Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

ddemon napisał(a):ocenę wystawię w następnym sezonie mimo wszystko choć nieoczekuje cudów

co do Kubicy zawsze oscyluje w miejscach 7-9 liczę na tempo wyścigowe i wyprzedzenie Hulkenberga na starcie i nawet Rosberga różnica między tą trójką to 20 dziesiętych zapewne będzie ciekawe....Petrov dostał karę 5 pozycji do tyłu za blokowanie Glocka więc o pkt będzie ciężko...Ale to jest Monza Kubica 12 stawał na podium szykuje się również pasjonujący wyścig lecz niezdziwię się jak zobaczymy procesję z przodu 
Następnym wygranym wyścigu jest Rosberg wyciągnął maksimum z bolidu..Biorąc pod uwagę weekend to napewno forma Ferrari oraz plusik można dać Buttonowi który wrócił do gry co do obrony tytułu..Najwięksi przegrani wyścigu bez wątpienia Hamilton na torze gdzie mógł i powinnien zdobywać jak najwięcej pkt ale pojechał znów nierozważnie jak to On

majer13 napisał(a):Myślę że błąd w pit stopie kosztował Roberta jedną pozycję więc tragedii nie ma - Webber tak czy siak by go w końcu wyprzedził a Hulkenberg powinien dostać karę więc gdyby nie brak decyzji sędziów to pit stop nie kosztował by Kubicy żadnego miejsca. Alonso dzisiaj pojechał jak profesor - najpierw nie dał uciec Jensonowi następnie na jednym okrążeniu zyskał 1 sekundę i dowiózł zwycięstwo do mety. Nieźle też Pietrov - nie popełnił żadnych błędów i myślę że gdyby nie głupia kara jaką otrzymał za blokowanie Glocka w qualu to mógłby nawet na punktach skończyć. Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego Kubicy nie mogli przytrzymać z 10 okrążeń więcej na miękkiej mieszance![]()
Teraz GP Singapuru które Robert raz by wygrał gdyby nie akcja Piqueta więc jeśli Renault będzie się spisywać tak jak na poprzednich torach o takiej samej bądź bardzo podobnej charakterystyce ( Australia czy Monaco ) to kto wie czy Robert znów nie zakręci się koło podium szczególnie że teraz w użyciu będą mieli najprawdopodobniej kanał F.

ddemon napisał(a):niewiadomo wyjechał przed lecz miałby 1,3-2-0 sek przewagi przez ten czas dogrzałby opony co spowodowałoby że Webber miałby ciężej z wyprzedzeniem no ale niema co gdybać mechanicy zwalili co było odrazu widać-niespieszyli się z prawem przednim kołem...
ddemon napisał(a):lecz biorąc pod uwagę cały weekend to jednak wielkie rozczarowanie znał tor lecz nieumiał się przystosować do bolidu na następnych będzie jeszcze gorzej bo niezna torów..

ddemon napisał(a):Ktoś powie że zbyt wielka presja jedzie przyzwoicie itd. ale w/g mnie powinnien jeździć lepiej,a presja w F1 zawsze jest więc oczekuje lepszych występów...

Zawód poraz kolejny Force India i może Nick Heidfeld który po powrocie narazie odstaje 

Mentor napisał(a):Jeśli chodzi o kwestie stricte związane z wyścigiem to nie kumam formy Renault i Kubicy

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości