1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Tym razem wszystko o Europejskich Pucharach: Liga Mistrzów, UEFA, wyniki oraz inne pucharowe ciekawostki.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Postprzez MGiggs Śr 15.04.2009 23:28

fajna rozmowa :mrgreen: Jesli Chelsea potrafia takiej obronie jaka ma Liverpool strzelic 7 goli to Barcelonie moze i 14 :rotfl: :wink:
Zartuje ale dajcie na luzik, Hiddink ustawi dobrze Chelsea.
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Postprzez Mentor Śr 15.04.2009 23:31

Coraz lepiej. Co prawda nie rozegrano jeszcze żadnego spotkania, ale Chelsea już wychodzi na prowadzenie. Skąd ten handicap?

W mojej opinii Chelsea jest bliżej finału niż dalej. Jest też bliżej finału niż Liverpool a nawet bliżej niż Nottingham Forrest.

Przewiduję 5:5 w pierwszym meczu i taki sam wynik w drugim. W dogrywce 0:0 i w karnych również 0:0. Nie mam pojęcia jak to się zakończy bo fusy mi się wypyerdoliły na dywan :/
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia strona

Powrót do Puchary Europejskie