niestety nie, qrcze naprawde nie myslalem ze to bedzie takie trudne. dam kolejna podpowiedz: to jest nowy film, a w tytule jest nazwa pewnego miejsca. nic wiecej nie powiem
Filmu nie wiedziałem, ale to wygląda jak Clive Owen i Natalie portman czyli film "Bliżej". Zgadza się ??
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
The mean machine to był tytuł angielski niestey nie pamiętam polskiego, ale chyba uznajemy?
[EDIT]Okej już mam "Mecz ostatniej szansy"
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
Wypasiony był. Ten piłkarz, który trafił do więźnia, istniał naprawdę. Zrobił film o faulach, które w tym filmie prezentował "Mnich"
No to ode mnie z kolei coś łatwego:
"Czy te oczy mogą kłamać?"
Ekhem wywaliło mi tutaj post Bonsa, który pytał czy to "Noc Żywych Trupów". No nic .
W każdym razie, to stanowczo nie jest horror... chociaż ? To film miedzy innymi o wojnie.
Ale nie "Noc Żywych Trupów"