Dzieciaki z Klasą, ale bez rozumu

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Milka7 Wt 26.07.2005 11:20

Dzieci są tam albo wystraszone, albo zarozumiałe. Nie ma niczego pośredniego. Wydaje mi się, żę tego typu teleturnieje są bardziej polem popisu dla rodziców niż dzieci. To rodzice wpadają w jakąś "chorobę sukcesu" i zapisują dziecko na 10 róznych zajęć poza lekcyjnych, to na angielski, na karate, na grę na pianino, basen itd, itd. Wypełniają mu szczelnie czas. Tymczasem gdzie jest miejsce na zabawy, na spędzanie czasu z przyjaciółmi ?? Dla mnie te dzieci są biedne i ubogie emocjonalnie.
Milka7
Skład C
Skład C

Postprzez kulekfcb Wt 26.07.2005 13:30

Milka7 napisał(a):Dzieci są tam albo wystraszone, albo zarozumiałe. Nie ma niczego pośredniego. Wydaje mi się, żę tego typu teleturnieje są bardziej polem popisu dla rodziców niż dzieci. To rodzice wpadają w jakąś "chorobę sukcesu" i zapisują dziecko na 10 róznych zajęć poza lekcyjnych, to na angielski, na karate, na grę na pianino, basen itd, itd. Wypełniają mu szczelnie czas. Tymczasem gdzie jest miejsce na zabawy, na spędzanie czasu z przyjaciółmi ?? Dla mnie te dzieci są biedne i ubogie emocjonalnie.

Dokładnie tak, zgadzam sie w 100 %
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez harni7 Cz 28.07.2005 8:54

Te dzieci są dziwne przy przedstawianiu się jąkają i mrugają oczami jak jakieś ułomne. Ale czasami są ubrani.... albo fryzurki... ulizane chłopczyki!!!
w zasadzie nie rozmawialismy , ale ciesze sie z tego bo harni prezentuje sobą mizerny poziom. Ranga nabijacza mówi wszystko (i KJ nie broń go teraz jak powiedział , że woli ciebie)
harni7
Żenujący nabijacz :/

Postprzez kub@s Cz 04.08.2005 22:25

lizusy.
Proste pytania im sprawiają problem ponieważ nie potrafią nic oprócz tego co się nauczą. A jak trzeba pomyśleć to nie dają rady. Taka jest prawda. Szkoda mi tych dzieci.
kub@s
Skład C
Skład C

Poprzednia strona

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia