Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

10 napisał(a):Dziwnie Marotta twierdzi, biorąc pod uwagę ogromną dziurę z lewej strony...
Sammyy napisał(a):Co ciekawe Juve podobno strasznie się na niego uparło co dla mnie i tak jest idiotyczne bo macie luki w sporej ilości miejsc (prawa obrona, środek obrony, lewa obrona, skrzydłowi) i wydawanie takiej sumy na napastnika przy waszym budżecie to nieporozumienie. Jeśli w ta transakcje włączony zostałby przykładowo jeszcze któryś ze środkowych pomocników to kolejny problem by powstał bo i do tej formacji trzeba by było kogoś ściągnąć.
Sammy napisał(a):Jak wygląda sprawa z Barzaglim i Tremoulinasem ? Podobno jeszcze niedawno mocno liczyliście na t transfery.

Boromir napisał(a):10 napisał(a):Dziwnie Marotta twierdzi, biorąc pod uwagę ogromną dziurę z lewej strony...
Martinez i Pepe mogą grać na lewej pomocy, Giovinco od biedy też jeśli zostanie.

Sammyy napisał(a):a dla mnie obrońca w głównej mierze ma bronic, a podłączanie się do ataku to sprawa drugorzędna.
Sammy napisał(a):Zakładając, że Juve będzie grało 442 to włączenie przykładowo takiego Poulsena w transakcje Dzeko powoduje, że zostajecie z Melo, Marchisio, Sissoko, Diego który na tej pozycji chyba nigdy nie grał i młodym Marrone. Imo w takim wypadku zostawienie tylko 3 klasycznych zawodników na tą pozycję na cały długi sezon jest mocno ryzykowne.
Sammyy napisał(a):Tiago jak dla mnie odejdzie, zresztą sam mówił podczas pobytu w Atletico, że nie chce wracać, a chętni się znajdą bo w Hiszpanii czy we Francji ma niezła markę.
10 napisał(a):Pepe wygląda tam słabo, a Martinez w zeszłym sezonie rozegrał od pierwszych minut tylko jeden mecz na lewej stronie i to ataku, nie pomocy. Co do Seby - niewiele wskazuje na to, że zostanie...

Boromir napisał(a):Ja o tym wiem. Tyle, że znowu jak kupimy lewego skrzydłowego (jakieś pomysły?) to na prawą będziemy mieć Pepe i szklanego Camora (o ile zostanie). Poza tym chyba nie do końca wiadomo co będzie z Lanzafame i Pasquato.

Boromir napisał(a):Obecni boczni obrońcy Juventusu nie potrafią [...] ani wrzucać

'Del Piero' napisał(a):Boromir napisał(a):Obecni boczni obrońcy Juventusu nie potrafią [...] ani wrzucać
Widziałeś kiedykolwiek Motte w akcji ?

Boromir napisał(a):Motta? Mottę w akcji widziałem dość dawno temu, a ja mówiłem bardziej o starej gwardii. A, no i może źle się wyraziłem, wrzucać nie znaczyło tylko dośrodkować, ale też przyzwoicie grać w ofensywie.

Juventus Turyn przygotowuje ofertę dla Manchesteru City. Celem działaczy "Starej Damy" jest napastnik "The Citizens" Emmanuel Adebayor.
Juventus rozpoczyna walkę o napastnika Manchesteru City, po tym jak niemożliwym okazało się sprowadzenie króla strzelców ostatniego sezonu Bundesligi, Edina Dżeko.
Trener "Citizens", Roberto Mancini, prawdopodobnie zgodzi się na transfer piłkarza z Togo. Dzięki temu więcej czasu na pokazanie się trenerowi ma mieć Roque Santa Cruz - donosi Corriere dello Sport.
Bianconeri czekają na decyzję Manchesteru City. Problemem dla "Starej Damy" może okazać się pensja piłkarza, która ma oscylować w granicach 4,5 miliona funtów.
W transferze Adebayora ma także pomóc słabość Manciniego do Momo Sissoko, malijskiego środkowego pomocnika, występującego w Juventusie. Oba kluby mogą uzgodnić nowe warunki wymiany piłkarzy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość