Magnum napisał(a):Po pierwsze, nie jest w ogole powiedziane, ze na San Siro Gervinho zagra.
Nawet jeśli nie złapie urazu to wątpię, żeby zagrał. Mecz z Milanem jest trzy dni po finale PNA, a tam WKS ma duże szanse zagrać.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Magnum napisał(a):Po pierwsze, nie jest w ogole powiedziane, ze na San Siro Gervinho zagra.

Thierry Henry zgłoszony do kadry Arsenalu w Lidze Mistrzów
Arsenal FC potwierdza, że Thierry Henry został zgłoszony do rozgrywek Ligi Mistrzów i będzie w kadrze meczowej na pierwszy mecz 1/8 finału z AC Milanem na San Siro.
Henry strzelił 42 bramki w Lidze Mistrzów w swojej karierze w Klubie. Teraz Francuz dostanie szansę na jeszcze jeden występ w elitarnych rozgrywkach klubowych.
- Tak, Thierry będzie w kadrze. Mannone poszedł na wypożyczenie do Hull więc Thierry zajmie jego miejsce w kadrze UEFA. - potwierdził Wenger.
- Thierry ma dobre wspomnienia z gry w Mediolanie, gdzie strzelił trzy bramki przeciwko Interowi. Decyzja o zgłoszeniu go jest logiczna. - dodał trener.

Jak prezentuje się sytuacja kadrowa Milanu? Z tego, co czytałem, wiele powrotów na Arsenal ma być (Allegri bodajże tak mówił?) ale chciałbym dowiedzieć się od Was, bo nie czytałem dokładnie i nie wiem na ile wiarygodne te informacje są.

Jeśli nie wygramy w środę, to z LM będziemy się żegnać, więc trzeba rzucić wszystkie siły.

Ile miesięcy temu ostatnio Gibbs grał?

Wenger w ogóle dziwne rzeczy odwala, najpierw dla oficjalnej w wywiadzie rano mówi, że Gibbs jest gotowy i że na obronę będzie chciał wystawić "naturalne rozwiązanie" żeby Vermaelen wrócił na stopera, a teraz dziennikarze z Mediolanu mówią, że Wenger na konferencji mówił że Djourou zastąpi Mertesackera. 
ostatni mecz w barwach Arsenalu. Doświadczenie. Klasa sama w sobite. Bardzo bym chciał, żeby rozpoczął mecz. Poradziłby sobie, jestem pewien.

Przewidywane składy wg LGdS. W Milanie z kontuzjowanych do pierwszej jedenastki nie wrócił nikt

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość