SHEVA-INZAGHI LUB ADRIANO-VIERI(ludzie jaki Martins?? Przecierz Cristian Vieri jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze prowadził Inter do wielkich sukcesów!!!) :!: :evil: taaa Vieri. lubie Vieriego, ale On Interu nie doprowadzil do ZADNEGO sukcesu, wiec bez jaj prosze :evil: ----...
Mam nadzieje ze mnie Adminy nie wykopia razem z tym tematem :) Chcialem zapytac jak wrazenia z wczorajszego meczu i zapytac o oceny pilkarzy Interu :) bo to mnie najbardziej interesuje oto moje propozycje (skala taka jak w Cm): Francesco Toldo - [8] - bardzo dobry mecz Toldone kilka razy uratowal ty...
hmmm z dostepnych chyba tylko Ajaxu!! ale bardzo preznie obecnie pracuje szkolka Interu :) jak na razie najbardziej znany jest Oba Martins, ale po nim beda nastepni: Isaah Eliakwu, Paolo Della Fiore oraz wielu innych... Poza tym Inter inwestuje w... polska mlodziez (Klub Inter Campus Jadwiga Krakow)
hmmm a myslalem ze bede jedyny... moja muzyka to stary dobry punk (Sedes, Defekt Muzgó, Smar SW, Para Wino, The Bill) nowy dobry punk (WlochAty, Conflict) no i to co mnie ostatnio kreci najbardziej czyli street punk (The Analogs, Podworkowi Chuligani, Lumpex'75, Zbeer) od czasu do czasu SKA (Zabili ...
Mazurek dam ci rade, odrazu w szkole średniej się ucz pilnie, od początku roku :!: Bo szybko będziesz miał braki ,a trudno to nadrobić jak masz taki przeskok z gim do średniej.... Zobaczysz ,że jest zupełnie inaczej w średniej szkole niż w gim .... To jak z Polski do Premiership wskoczyć :idea: no....
No coz... w zeszlym sezonie Kaka... w przyszlym zapewne Adriano za caloksztalt Roberto Baggio no i jeszcze slowko na temat Tottiego: jak dla mnie pod wzgledem czysto pilkarskim moglby byc numerem jeden nie tylko we Wloszech ale mnie razi jego glupota i chamstwo (chamstwo bo pluje na innych, a glupot...