Jeszcze raz ja

Tym razem ostatecznie... myśle że z takim składem wygralibyśmy ligę w przyszłym sezonie:
Vladimir Stojković (Serbia) - Wigan Athletic - 26 lat - bramkarz - po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, reprezentant Serbii, niestety jest dopiero czwartym bramkarzem w swoim klubie, kiedyś interesowała się nim Wisła
Cristian Bolanos (Kostaryka) - IK Start - 25 lat - prawy pomocnik - po sezonie będzie wolnym zawodnikiem, bardzo szybki reprezentant Kostaryki, waleczny niczym Gattuso
Josepmir Ballon (Peru) - Universidad San Martin - 22 lata - defensywny pomocnik (kupić) 200tyś EURO, reprezentant Peru, nadzieja reprezentacji, świetnie czyta gre, czyści środek pola i do tego niska cena!
Branimir Bajić (Bośnia) - Denizlispor - 30 lat - środkowy obrońca (kupić) 500tyś EURO, obserwowałem go jeszcze jak grał w Partizanie i Koblencji, reprezentant Bośni, bardzo doswiadczony!
Dejan Lekić (Serbia) - Red Star Belgrad - 24 lata - napastnik (kupić) 2mln EURO, wysoki, a takiego u nas dawno nie było, potrafi nastrzelać goli, dobrze się zastawia i do tego reprezentant Serbii
Ucha Lobjanidze (Gruzja) - Dnipro Dnipropietrovsk - 23 lata - prawy obrońca (kupić) 1,2mln EURO, pisałem o nim jeszcze jak grał w gruzińskim Zestafoni, silny, młody, przebojowy i szybki, lepszy od Rzeźnika, także reprezentant swojego kraju!
Artur Sobiech - Ruch Chorzów - 19 lat - napastnik (kupic) 975tyś EURO - tego pana nie trzeba przedstawiać, przed nim wielka kariera
Łukasz Derbich - Cracovia Kraków - 26 lat - ewy obrońca (kupić) 450tyś EURO, warto, jest mocny, jeszcze młody, szybki i waleczny
Mateusz Cetnarski - GKS Bełchatów - 21 lat - środkowy ofensywny pomocnik (kupić) 450tyś EURO, warto bo lepszego rozgrywającego w Polsce nie trafimy
Martin Kamburov (Bułgaria) - Lokomotiv Sofia - 29 lat - napastnik - po sezonie będzie za darmo, mimo wieku gra jak młodziak, nastrzelał troche goli w tym sezonie w lidze Bułgarskiej, jest doświadczony i silny fizycznie, może grać też skrzydłowego
+ Machnovskyj, Skaba - Rzeźniczak, Choto, Astiz, Jędrzejczyk, Szala, Wawrzyniak, Kiełbowicz - Szałachowski, Borysiuk, Banasiak, Iwański, Rybus, Żyro - Chinyama, Górski