Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Dawno nie widziałem tak otwartego meczu na tym poziomie.
Frosty napisał(a):
btw, pytam się na serio bez żadnej napinki. Jak to jest możliwe że tak słabyzespół 2 razy pokonał Inter w 1/4LM?

Frosty napisał(a):Jak to jest możliwe że tak słaby zespół 2 razy pokonał Inter w 1/4LM?

Gibson rajd miedzy 5, asysta lepsza od Iniesty w wczoraj i gol(fartowny).

) 

Od tamtej wypowiedzi chciałem trafić na Barcę żeby się przekonać ile te słowa znaczą
Co prawda plan planem, a boisko boiskiem, ale sądze, że Fergie ma pomysł jak to rozegrać. W Rzymie choć to brzmi nieco paradoksalnie to byliśmy zbyt pewni siebie i nie do końca doceniliśmy wielkość Barcelony, mówił o tym Evra po tamtym finale. Zresztą pierwsze 10 minut tamtego meczu by to potwierdzało bo zaatakowaliśmy churalnie, sytuacje były, ale poszła jedna kontra gol i potem już Barca pozamiatała. No nic cieszę się na to widowisko i mam nadzieję, że mecz rozstrzygnie się na boisko, a nie o wyniku zdecydują sędziowie. Wolałbym przegrać jak w Rzymie niż żeby o porażce miałby zdecydować kretyn z gwizdkiem. No, ale co ja o porażce, przecież 27 maja to Vidić podniesie Puchar Europy 

Kamil232 napisał(a): przecież 27 maja to Vidić podniesie Puchar Europy

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość