieku gra jak młodziak, nastrzelał troche goli w tym sezonie w lidze Bułgarskiej, jest doświadczony i silny fizycznie, może grać też skrzydłowego

+ Machnovskyj, Skaba - Rzeźniczak, Choto, Astiz, Jędrzejczyk, Szala, Wawrzyniak, Kiełbowicz - Szałachowski, Borysiuk, Banasiak, Iwański, Rybus, Żyro - Chinyama, Górski
Ostatnio edytowano So 08.05.2010 11:22 przez Hamek84, łącznie edytowano 1 raz
Hamek84
Skład B
Skład B

Postprzez SexyBitch So 08.05.2010 9:54

napastnik (kupić) 1mln EURO - po sezonie będzie za darmo

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
SexyBitch
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez czeher So 08.05.2010 11:11

czy Ty widziales tych graczy chociaz raz jak graja? czy w ogole rozpoznalbys tych pilkarzy ?
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez Hamek84 So 08.05.2010 11:29

czeher napisał(a):czy Ty widziales tych graczy chociaz raz jak graja? czy w ogole rozpoznalbys tych pilkarzy ?

Tak, widziałem każdego z nich na boisku inaczej nie przywoływałbym ich nazwisk... np. o takim Bajiciu pisze już dobre trzy lata by się przydał, jeszcze za czasów gry w Partizanie bym na celowniku Legii ale... oczywiście poszło o pieniądze i kupiła go Koblencja. O Logjanidze wspominam już od półtora roku, twardy z niego obrońca, miał dobry ostatni sezon w Zestafoni i kupiło go Dnipro.. zobaczycie że i Stojkovicia i Bolanosa też szybko zagraniczne kluby sprzątną, Lekicia już niedługo jakis europejski klub napewno wyciągnie ze słabej ligi serbskiej, to reprezentant, stzrelił sporo gioli w tym sezonie i zobaczycie jak się zaprezentuje w meczy Serbia-Polska 2 czerwca, a Ballon podobno ma trafić niedługo do ligi hiszpańskiej...
Jak już pisałem, obserwuje tych graczy od dawna...
Hamek84
Skład B
Skład B

Postprzez franz N 16.05.2010 8:58

Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez Cris7 N 16.05.2010 10:18

O co chodzi z tymi truskawkami i dlaczego akurat do Bydgoszczy?
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska