Uchi_UfFy napisał(a):Forza Milan.Scudetto dla Mediolanu
Tomusmc napisał(a):Uchi_UfFy napisał(a):Forza Milan.Scudetto dla Mediolanu
Ty napewno jesteś fanem Romy? życzysz zwycięstwa w lidze jednemu z największych wrogówja bym nie życzył mistrzostwa nikomu nawet jak Juve by było na ostatnim miejscu
lepiej się pomódl żeby Roma była w pucharze UEFA i właśnie tego wam życzę, ale do tego jeszcze długa droga

Uchi_UfFy napisał(a):Tomusmc napisał(a):Uchi_UfFy napisał(a):Forza Milan.Scudetto dla Mediolanu
Ty napewno jesteś fanem Romy? życzysz zwycięstwa w lidze jednemu z największych wrogówja bym nie życzył mistrzostwa nikomu nawet jak Juve by było na ostatnim miejscu
lepiej się pomódl żeby Roma była w pucharze UEFA i właśnie tego wam życzę, ale do tego jeszcze długa droga
Heh Tomusmc, pewnie, że jestem kibicem Romy i mam wstręt do LAZIO, Juve, Interu itp itd...Jednak od zawsze Milan był też w moim serduszku z paru powodów.Nie będe się tutaj wypowiadał, fakt to dziwne lubić dwa praktycznie wrogie sobie kluby, ale jednak są wyjątki.A Romę się modlę i trochę boję...Oczywiście ROME kocham, a do Milanu mam wielki sentyment.Pozdro TomusiuMC.
Powodzenia z Romą bo puchary bez niej są zdecydowanie inne

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości