AC Milan (zbiorczy)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%

Liczba głosów : 85

Postprzez Pabloo So 16.04.2005 21:12

Szef Włoskiej Ligi Piłkarskiej Adriano Galliani został obwiniony o celowe fałszowanie dokumentów finansowych. Według dziennika "Corriera dello Sport" miał się dopuścić przestępstw w latach 1999-2003.

Podejrzenia o fałszowanie dokumentacji przez działaczy Ligi, mającej podobno 2 miliardy euro długu, snuto od dawna. Podejrzewano ich o fałszowanie zeznań finansowych, umożliwiających uniknięcie podatków.

Zdaniem gazety kontrolę finansową zaproponował prezes pierwszoligowej Bologny, Giuseppe Gazzoni Frascara, który obwinił kilku swoich partnerów o "poprawianie" dokumentacji rachunkowej.
Pabloo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Zaza So 16.04.2005 21:26

Teraz nie ma co o LM Bo scudetto tezsmkuje cool. PSV to jest ciężki rywal i musza podejśc jak do finału i wierze że tak bedzie. Liga w kracze w taki moment że teraz kazdy mecz jest o zycie Dal plame z Bresciana maxa no coż Chiesa czuwał nad Viola i jak powiedzieł tydzień przed meczem "Nie przegrają" i tak sie naszczęście stało ....

W tym sezonie 18 - Scudetto i 7- puchar Champions League. Ale by było zaj..fajnie chyba bym nastepny sezon opijał jeszcze ten popszedni Daj Boże

Pabloo a byłeś na oniecie ??
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Zaza N 17.04.2005 15:03

No i zaczynamy maraton w serie A :D Teraz Milan gra ze Siena !! Zagra Sheva od poczatku. Jest Stam i Costa - nie ma Nesty który odpocznie i Seeorfa - nie ma też Pirlo :( z wiadomych powodów... Teraz trzeba wygrać Enrino Chiesa [redaktor z pilka.pl hehe -Pozdo Chiesa] w Sienie snajper na którego Paolo i Jaap musi mieć oko. Nie ma u nich Flo i dobrze

17/04/2005
SIENA - Queste le formazioni ufficiali di Siena e Milan:

SIENA: Manninger, Portanova, Mignani, Tudor, Colonnese, Alberto, D'Aversa, Vergassola, Pasquale, Taddei, Chiesa.

MILAN: Dida, Cafu, Stam, Maldini, Kaladze, Gattuso, Rui Costa, Ambrosini, Kaka;, Crespo, Shevchenko.

Trykoty włóż i doping na maxa !!!! **FORZA MILAN** !!!! DAJ BOŻE 3 PKT.
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez lucass N 17.04.2005 16:53

Milan gra ze Sieną i dostaje po pupci 2:1 w 90-tej minucie :!:

No i ostatecznie 2:1 dla Sieny ...a Juventus wygrał wysoko z Lecce...
Obrazek Obrazek Obrazek
lucass
Skład C
Skład C

Postprzez Żniwiarze Umysłów-HUNTER- N 17.04.2005 16:56

kompromitacja i tyle ja nie wiem co ten Carlo wyprawia co oni graja nawet nie chce mi sie pisac ide sie nalac :evil:
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Postprzez Zaza N 17.04.2005 17:05

Nic nie mówicie !!! Trudno nie można wygrywac 10 meczu pod rząd czy tam ile tym bardzie w takiej lidze Brescia i plama teraz Siena i .....

Mam nadzieje że Carlo wstrzaśnie chłopakami. Zawsze z takimi "małymi klubami" sa kłopoty a w innich meczach nie !! Czemu ??

Mam już doś na dzis ide pić za MOJE zdrowie bo zawał w takim wielu to nie w kolorki.....

Środa mecz z Chievo i postawie cały dom i samochód ze Milan wygra !!!!!
A Inter zajmie sie Juve jak by nie patrzec Derby Itali dla Włochów a Inter teraz jakies derby wygra i czuje że to beda te :D
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Żniwiarze Umysłów-HUNTER- N 17.04.2005 17:30

Zaza a co tu duzo mowic kolejna plama z zespolem ktory walczy o utrzymanie takie porazki najbardziej bola Juve na 3 pkt. odskakuje a na koniec moze zabraknac tych wlasnie punktow.
derby d'Italia sadze ze w tym meczu Juve albo zremisoje albo wygra Capello to stary wyga i wie jak nastawic druzyne przeciwko Włochom cała nadzieja w meczu na San Siro z Juve ten mecz trzeba wygrac bo o ile beda po 38 kolejkach miec tyle samo pkt. to Milan w bezposrednich meczach jest wyzej i to bedzie mecz o Scudetto(tak mi sie wydaje).
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Postprzez Mona_ N 17.04.2005 18:43

I delikatnie mowiac klapa :roll: Mistrzostwo sie oddalilo i slusznie ktos powiedzial, ze wlasnie na koniec tych 3 punktow moze zabraknac. Mily prezent podarowal Milan - Juventusowi. Ale trzeba wierzyc do konca, ja wierze, ze uda sie wywalczyc mistrzostwo.
Mona_
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Corinthians N 17.04.2005 18:49

Mam nadzieję, że Milan nie pozbiera do półfinału LM i odpadnie.
Nie chodzi oto, że nie lubię Milanu ale jestem za PSV

Przykro mi z powodu porażki bo Scudetto się oddaliło, ale jeszcze kilka kolejek. Oba zespoły na pewno się potką, a wygra ten, kto potkinie się mniej razy.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez Uchi_UfFy N 17.04.2005 19:26

Szkoda porażki, ale tym bardziej emocjonujący mecz będzie na San Siro.Tak jak mówi Zaza, to na małych zespołach można się łatwa przejechać jak i poprawić morale jakimś ładnym i wysokiem zwycięstwem.Forza Milan :!:.Scudetto dla Mediolanu:!:
...AVANTI ROMA...
Obrazek
Wieczny autorytet ... Karol Wojtyła - Papież Polak - Jan Paweł II ! 18.05.1920 - 02.04.2005 [21:37] [']
Forza lacjo :P
Uchi_UfFy
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Lokalizacja: Kiedyś domek w ubogiej dzielnicy Buenos Aires-San Fernando.Ale 11 Maja 1960...

Postprzez Toudinho N 17.04.2005 19:32

Obecnie najciekawsze walka o mistrza rozgrywa się w 3 ligach...B1, Serie A i w PD...w tych trzech ligach mam nadzieje ze wygrają drużyny które aktualnie zajmuja 2 miejsce :lol: 8)
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez Tomusmc N 17.04.2005 19:36

Uchi_UfFy napisał(a):Forza Milan :!: .Scudetto dla Mediolanu :!:

Ty napewno jesteś fanem Romy? życzysz zwycięstwa w lidze jednemu z największych wrogów :? ja bym nie życzył mistrzostwa nikomu nawet jak Juve by było na ostatnim miejscu :? lepiej się pomódl żeby Roma była w pucharze UEFA i właśnie tego wam życzę, ale do tego jeszcze długa droga :roll:
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Uchi_UfFy N 17.04.2005 19:45

Tomusmc napisał(a):

Ty napewno jesteś fanem Romy? życzysz zwycięstwa w lidze jednemu z największych wrogów :? ja bym nie życzył mistrzostwa nikomu nawet jak Juve by było na ostatnim miejscu :? lepiej się pomódl żeby Roma była w pucharze UEFA i właśnie tego wam życzę, ale do tego jeszcze długa droga :roll:

Heh Tomusmc :), pewnie, że jestem kibicem Romy i mam wstręt do LAZIO, Juve, Interu itp itd...Jednak od zawsze Milan był też w moim serduszku z paru powodów.Nie będe się tutaj wypowiadał, fakt to dziwne lubić dwa praktycznie wrogie sobie kluby, ale jednak są wyjątki.A Romę się modlę i trochę boję...Oczywiście ROME kocham, a do Milanu mam wielki sentyment.Pozdro TomusiuMC.
...AVANTI ROMA...
Obrazek
Wieczny autorytet ... Karol Wojtyła - Papież Polak - Jan Paweł II ! 18.05.1920 - 02.04.2005 [21:37] [']
Uchi_UfFy
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Lokalizacja: Kiedyś domek w ubogiej dzielnicy Buenos Aires-San Fernando.Ale 11 Maja 1960...

Postprzez Tomusmc N 17.04.2005 19:49

Uchi_UfFy napisał(a):
Tomusmc napisał(a):

Heh Tomusmc :), pewnie, że jestem kibicem Romy i mam wstręt do LAZIO, Juve, Interu itp itd...Jednak od zawsze Milan był też w moim serduszku z paru powodów.Nie będe się tutaj wypowiadał, fakt to dziwne lubić dwa praktycznie wrogie sobie kluby, ale jednak są wyjątki.A Romę się modlę i trochę boję...Oczywiście ROME kocham, a do Milanu mam wielki sentyment.Pozdro TomusiuMC.

No chyba, że tak :) i tak tego nie rozumiem, ale spoko :P Powodzenia z Romą bo puchary bez niej są zdecydowanie inne :?
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Uchi_UfFy N 17.04.2005 20:00

Dzięki :D, w sumie od 7 meczy nie możemy przejść magicznej granic 40 pkt, więc w sumie niewiadomo co będzie :(.A teraz ja powiem inaczej, bo głupio mi życzyć Juve...Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk :!: :!: :lol:
...AVANTI ROMA...
Obrazek
Uchi_UfFy
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum