Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

DRAWEK napisał(a):bo Roma nic powalającego nieokazała

Totnik_ASR napisał(a):a forma jest.

Wilmore napisał(a): Wczoraj właśnie pokazaliście, jaką macie formę.Jak zagracie z United tak samo, to będzie dramat, jak rok temu
Tylko gra musi być taka, jak z Realem, albo nawet wiele lepsza, bo wczorajszy popis bardzo źle wróży Romie - trener ma wiele do poprawienia przed kolejną rundą

Totnik_ASR napisał(a):ale na MU raczej sie zmobilizuja i zagraja na 100% swoich mozliwosci
Totnik_ASR napisał(a):widac ze nie sledzisz regularnie poczynan Romy.. takie popisy to oni odwalaja czesto..

To nie wystarczy i oboje o tym dobrze wiemy
Wiem. I dlatego, mimo całej mojej sympatii do grona wyznawców Tottiego, nie uważam ich za zespół z najwyższej półki. Bo tak zwyczajnie grać nie można, jak się chce zdobywać to, co Roma - choćby scudetto

Totnik_ASR napisał(a):
chocby w tym sezonie jakby nie umoczyli we frajerski sposob tyle mecz (co w koncowkach tracili) to by byli teraz nad Interem
wiecej niz moga nie zagraja..

Totnik_ASR napisał(a):Kazdy kto sie troche interesuje dobrze wie jak Roma potafi zagrac (chodzi mi o najwyzszy poziom) .. jak graja swoj mecz to moga pokonac kazdego ale czy taka Rome zobaczymy z MU czas pokaze Smile

majer13 napisał(a):
Gorzej będzie jak Roma trafi na szczyt formy w dokładnie tym samym momencie co United . Wtedy kibice ASR będą się mogli wkurzać bo raczej jest mało prawdopodobne by ASR mogła ( nawet w najwyższej formie) pokonać United w najwyższej formie.

Kubańczyk napisał(a):widząc naszą"zajebistą"formę to ja bym nie był taki pewien awansu jak ty......
Totnik_ASR napisał(a):po tym jak w finale było Porto - Monaco już chyba nic nie może zaskoczyć i wszystko sie może zdarzyć Smile

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość