Juventus Turyn (zbiorczy)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%

Liczba głosów : 182

Postprzez Alkoholiko So 02.07.2005 22:45

Jest kilka wariantów!!

Jeśli Abramowicz kupi Trezegola to - szanse na to żeby Gila grał w Juve wzrosną! Będa przecież pieniadz - podobno chyba 58mln daje Romek!
Wtedy znalazłby sie hajs na Gile - napewno moznaby dac za niego ok 30milionków :D. Milan zaś takiej sumy nie wyłoży i Gila moze być nasz!
Wtedy do Milanu zapewne pojdzie Vieri i na tym skonczy sie mercato 'wielkich'! Inna opcja to oddanie Micollego i Maresci za Gile - i chyba byłby to dobry interes! Nawet lepiej Moggi by wyszedł oddajac drugorzednych graczy niz płacąc hajsik ! A Gila to najzdolniejszy i najszybciej rozwijający sie piłkarz Włoski!

Teraz - jesli doszłoby do transakcji z Chelsea to 58mln piechotą nie chodzi i Moggi byłby głupi gdyby nie oddał Trezegola za taką sumę!
Moznaby za to kupic wspomnianego Gilardino i wiecznie przymierzanego do Juve Bonere(podobno juz miał podpisany kontrakt przed IO)...moznaby tez wzmocnic bok pomocy Ljungbergiem i Juve wtedy by nie maiło sobie równych!
...Czarna (L)-ka !!
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Postprzez Sawyer N 03.07.2005 0:04

Wpisujcie przyblizona lub dokładną date rozpoczęcia swojej "przygody" z Juventusem :!: i okoliczność

W moim przypadku jest to 8 Lipca 1996 (moje urodziny) ,kiedy poszedlem z mama do sklepu sportowego po prezent i wybralem koszulkę Juventusu (alessandreo Del Piero) (logo: SONY) :twisted:

Od tamtej chwili zaczalem sie interesowac Juve ,moje początkowe zainteresowanie przerodzilo sie w MIŁOŚĆ :!:
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez DjJuve Pn 04.07.2005 13:15

Gdyby dzisiejsze informacje sie potwierdzily byloby wspaniale ale moze po kolei.
1. W razie odejscia Treze otwiera sie ciekawa mozliwosc a mianowicie Hernan Crespo! Argentynczyk zapewne opusci San siro a Luciano Moggi oprocz pieniedzy za francuza zada wlasnie tego zawodnika. Niewatpliwie byloby to bardzo dobra opcja. Zamiast bic sie z Milanem o Gilardino mielibysmy Crespo i spora sumke.
2.Podobno w Londynie trwaja rozmowy na lini Juve-Arsenal. Wiele wskazuje na to ze moze dojsc do jednego z wiekszych transferow tego roku- Patrcia Vieiry. Juventus otrzymalby spora sumke z ewentualnego transferu Trezeguet i czesc z nich przekazalby na transfer Patricka.
3.Juz dzis dojdzie do rozmow miedzy wladzami Romy i Juve na temat Cassano. Na dniach wszystko powinno sie zakonczyc. Roma nie ma duzego wyboru, jesli nie sprzeda go teraz, za rok moze nie otrzymac nic.
Obrazek
Ma quale A?
Ma quale B?
la fiorentina in serie C!
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez hubertd Pn 04.07.2005 15:17

DjJuve napisał(a):3.Juz dzis dojdzie do rozmow miedzy wladzami Romy i Juve na temat Cassano. Na dniach wszystko powinno sie zakonczyc. Roma nie ma duzego wyboru, jesli nie sprzeda go teraz, za rok moze nie otrzymac nic.

z tego co wiem to roma ma zakaz transferow ;)
BYLA BEDZIE JEST! KORONA MKS !!!!!!!!!!
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez romantyk Pn 04.07.2005 15:20

hubertd napisał(a): tego co wiem to roma ma zakaz transferow

ale wyrok nie jest jeszcze prawomocny
romantyk

Postprzez maestro Pn 04.07.2005 15:34

Mam prośbe do któregoś z modów, bo chyba tylko Wy możecie spełnić moją prośbę... ;) Mianowicie jeśli jest taka możliwość, to proszę o zamiane starej (obecnej) ankiety w tym temacie- na nową. Idiotycznie teraz brzmi pytanie:

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2004/2005 ???

:lol:

o wiele lepiej brzmiałoby pytanie:

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006 ??? :D

z góry dziękuje :D

co do transferów, byłoby pięknie gdyby zawitał u nas Vieira :D na Joaquina (patrz--> newsy) raczej nie licze, jeśli już przyjdzie to będzie bardzo miła niespodzianka ale nie uwierze, do puki nie zobacze go w biało-czarnej koszulce z dwiema gwiazdkami na piersi :p a poza tym na pozycję Nedveda czy Camoranesiego w ostateczności mamy Mutu ;)

Crespo raczej nie jest dobrym posunięciem :p Moggi może potem będzie chciał go oddać Milanowi, żeby ten zrezygnował z Gili ale Milan na pewno nie zamieni Włocha na Crespo :p (tym bardziej, że podobno jeszcze złożyli oferte za Vieriego :twisted: ;) )

z Cassano też wszystko możliwe... ja już nie wiem czy Roma ma ten zakaz i na jakich zasadach :p podobno jeśli się odwołała, to apelacja zostanie rozpatrzona po 2 miesiacach i ewentualna kara bedzie obowiazywala od nastepnego okna... :roll: z taką opinią się spotkałem :roll:
wyrok jeszcze nie prawomocny ale kiedy już się uprawomocni, to najprawdopodobniej Roma będzie musiała cofnąć wszystkie transfery przeprowadzone w obecnym oknie (m.in. Nonda, Taddei) czas pokaże :)
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez piwus Pn 04.07.2005 15:43

Na razie będziecie mieli dość dziwną ankietę, bo rzeczywistość brutalnie zweryfikowała moje umiejętności (a to ciekawe, bo już 2 razy ustalałem ankietę i działało :?).

EDIT
No udało się. Kto by przypuszczał, że na dole jest opcja usuń ankietę i od niej trzeba było zacząć :lol:. A szkoda, bo ciekawie wyglądały same opcje "Nie" i obok każdej po 58 oddanych głosów :wink:.
Ostatnio edytowano Pn 04.07.2005 15:48 przez piwus, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez maestro Pn 04.07.2005 15:47

piwus napisał(a):Na razie będziecie mieli dość dziwną ankietę, bo rzeczywistość brutalnie zweryfikowała moje umiejętności (a to ciekawe, bo już 2 razy ustalałem ankietę i działało :?).

no spoko :D na razie nie jest to sprawa życia i śmierci ;) dzięki za starania i dobre chęci :)

EDIT:

dzięki wielkie :!: :!: :!: :D :D :D

mój głosik pierwszy :twisted:
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
maestro
Jack the Raper

Postprzez DjJuve Pn 04.07.2005 20:14

tv sky podala ze bobo w Juve :|
zaloba.
Obrazek
Ma quale A?
Ma quale B?
la fiorentina in serie C!
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Juv Pn 04.07.2005 22:30

No nie wiem co to będzie jeśli rzeczywiście Vieri będzie grać u nas :(
Mam nadzieję że Moggi jednak nie zrobi tak przykrej niespodzianki i zostawi go w spokoju.
W Juve to jest potrzeba obniżenia średniej wieku a nie znowu podwyższanie jej :cry:
Obrazek
Obrazek
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Corinthians Pn 04.07.2005 22:41

Bobo w Juve = ciepła ława :D
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez maestro Pn 04.07.2005 22:42

co Wy bredzicie??

http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=33991

http://www.channel4.com/sport/football_ ... jul4l.html

8) 8) 8)

juvepoland -->

EDIT: Wydaje się, że losy Christiana Vieriego nie są przesądzone. Według pewnych źródeł Bobo jest wiązany ze Stara Damą po to, aby podwyższyć kontrakt, który zwiąże go z przyszłym pracodawcą. Najbliżej pozyskania byłego napastnika Interu jest Milan i Fiorentina, Luciano Moggi ma lepszych kandydatów na tę pozycje - informuje TG COM.

nie ma obawy... bedzie dobrze... :lol: musi być :twisted:
maestro
Jack the Raper

Postprzez Sawyer Pn 04.07.2005 22:46

Ciekawe kto takie plotki puszcza :?: ta Telewizja jakas lewa jest !!

Nigdzie nie ma nic o tym ,ze Bobo w Juve ,nawet na sports.it

Juz jest sprostowanie na www.juvepoland.com i www.juvenews.za.pl
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez As3 Wt 05.07.2005 17:33

Juv napisał(a):No nie wiem co to będzie jeśli rzeczywiście Vieri będzie grać u nas :(
Mam nadzieję że Moggi jednak nie zrobi tak przykrej niespodzianki i zostawi go w spokoju.
W Juve to jest potrzeba obniżenia średniej wieku a nie znowu podwyższanie jej :cry:

heh no chłopaki i juz po kłopocie Vieri zostaje na San Siro ale nie w Interze ale w Milanie :D :twisted: :wink:
TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
As3
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez Sawyer Wt 05.07.2005 17:35

To jest najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia :!: :!: 8)
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum