Ostrzeżenia - komentarze

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Postprzez Simonek N 26.06.2005 0:37

Piwus myślałem , że jesteś wielkim wielbicielem Zazy ale widocznie sie myliłem i jednak na to wygląda, że to Ty przyczyniłeś się, że nie oglądamy chamskich i prostackich odzywek Zazy:) :D
Popieram decyzje i jak dla mnie może nie wracać:)
Forza la JUVE la JUVE la JUVE
E bianconera la bella signora!!!!
Simonek
Skład B
Skład B

Postprzez Pisakk N 26.06.2005 9:42

Czy Wy zdajecie sobie sprawę co by tu się działo gdybyśmy pozwolili wrócić Zazie wcześniej? Pewnie ten temat przerósłby niektóre tematy z działu "Gry Forumowe" :wink:
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez Sero Wt 28.06.2005 7:40

To forum coraz bardziej wydaje mi sie smieszne. Czolowi uzytkownicy dostali bany przez co atrakcyjnosc pilka.pl spadla :!: I nie bylo bylo by w tym nic dizwnego , gdyby nie fakt , ze polowa ostrzezen ktore wlepili szanowni modzi byla za "niewinnosc" :!:

Szykujcie sie na powrot A.Hammonda :twisted:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Mikusinski Wt 28.06.2005 9:32

serek408 napisał(a):Szykujcie sie na powrot A.Hammonda :twisted:

Pan Axel jest już dawno odbanowany, jednak chyba ostatnio wyjechał do Holandii bo nie widać w ostatnim czasie jego postów na forum :wink:
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez maestro Wt 28.06.2005 14:22

serek408 napisał(a):polowa ostrzezen ktore wlepili szanowni modzi byla za "niewinnosc" :!:

za niewinność?? :shock: :shock: :shock: Gratuluje spostrzegawczości..... :roll:
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez Sero Wt 28.06.2005 14:25

maestro_ napisał(a):
serek408 napisał(a):polowa ostrzezen ktore wlepili szanowni modzi byla za "niewinnosc" :!:

Dziekuje i pozdrawiam :twisted:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez MacGyyer_1990 Wt 28.06.2005 22:43

Ja ostatnio z dnia na dzień zostałem zbanowany nie wiem dlaczego.Nigdy wcześniej nie dostałem żadnego ostrzeżenia a tu nagle ban!! i przyszedł mail ze i tu adres z forum ze za to dostłem ostrzeżenie od Tomunsunca.Więc się z nim skontaktowałem a on mówi ze to nie on i nie wie dlaczego tak się stało.Poradzil mi abym sie skontaktował z Agnieszką i tu sytuacja podobna odesłała mnie do Oskara. Tutaj pełna pomoc : "zbadał" sprawe, i zrobił tak jak było przed tem czyli jestem znowu pełno prawnym uczestnikiem forum Pragnę serdecznie podziękować Oskarowi za pomoc w mojej sprawie :)
Chcesz być kimś?- Bądz sobą..
MacGyyer_1990
Skład B
Skład B

Postprzez maestro Wt 28.06.2005 22:57

serek408 napisał(a):
maestro_ napisał(a):

Dziekuje i pozdrawiam :twisted:

Bez obrazy... to oczywiście zależy kogo miałeś na myśli pisząc 'za niewinność' (domyślam się kogo :twisted: ) Myśle, że czasem, na niektóre sprawy, powinniśmy patrzeć nieco bardziej obiektywinie, a nie przez pryzmat naszych klubów (bo tak właśnie często się dzieje) ;)

Również pozdrawiam :)
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez piwus Wt 28.06.2005 22:57

maestro_ napisał(a):

Kurcze, nie widziałem wcześniej nowych postów w tym temacie. Maetsro Serek, wytłumaczycie mi co to znaczy "za niewinność"? Bo mi się przypominają "Skazani na Shawshank" :arrow: "Tu wszyscy siedzą za niewinność" powiedział Morgan Freeman :roll:.

Prosze Was pokazcie ci mi tych zbanowanych przez kaprys, antypatię czy jak chcecie. Chociaż jedno ostrzeżenie :!: Bo sloganami smitu tez potrafił rzucać. Gorzej było uzasadnieniem :roll:.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez maestro Wt 28.06.2005 23:05

piwus napisał(a):Maetsro Serek, wytłumaczycie mi co to znaczy "za niewinność"?

Piwus nie ja tak napisałem!! :p i nie powiedziałem też, że podzielam tą opinię... wręcz przeciwnie :!: :roll: :p

piwus napisał(a):Bo mi się przypominają "Skazani na Shawshank"

dobry film 8)
maestro
Jack the Raper

Postprzez Pisakk Wt 28.06.2005 23:08

maestro_ napisał(a):
piwus napisał(a):Maetsro Serek, wytłumaczycie mi co to znaczy "za niewinność"?

Piwus nie ja tak napisałem!! :p i nie powiedziałem też, że podzielam tą opinię... wręcz przeciwnie :!: :roll: :p

No właśnie Piwus - nie wkręcaj Maestro! :wink: Mamy Cię! :lol:

maestro_ napisał(a):
piwus napisał(a):Bo mi się przypominają "Skazani na Shawshank"

dobry film 8)

Dobry dobry 8)
Obrazek
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez piwus Wt 28.06.2005 23:10

Zorientowałem sią :oops:, ale dopiero po drugim poście. Niestety wysłalismy w tym samym czasie, więc stąd mylny wniosek. Sorry, boss :).

Ale z przyjemnoscią wysłucham rzeczowych argumentów Serka. Kogo udupiliśmy? Od razu przepraszam za słówko, ale nie znam bardziej... fachowego.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez Pisakk Wt 28.06.2005 23:14

piwus napisał(a):Kogo udupiliśmy? Od razu przepraszam za słówko, ale nie znam bardziej... fachowego.

Najlepszym byłoby słowo "upupiliśmy" 8)

Ja też chętnie wysłucham, bo już dawno nikt się tu z modami nie spierał to myślałem, że informacje z ostrzeżeniami przestały dochodzić :shock: . Coś cicho było w ostatnich dniach...Cisza przed burzą? :shock:
Obrazek
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez Mikusinski Śr 29.06.2005 9:43

Poraz kolejny zarejestrował się mathiasek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znów będzie siał na naszym kochanym forum, jednak jakiś przytomny mod go zbanuje. Pewnie zaczął chodzic do szkoły gdzie uczą długo pisać i stawiac przecinki, kropki itp. :lol: :lol: :lol:
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez Corinthians Śr 29.06.2005 14:40

Inwazja mathiasków na forum! Teraz się zarejstrował gościu Mathiasek to ja. Proponuję zrobić śledztwo i sprawdzić, ktory z forumowiczów rejestruje się jako mathiasek już chyba trzeci raz.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum