Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Mazurek napisał(a):Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy

![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Serial opowiadający o grupce przyjaciół, którzy żyją w latach 70-tych. Zwariowani 17-latkowie z zasadami, które dla nas są obce. Ich pierwsze miłości, pierwszy alkohol szalona muzyka. Jak i sprawy dnia codziennego w latach 70-tych jest dla nas dosyć śmieszne co sprawia że film ogląda się przyjemnie i miło.

Mazurek napisał(a):Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy

Baqu napisał(a):Mazurek napisał(a):Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...
Tomusmc napisał(a):Baqu napisał(a):Mazurek napisał(a):Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
Panie Baqu podał pan stare filmy, a topick jest o nowych filmach...

Baqu napisał(a):Tomusmc napisał(a):Baqu napisał(a):Mazurek napisał(a):Ja polecam serial Różowe lata 70 (That '70s Show) swego czasu na polsacie leciał. Mnóstwo śmiechu. Każdy odcinek lepszy
Panie Baqu podał pan stare filmy, a topick jest o nowych filmach...
nowe w sensie jakie nowe ? nowe ostatnie 10 lat ? sprecyzuj słowo "nowe" to pogadamy
Nie wspomne już ze Mazurek podal serial z lat 70rozumiem "moderatorską" wspulnote, ale to jest śmieszne ze mi to wypominasz a jemu nie. Jak chcesz już mnie czymś zagiąc to proszę inteligentie.
pozdrawiam
Baqu napisał(a):Panie modzie ale to topick chyba o filmach a nie serialach...
Baqu napisał(a):Nie wspomne już ze Mazurek podal serial z lat 70![]()

no ja tez to polecam wymiata normalnie ale czy az taki nowy ja juz go dawno dosc widzialem...metol napisał(a):z nowych filmów polecam White Chicks...co sie na tym filmie uśmiałem...

mathiasek12 napisał(a):no ja tez to polecam wymiata normalnie ale czy az taki nowy ja juz go dawno dosc widzialem...metol napisał(a):z nowych filmów polecam White Chicks...co sie na tym filmie uśmiałem...

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości