Mistrz Włoch sezonu 2005/2006 (?)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto zostanie Mistrzem W?och sezonu 2005/2006

Juventus Turyn
38
38%
AC Milan
20
20%
Inter Mediolan
37
37%
Udinese
0
Brak głosów
Sampdoria
2
2%
AS Roma
3
3%
AC Fiorentina
1
1%
Lazio Rzym
0
Brak głosów
Inny klub
0
Brak głosów

Liczba głosów : 101

Re: Mistrz Wloch

Postprzez Chlopaczek Śr 29.06.2005 23:16

DjJuve napisał(a):Czyli jezeli nie przepadam za Milanem i uwazam ze ze jego dzaialnosc ma malo wspolnegho ze sportem moge nazywac go "WC Miriam"?

Nie nie mozesz.

Jakie to uczucie wiedziec ze do ukochanego zespolu na dlugie lata przylgnela latka cpunow i tych ktorzy kupuja sedziow zeby wygrywac mecze?Nawet abstrahujac od tego czy to robicie albo robiliscie.Nie pozbedziecie sie tego szybko.

Zycze powodzenia w ankiecie na tym forum.Tutaj niech sobie wygrywa kto chce.Wazne kto wygra Serie A.

Forza Milan.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Sawyer Śr 29.06.2005 23:27

Racja Chlopaczek!! A kto wygra Serie A to juz chyba sam wiesz :lol: nie :?: no to mala podpowiedz:

Nie prowadzi w tej ankiecie ,ale ma mala strate do lidera :P

Pozdrawiam

Dzieki za żywą dyskusję !!
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Chlopaczek Śr 29.06.2005 23:30

Ibrahimović18 napisał(a):Racja Chlopaczek!! A kto wygra Serie A to juz chyba sam wiesz :lol: nie :?: no to mala podpowiedz:

Nie prowadzi w tej ankiecie ,ale ma mala strate do lidera :P

Pozdrawiam

Dzieki za żywą dyskusję !!

Musisz w takim razie wszystko co masz spieniezyc i postawic u buka na ten klub.To latwa kasa skoro masz taka pewnosci.
Albo poczekaj tak do marca wtedy Stara Dama bedzie miala juz z 10 punktow straty do lidera kursy na nia drastycznie podskocza i zarobisz zdecydowanie wiecej kasy :twisted:

Powodzenia i pozdrawiam.
Tak utrzymuje Iks
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Sawyer Śr 29.06.2005 23:31

Dobry pomysl :!: tylko nie wiem czy bukmacherzy w Polsce juz przyjmują zakłady na to kto bedzie mistrzem Włoch ( :?: )
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Mistrz Wloch

Postprzez piwus Cz 30.06.2005 1:21

serek408 napisał(a):
Piwus kolejne glupie WP :?:

Chryste przepraszam, że dopiero teraz, bo nie widziałem nowych postów. Oczywiście, ze głupie, jesli udowodniono jakieś przekręty z sędziami, bo o tym była mowa. Przepraszam wszystkich pokrzywdzonych, ale zdania nie zmienię.

I przepraszam za oftopic, ale to chyba wam nie zaszkodzi :twisted:.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez maestro Cz 30.06.2005 3:25

No widze, że temat cieszy się sporym powodzeniem ale dyskusja zeszła na troche inny temat :?

Chłopaczku drogi, zauważyłem, że taka 'łatka' przylgnęła głównie wśród kibiców Interu czy Milanu- największych boiskowych rywali. To Wy przylepiacie tę 'łatkę' :roll: Denerwujecie się jak Wam się wypomina '6 minut', a sami wypominacie doping, który miał miejsce 10 lat temu :shock: !!!! Nazywanie nas 'ćpunami' jest teraz zupełnie bezpodstawne. Milan kiedyś zdaje się był karany za przekręty... czy nadal powinno się Was nazywać oszustami?? Minęło sporo latek... liczy się to, co jest teraz- każdy kolejny sezon :p no chyba, że niektórzy z użytkowników mają nieco inny cel wypominając coś, co było dawno temu :roll:

Poza tym sprawa z dopingiem jest co poniektórym mało znana, o czym mieliśmy okazje nie raz przekonać się na tym forum... :roll: wielu wie tylko to, co chce wiedzieć ale temat przecież nie tego dotyczy... widze, że jeszcze długo kibice naszych klubów będą skakali sobie do gardeł... niektórym to nawet sprawia przyjemność :lol:

Co do tematu, to widze, że nasi rywale wyznaja zasadę 'bij Mistrza' :D Faktycznie po mercato będzie można powiedzieć więcej, jednak myśle, że przyszły sezon nie będzie się wiele różnił od ostatniego. Mysle, że walka o scudetto rozegra się ponownie pomiędzy Juve i Milanem, ewentualnie Inter może włączyć sie do tej walki, zwłaszcza jeśli zaprezentuje podobną formę jak w końcówce minionego sezonu. Przynależność i miłość do biało-czarnych barw nie pozwalają mi jednak zagłosować w tej ankiecie na żaden inny klub, jak tylko JUVENTUS :twisted: :twisted: :twisted:

Zbroji się Juve, zbroji się Milan... troche szkoda, że minęły czasy kiedy o scudetto do samego końca walczyło kilka klubów. Jeszcze pare lat temu ciężko było wskazać pierwszą trójkę... w ostatnim czasie w walce o mistrzostwo liczą się praktycznie dwa kluby... miło byłoby wprowadzić trochę ożywienia i nieco więcej emocji (mimo iż w tym sezonie również ich nie brakowało) :) Jakby spojżeć na ostatnie 15 lat, to scudetto na przemian wędrowało z Mediolanu- do Turynu i odwrotnie (wyjątek- lata 00-01- Lazio, Roma i chyba Sampdoria w 91 :shock: ) Trudno się spodziewać, by i w nowym sezonie było inaczej ale kiedyś ta walka była nieco bardziej wyrównana i liczyło się więcej zespołów ;) Teraz sporą rolę odgrywają też pieniążki... biedne kluby nie mają żadnych szans na przetrwanie, często nie mają nawet nadzieji na jakieś 'zdobycze' i to również widać po tabeli. Lazio, Roma, Parma... te kluby podupadły ale one są 'ważne' dla włoskiej ligi i wierze, że już niedługo ponownie włączą się do walki o scudetto (oczywiście nie oznacza to, że muszą je odebrać Juventusowi :twisted: ;) )

Ważne jest też aby młodzi i utalentowani piłkarze (jak np. Gilardino, Cassano, Jankulovski czy Bonera) zostawali we Włoszech i grali tam jak najdłużej, bo to właśnie tacy zawodnicy stanowią przyszłość włoskiej piłki i to oni będą w przyszłości symbolami Calcio... To oni zajmą miejsce takich sław, jak Maldini, Zola, Baggio czy Del Piero...

Troszeczkę późno się zrobiło... :lol: Pozdrawiiam fanów serie a :D
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez DjJuve Cz 30.06.2005 8:19

Chlopaczek napisał(a):Jakie to uczucie wiedziec ze do ukochanego zespolu na dlugie lata przylgnela latka cpunow i tych ktorzy kupuja sedziow zeby wygrywac mecze?
Zadam ci analogiczne pytanie: Jakie to uczucie wiedzac ze do ukochanego zespolu na dlugie lata przylgnela latka sprzedawczykow, ktorzy kupowali i sprzedawali mecze bo inaczej nie potrafili sobie poradzic.

Chlopaczek napisał(a):Nawet abstrahujac od tego czy to robicie albo robiliscie.Nie pozbedziecie sie tego szybko.
Smieszne jest to ze pouczaja nas ci ktorzy wcale swieci nie sa :lol:

serek408 napisał(a):Jestes co najmniej smieszny , a twoje argumenty nie trafily w nikogo.
Za to twoje argumenty sa poprostu boskie, zreszta jak i ty. Zdobyliscie mistrza bo jestescie "cpunami" :lol:
Zamiast wypisywac bzdury popracuj troche nad czytaniem ze zrozumieniem.
Obrazek
Ma quale A?
Ma quale B?
la fiorentina in serie C!
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Sero Cz 30.06.2005 12:02

DjJuve napisał(a):Za to twoje argumenty sa poprostu boskie, zreszta jak i ty. Zdobyliscie mistrza bo jestescie "cpunami" :lol:
Zamiast wypisywac bzdury popracuj troche nad czytaniem ze zrozumieniem.

Znowu kolejny inteligentny post. Jestes dla mnie zerem w zasadzie juz dawno nim byles , a ze zdaniem
Zdobyliscie mistrza bo jestescie "cpunami" :lol:
sam sobie zaprzeczasz bo wiesz dobrze jak jest. No chyba , ze jestes na tyle nie kumaty ...
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Chlopaczek Cz 30.06.2005 12:03

DjJuve napisał(a):Zadam ci analogiczne pytanie: Jakie to uczucie wiedzac ze do ukochanego zespolu na dlugie lata przylgnela latka sprzedawczykow, ktorzy kupowali i sprzedawali mecze bo inaczej nie potrafili sobie poradzic.

To niestety nie jest analogiczne pytanie bo po pierwsze ja nie spotykam sie z takimi zarzutami (a sa to mocniejsze zarzuty niz te przeciwko Jufentusowi bo udowodnione).Jak otwieram portale internetowe albo gazete nie widze nic o Czarnym Totku.Po drugie kare odcierpielismy i po sprawie a wy pozostajecie bezkarni co dla Ciebie jest rownoznaczne z niewinni ale jestem pewny jak i wielu innych ze niewinni to na pewno nie jestescie.Mowisz o jakiejs latce a watpie zeby polowa osob tutaj wiedziala o czym teraz wspomniales.Ty sam za dobrze nie wiesz bo jeszcze wtedy z pewnoscia nie bylo Cie na swiecie.Ja tez nie wiem wszystkiego mnie tez nie bylo wtedy na swiecie wiec mnie ta sprawa tak nie boli.Jednak to bardzo milo ze interesujesz sie historia Milanu he he.

DjJuve napisał(a):Smieszne jest to ze pouczaja nas ci ktorzy wcale swieci nie sa :lol:

Gdyby mogli pouczac tylko swieci to nikt by tego nie mogl robic.Zreszta to rozgrywki ligii wloskiej a nie watykanskiej (dobra to nie najlepszy przyklad w Watykanie to dopiero swietych nie ma he he).

Nie chce sie z wami klocic zreszta odchodzimy od tematu a ja wiem ze ta dyskusja na pewno nie zaprowadzi nas na zadne nowe tory czy jakiejs nowej odkrywczej konkluzji.Bije sie w piers ze nierozwaznie zaczelem temat z dopingiem i sedziami (chociaz to moje pytanie to bylo pytanie retoryczne).Wiec co piatka na zgode a klocic sie bedziemy znowu dopiero jak wroci Zaza? :lol:

Pozdrawiam.
Tak utrzymuje Iks
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez DjJuve Cz 30.06.2005 12:59

serek408 napisał(a):Znowu kolejny inteligentny post.
W przeciwienstwie do ciebie staram sie :]

serek408 napisał(a):Jestes dla mnie zerem w zasadzie juz dawno nim byles
Jak milo :]

serek408 napisał(a):
Zdobyliscie mistrza bo jestescie "cpunami" :lol:
sam sobie zaprzeczasz bo wiesz dobrze jak jest. No chyba , ze jestes na tyle nie kumaty ...
Widocznie jestem "nie kumaty" panie inteligent :lol:

Chlopaczek napisał(a): i sprzedawali mecze bo inaczej nie potrafili sobie poradzic.

To niestety nie jest analogiczne pytanie bo po pierwsze ja nie spotykam sie z takimi zarzutami.[/quote]nie?

Chlopaczek napisał(a):Jak otwieram portale internetowe albo gazete nie widze nic o Czarnym Totku.
Moze i nie widzisz ale wpisalo to sie na stale w historie twojego klubiku.

Chlopaczek napisał(a): Po drugie kare odcierpielismy i po sprawie
Nie po sprawie, takie rzeczy zostaja w pamieci.

Chlopaczek napisał(a):Ty sam za dobrze nie wiesz bo jeszcze wtedy z pewnoscia nie bylo Cie na swiecie.
I co z tego? Wystarczy czytac.

Chlopaczek napisał(a):Gdyby mogli pouczac tylko swieci to nikt by tego nie mogl robic.
Ci ktorzy maja czyste sumienie.

Chlopaczek napisał(a):Wiec co piatka na zgode a klocic sie bedziemy znowu dopiero jak wroci Zaza? :lol:
Moze byc :P
Obrazek
Ma quale A?
Ma quale B?
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez maestro Cz 30.06.2005 14:37

DjJuve napisał(a):
Chlopaczek napisał(a):Wiec co piatka na zgode a klocic sie bedziemy znowu dopiero jak wroci Zaza? :lol:
Moze byc :P

Proponuje więc niezwłocznie zakończyć tę dyskusję i wrócić do tematu :D

No więc..... KTO MISTRZEM 05/06???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

38% - 38% :wink:
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez szewa7 Cz 30.06.2005 14:58

Chciałbym aby mistrzem był MILAN ale obawiam sie że Juventus i Inter wygrają rywalizacie. Faworytem jest JUVE, ale Inter też jest dobry. Milan jest w dołku po przegranym finale ligi mistrzów. MILAN musi się podnieść i powalczyć. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA MILAN
szewa7
Skład C
Skład C

Postprzez Sero Cz 30.06.2005 16:21

Chyba jednak debile* siedza na forum

*Czyt. DjJuve

1WP za obrazę użytkownika//Tomusmc
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez DjJuve Cz 30.06.2005 18:12

serek408 napisał(a):Chyba jednak debile* siedza na forum

*Czyt. DjJuve

1WP za obrazę użytkownika//Tomusmc
Jak ja kocham taka dyskusje :] Gdy koncza sie argumenty zaczyna sie obrazanie :*
Obrazek
Ma quale A?
Ma quale B?
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Juv Cz 30.06.2005 19:21

No i kolejny punkcik w ankiecie dla Juve :D
Na pytanie kto zostanie mistrzem włoch w następnym sezonie odpowiedż jest tylko jedna - Juventus Turyn :D (zbieramy na 3 gwiazdkę :D )
Ostatnio edytowano Cz 30.06.2005 20:06 przez Juv, łącznie edytowano 1 raz
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum