1/2 finału LM: Arsenal - Manchester United

Tym razem wszystko o Europejskich Pucharach: Liga Mistrzów, UEFA, wyniki oraz inne pucharowe ciekawostki.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto do finału?

Ankieta wygasła Cz 07.05.2009 0:29

Arsenal
12
44%
Manchester United
15
56%

Liczba głosów : 27

Re: 1/2 finału LM: Arsenal - Manchester United

Postprzez fieldy Śr 06.05.2009 15:53

Myślisz, że jak będziesz pytał, gdzie on jest to się zjawi ?

mało napinki ostatnio na forum ?
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Kamil232 Śr 06.05.2009 16:21

Myśle, że tak.

mało napinki ostatnio na forum ?

Nie odbieraj mi tej przyjemności, jak się czyta bzdury typy, Denilson czy Song zje na śniadanie waszych pomocników, to się tylko czeka na mecz by po nim zobaczyć wpis kogoś takiego :lol:
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez boskigonzo Śr 06.05.2009 17:35

ogarnij sie kamil :/
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Kamil232 Śr 06.05.2009 18:04

O co Ci chodzi? Facet pisze, że Denilson czy Song zjada na śniadanie naszych pomocników, Vidica nazywa przereklamowanym i piszę, że ja jestem zaślepiony. To czy po meczu można takiego typa poprosić, żeby się odniósł do swoich "zajebistych" stwierdzeń? Życie zawsze weryfikuje brednie wypisywane na forum i trzeba piętnować takich gości co nie potrafią spojrzeć realnie na futbol bo tylko nie potrzebnie mącą.
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Śr 06.05.2009 18:15

Kamil232 napisał(a):Gdzie jest Logan?! Mieliśmy znowu więcej szcześcia niż umiejetności? Gdzie był ten Song, Denilson który mieli zniszczyć naszych grajków? Jak tam wypadł przereklamowany Vidic?

Ups, zaraz co niektórzy bedą pisać, że mam kompleks Arsenalu.... :haha: :haha: :haha:

Ty za to mącisz potrzebnie ...
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Kamil232 Śr 06.05.2009 18:22

Nie. Ja piętnuje takie kwiatki by się chodź odrobinę zastanowili następnym razem zanim znowu walną jakaś głupote/brednie na forum. "Papier" przyjmie wszystko, ale bez przesady i jeszcze jak to Tobie taki ktoś zarzuca zaślepienie.
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez boskigonzo Śr 06.05.2009 18:24

Czasami mozna pewne rzeczy zachowac dla siebie :/ a trollowate wpisy nalezy omijac . Odnoszac sie do nich znizasz sie do tego samego poziomu
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Loker Śr 06.05.2009 20:36

Logan to typ młodzieńca, dla którego coby nie działo z klubem maksyma "In Arsene we trust" jest jedyną słuszną i właściwą.

Wiec daj spokój Kamill, mało masz Visca Pokemonów? :D

btw.

Gratulacje dla Man Utd.
Byliście zespołem o 2 klasy lepszym i mimo antagonizmu na między AFC- MU szacunek dla przeciwnika grającego futbol totalny.
Obrazek
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Logan Pt 08.05.2009 11:57

Ktoś mnie szukał? :glass:

Jak zobaczyłem składy to pomyślałem: szykuje się jak to mówią "stara, dobra manchesterowska murarka". Za długo się murować nie musieli bo dwumecz skończył się po 10 minutach. Po takich dwu strzałach na początku to i Barcelona by się nie podniosła.

Szkoda tylko że po strzale Cesca w 2' i ping-pongu między Vidiciem a Rio piłka zamiast do bramki wturlała się za linię końcową. Mecz pewnie całkiem inaczej by wyglądał.

Oczywiście MU wygrał zasłużenie ten dwumecz - byli lepsi.

Loker napisał(a): szacunek dla przeciwnika grającego futbol totalny.

Tak grali futbol totalny :P Oprócz tego że pokazali kupę umiejętności i jak zwykle mieli kupę szczęścia, chwytali się takich plugawych zagrań jak nurkowanie przy każdej możliwej okazji czy granie na czas od 1 :shock: minuty meczu na Emirates. Dlatego nigdy za czasów Fergusona nie byli, nie są i pewnie nie będą Wielką Drużyną.

Ja mam nadzieję że w finale zwycięży nie tylko piłka, ale też duch sportu - czystej gry. Dlatego - Vamos Barca Vamos.

Loker napisał(a):Logan to typ młodzieńca, dla którego coby nie działo z klubem maksyma "In Arsene we trust" jest jedyną słuszną i właściwą.

Nie wiem czy jest jedynie słuszna i właściwa. Ale fakt ufam człowiekowi, który jest trenerem piłki nożnej od 35 lat. Czyli tyle ile Ty i Kamilek macie razem lat. To jest też więcej lat niz mam ja na koncie i pewnie zdecydowana wiekszość ludzi na tym forum.
On też codziennie widzi chłopaków na treningu czy podczas meczów, a nie tylko przez Sopa czy Dżastina. Zatem jasne i oczywiste, że wierzę mu a nie każdemu innemu na tym forum.

A co do Kamilka to... Oczywiście nie będę się wdawał z nim w dyskusję - polecam to też każdemu :wink:

Ale co by zakończyć temat z przytupem odniosę się do jednej kwestii. Np o Vidiciu napisałem że mecz z Liverpoolem nie był pokazem światowej klasy w wykonaniu Serba.

Więc Kamilku wklej może wszystkim link do postu Logana, w którym pisze, cytuję: "Vidić jest przereklamowany"

Jeśli nie uda się mu ta sztuka :]
to chyba wszyscy po raz kolejny przekonają się z kim mają do czynienia i jaki związek z rzeczywistością mają jego pościki.
Ostatnio edytowano Pt 08.05.2009 20:23 przez Logan, łącznie edytowano 1 raz
"We want to win but with our own style"
Logan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez red85 Pt 08.05.2009 12:15

Fakt, my to zawsze chwytaliśmy się nieczystych zagrań i dlatego nigdy nie mieliśmy i nie będziemy mieli wielkiej drużyny. Nie to co taki Arsenal z Vieirą, który skakał w tunelu do Neville'a, a później spieprzał przed Keano. Piłkarzem idealnym był na pewno również Pires, który z pewnością był nauczycielem dla Ronaldo w kwestii wymuszania fauli. Przykładem świeci również Fabregas rzucający pizzą w SAF'a, czy obrażający Hughesa. Przykładna drużyna.

Coś w twej główce się tak ubzdurało, że nagminnie majaczysz o nurkowaniu, czy też miękkiej grze United. Jeśli dla kogokolwiek w PL jest to znak rozpoznawczy, to na pewno nie dla drużyny Fergusona, a już bardziej dla Wengera i jego chłopców (Evra znakomicie nakreślił różnicę jaka dzieli nasze drużyny).

Wciąż czekam na to, aby poznać twój wiek. Tyle razy wspominasz o dzieciach i tym podobnych, więc jestem ciekaw z jakim osobnikiem mam doczynienia. Może po prostu niepotrzebnie się produkuje, bo po drugiej stronie jest przeżywający problemy emocjonalne nastolatek.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Kamil232 Pt 08.05.2009 13:35

Dlatego nigdy za czasów Fergusona nie byli, nie są i pewnie nie będą Wielką Drużyną.

:zgon: Doczytałem do tego momentu. Szkoda czasu. Pa.
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez guru Pt 08.05.2009 14:35

Logan znowu dał popis. :roll:

Logan napisał(a):"stara, dobra manchesterowska murarka"

Ja bym chciał żeby Arsenal tak się "murował". Człowieku,my przez 180 minut nie stworzyliśmy żadnej dogodnej sytuacji bramkowej... :| Murarze z Manchesteru mieli ich kilkanaście.

Manchester w tym dwumeczu był o 2 klasy lepszy. Niestety, ale taka jest prawda. :? Z drugiej strony się ciesze. Bo gdybyśmy odpadli po wyrównanym pojedynku to nie byłoby żadnych zmian. Teraz się łudzę, że w końcu może będą jakieś transfery. :lol:

red85 napisał(a):Jeśli dla kogokolwiek w PL jest to znak rozpoznawczy, to na pewno nie dla drużyny Fergusona, a już bardziej dla Wengera i jego chłopców (Evra znakomicie nakreślił różnicę jaka dzieli nasze drużyny).

No sorry, ale Kristiano nadrabia za wszystkich naszych razem wziętych. :lol2:
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez Logan Pt 08.05.2009 20:22

Kamil232 napisał(a): :zgon: Doczytałem do tego momentu.

:]
"We want to win but with our own style"
Logan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia strona

Powrót do Puchary Europejskie