1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Tym razem wszystko o Europejskich Pucharach: Liga Mistrzów, UEFA, wyniki oraz inne pucharowe ciekawostki.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Postprzez red85 Pn 22.02.2010 19:57

Ja rozumiem, że ktoś może zrobić gniota, ale po co ro propagować? Szkoda naprawdę ten bubel komentować...Anelka i Drogba upadają - wymuszają faul, upada Messi - kolejny faul :lol: I te rzekome czerwone kartki...Skasujcie ostatnie posty i nie róbcie szopki.
red85
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez arek_ahig Pn 22.02.2010 20:41

O kuwa, kibice Barcelony :hardkor2:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
arek_ahig
Kapitan
Kapitan

Postprzez RealFan Pn 22.02.2010 21:30

A ci zamiast się po prostu cieszyć i wrzucić na luz to nadal, po tylu miesiącach, starają się zaklinać rzeczywistość. Tylko po co? :warrior:
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Kamil232 Pn 22.02.2010 22:27

hahahahahhahaha
cyrk panowie cyrk...jeszcze ta ręka Ballacka :boruta:

Visca el Barca! Uwielbiam was :lol:
Obrazek
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez maciek_88 Pn 22.02.2010 22:29

Mam faworyta na najlepsze wydarzenie tego roku na forum chyba :P
Obrazek
maciek_88
Moderator
Moderator

Postprzez Jarzinho Pn 22.02.2010 22:32

Ktoś tu zaklina rzeczywistość. Wszystko z wami w porządku. :?: Filmik jest po to, żeby pokazać sytuacje o których pisano odnośnie pierwszego spotkania i kontrowersji z nimi. Jeśli dodajecie od siebie dalszą teorię to wasza sprawa, tylko nie wmawiajcie jej nikomu. A ten temat wraca min. ostatnio z wymyślonym przez Real(Marce) spalonym... Czy spotkaniu Bayernu z Violą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Marco_Van_Basten Pn 22.02.2010 22:36

Ten filmik zasługuje na miano idiotyzmu roku. Jarzinho jak zwykle w forumie.
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez RealFan Pn 22.02.2010 22:46

Na prawdę sądzisz, że kogoś przekonasz? Każdy ma swoje bardziej i mniej słuszne przekonania i jedyne, co może z tego powstać, to kolejna bezsensowna przepychanka. :wink:

O ile dało się jeszcze zrozumieć, że kibice Barcelony krótko po meczu dyskutowali na ten temat, to teraz jest to odgrzewany kotlet. Każda ta sytuacja była już omawiana 100 razy, do pierwszego spotkania nawiązywano ilość razy nieskończoną, a co za tym idzie ten filmik niczego nowego nie pokazuje. To dzieło jakiegoś frustrata, które szkoda teraz w ogóle komentować. Te mecze były 10 miesięcy temu. Wybacz, ale jak widzę kibica Barcelony, który ciągle ma jakiś problem z tym spotkaniem i nie może po prostu przyznać, że sędzia ułatwił jego klubowi awans lub nie może już tego przemilczeć, a zamiast tego po prawie roku wszystko odkopuje od nowa, to nasuwają mi się na myśl pewne niezbyt pochlebne określenia. Naprawdę proponuję wyluzować, trochę dystansu.
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez 10 Pn 22.02.2010 23:03

maciek_88 napisał(a):Mam faworyta na najlepsze wydarzenie tego roku na forum chyba :P

Taa... A ja już myślałem, że w najbliższych tygodniach hitem na miarę 'Cristiano Rolnaldo: ofensywny bramkarz czy defensywny napastnik" będzie dyskusja o wyższości Ferdinanda nad Terrym, Vidicia nad Kielonem i ich wszystkich razem nad sobą nawzajem, toczona znowu w pokoju Manchesteru.
A tu, proszę, po tylu miesiącach... Coś komuś mocno leży na wątrobie.
:)
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
10
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Łukasz_ Pn 22.02.2010 23:17

Padłem. Jarzinho masz może gdzieś tłumaczenia tekstu ? Chętnie bym poczytał bo ledwo mnie przestał boleć brzuch ze śmiechu bo temacie Interu (Arek) to teraz znowu zaczyna a chce się dobić.
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Postprzez Etus2 Pn 22.02.2010 23:43

nie wiem o co wam chodzi , przecież to świeże bułeczki a nie odgrzewany kotlet , cieszcie się filmikiem i spójrzcie prawdzie w oczy.
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Boromir Wt 23.02.2010 0:30

Ależ my wszyscy ślepi byliśmy... Ten filmik wyjaśnia wszystko :haha:
Obrazek
Boromir
Kapitan
Kapitan

Postprzez Jarzinho Wt 23.02.2010 0:57

Łukasz_ napisał(a):Padłem. Jarzinho masz może gdzieś tłumaczenia tekstu ? Chętnie bym poczytał bo ledwo mnie przestał boleć brzuch ze śmiechu bo temacie Interu (Arek) to teraz znowu zaczyna a chce się dobić.

O jaki tekst chodzi. :?:
Nikogo niczym tu nie chciałem przekonywać czy przesuwać ilość decyzji korzystnych na stronę jednych czy drugich. Filmik kolejny raz pisze- zamieściłem, żeby pokazać błędy o jakich była mowa w przypadku pierwszego spotkania, jak komuś to przeszkadza to niech go nie ogląda tyle.
Teorie dorabiane przez największych debili tutaj to ich sprawa.(nie pisze tu odnośnie reda, realfana czy łukasza,- żeby się nie burzyli. Ja nowych teorii nie wymyśliłem i tyle.
Nie wiem czy to trudne do wbicia sobie do głowy, jak wywnioskowałem- zajebiście trudno. Jeśli ktoś ma do mnie pretensje, od powrót do tej sytuacji i uznanie to za jakąś nowość to albo nie czyta regularnie forum, albo jest ślepy- bo wypominanie drugiego spotkania Barcelonie(nie-dwumeczu) jest przywoływane ciągle.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Loker Wt 23.02.2010 1:04

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

O w pysk! teraz dostrzegłem jak bardzo skrzywdzona Barcelonę :haha:

dziękuję za Iluminacje Jarza.
Obrazek
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Amaru Wt 23.02.2010 1:39

Normalnie szał ciał :D ale i tak nie mogę uwierzyć w to co się tutaj wyprawia :afro: ale widocznie coś musi być na rzeczy w tym "otwierającym oczy" filmiku :P
Amaru
Skład C
Skład C

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchary Europejskie