Bayern München - Real Madrid

Tym razem wszystko o Europejskich Pucharach: Liga Mistrzów, UEFA, wyniki oraz inne pucharowe ciekawostki.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto awansuje?

Real
53
58%
Bayern
38
42%

Liczba głosów : 91

Postprzez Vianuch Cz 08.03.2007 15:30

RealFan

Nie wiem jak można być zadowolonym z tych inwalidów. Co niby Antek pokazał :?: Bayern mu podał piłkę na 40 mentrze od bramki, było 3 na 3 a ten ją oddał przeciwnikom. Naprawdę szacuneczek :oops: bramka w 1 minucie podobno ustawiła mecz. Wiele teoretycznie słabszych klubów niż RM potrafiło strzelić gola w ciągu 90 minut w Monachium.

RealFan napisał(a):Mówi się trudno, zabrakło nieco szczęścia bo od strony taktycznej nie mam Realowi nic poważnego do zarzucenia.

Jezu, gdzieś Ty taktyke tam widział!!?? Żadnego pomysłu na grę. Kompletne zero. Jeszcze, zeby Capello zostosował taktykę DEFENSYWA było by ok. Ale w 1 połowie Real mógł przrgrywać z 4-0. Bayern był najsłabszym przeciwnikiem z którym mogliśmy się zmierzyć, a i tak nie było żadnych szans na pozytywny rezultat. Karny wzięty z kosmosu. Gol Ramosa piękny. I to chyba był jedyna ładna akcja Realu, jeśli strzał można nazwać akcją. Tylko, że była ręka, więc nie można jej dodać do statystyk :P

Realfan trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Wszystkich ona załamuje, ale doszukiwać sie plusów gdy ich nie było nie ma sensu :roll:
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez RealFan Cz 08.03.2007 15:47

vakabayashi - Salgado to jest człowiek, który nie wiem co jeszcze robi w Madrycie i tyle na jego temat. Nie zrozumiałeś o co mi chodziło. Torres to gracz bardzo młody, niedoświadczony i pomimo dobrej gry w tym sezonie nie można było być pewnym, że da radę z Bayernem (a przecież to gospodarze mieli nacierać). Duet Lahm - Schweinsteiger jest naprawdę bardzo mocny i musiał tam grać w Realu ktoś, kto potrafi dobrze bronić. Sam Torres przeciwko tej dwójce mógłby sobie nie poradzić. Nie szło przewidzieć, że cała taktyka się posypie w pierwszych sekundach. Capello chciał zagrać na wynik i uważam, że ten wynik by osiągnął, gdyby nie indywidualny błąd Carlosa. Po zejściu Emersona Torres popełnił tylko jeden błąd bo Bayern nie cisnął tak jak miał cisnąć lewą flanką. Lahm nie był aż tak aktywny w ofensywie, jak byłby w przypadku normalnego startu. Torres walczył zatem prawie tylko ze Schweinsteigerem, co pozwalało mu na bardziej efektywną grę w obronie. Sam przeciwko wspomnianemu duetowinie dałby rady, nikt by nie dał. Lewa flanka to najgroźniejsza broń Bawarczyków. Nawet gdyby po prawej stronie zagrał ktoś inny to on również otrzymałby sporo zadań defensywnych, a defensywny pomocnik na bank dokładałby swoje wsparcie. A tak poza tym to jaki jest ten lepszy duet niż Schweinsteiger - Lahm, przeciwko któremu grał Torres :> Poza tym nie wydaje mi się aby Miguel w ogóle wyszedł z Bayernem w pierwszym skłdzie, gdyby zdolny do gry był Cannavaro. Wówczas na prawej stronie zagrałby Ramos i być może w pomocy byłby ewentualnie ktoś inny, ale to też ewentualnie.
vakabayashi napisał(a):no to akurat zrobiłby każdy nawet przeciętny trener, zmienić def na ofen zawodnika jak drużyna przegrywa

Tak, ale pewnie wielu czekałoby do końca pierwszej połowy bo zmieniać już w pierwszej części jeśli nie ma kontuzji to dla niektórych przypał :lol: Tu Capello zadziałał prawidłowo. Nie robił zmiany od razu, poczekał czy Real będzie w stanie wyjściowym składem coś zmontować. Skoro nie szło to wprowadził Gutiego już w pierwszej połowie. Guti nie zagrał od początku bo taktyka na to spotkanie miała być nieco inna. To Real miał przeprowadzać kontry, a przy takiej grze naprawdę Diarra, Emerson i Gago to było odpowiednie trio do środka pola. Można się spierać czy zamiast Argentyńczyka nie postawić na Gutiego (innych zmian bym nie polecał), ale uważam, że to było dobre rozwiązanie. Rozsypało się przez głupi brak koncentracji pojedynczego gracza, ale sądzę, że Real dałby radę solidnie się bronić.

Robinho na ławce, owszem i o tym pisałem jako jedyne co mi się nie spodobało, a jak już to że za późno wszedł na boisko. To jedyne miałem do zarzucenia fabio i będę się tego trzymał. Mimo wszystko gra miała wyglądać inaczej. Zapewne Capello miał rozpykane akcje ofensywne Bayernu i Real wiedziałby jak grać, aby awansować. Jeśli jednak Carlos nie potrafi przyjąć piłki to zonk...sytuacja nie do przewidzenia. Jakby takiej się spodziewano to od razu Real wyszedłby składem, jakim kończył spotkanie :P

Do Higuaina masz pretensje, że nie wytrzymał presji, a tak naprawdę pewnie sam byś go wystawił :roll: Dlaczego zatem młody Torres miał wytrzymać presję? Widzisz, Torres tak, Higuain nie. U jednego jego młodość Ci nie przeszkadzała, pomimo odpowiedzialności jaką ma na swojej pozycji, a u drugiego ta młodość stała się dużym minusem. Szkoda, że do Gonzalo przyczepiono się dopiero teraz, po meczu, bo przed pierwszym gwizdkiem jakoś nikt nie pisał "a Higuain to co robi w pierwszym składzie?" :P Nie widzętutaj błędu ze strony Capello. Gdyby Argentyńczyk grał w drugiej części, kiedy Real już na poważnie atakował to też zaprezentowałby się inaczej. A tak był jednym z nielicznych ofensywnych graczy na boisku i jego rolą miało być wyprowadzanie kontr. Wszystko by zupełnie inaczej wyglądało, gdyby nie posypała się taktyka. Bayernowi nie przyszłoby łatwo zdobycie bramki, a Królewscy tylko by kąsali kiedy nadarzałaby się okazja. Pierwsza część meczy pewnie by wyglądała tak jak wyglądała, tylko w drugą stronę, czyli to Real co jakiś czas przypominałby Bayernowi, że istnieje też cos takiego jak obrona, a nie tylko haotyczny atak. Zwyczajnie mogłoby to wyglądać jak walenie głową w mur. Wszystko poszło w... :P ale to nie jest wina Capello.
vakabayashi napisał(a):Raul bezsensownie ustawiony (prawe skrzydło?)

To kto w końcu grał na prawym Raul czy Emerson :> Raul zagrał na takiej pozycji jak zawsze i nie wiem o co Ci chodzi. Drugim napastnikiem był Higuain i dobrze o tym wiesz. Z resztą teraz po meczu szukasz dzióry w tym, co było pewne, że tak będzie wyglądać. Jedynie można było spodziewać się Robinho, ale Raul ma więcej do zaoferowania z tyłu, a założenia były nieco inne niż atakujemy od początku.

Krzysiu - I właśnie na te ataki Bayernu Real był nastawiony i przygotowany :] Oni nie mieli się cofnąć, tylko atakować i Real też miał piłkarzy dobranych pod inną grę :!: Trochę potrwało zanim zaczął funkcjonować plan B bo Fabio nie chciał sciągać Emersona w pierwszym kwadransie gry. Poczekał trochę jak rozwinie się sytuacja i wpuścił Gutiego kiedy wyciągnął wnioski, że tak dalej być nie może. A kiedy ten plan B zaczął być realizowany to trwało zaledwie parę minut, co pokazuje, że byliśmy przygotowani na stratę bramki, ale nie w takich okolicznościach. Szybko wszedł Cassano i się zaczęło. Bayern grał jednak rozsądnie i tu jedyny właśnie błąd Fabio, że Robinho wszedł zbyt późno, kiedy było już 2:0 od prawie 15 minut :roll: Mówisz, że jak nie stracilibyśmy na początku to stracilibyśmy potem, ale tego nie wiesz bo Real grałby inaczej. Kto wie, czy któraś z kontr nie zakończyłaby się powodzeniem, ale to już gdybanie. Im dłużej byłby niekorzystny wynik dla Bayernu tym łatwiej byłoby się bronić bo zaczęłyby grać także nerwy. Capello wiedział co robi i moim zdaniem to nie on zawalił ten mecz. Mógł tą jedną rzecz zrobić inaczej, ale przecież nie wiemy czy to faktycznie dałoby jakiś efekt :P Ustawienie wyjściowe było nastawione na mądrą obronę (już w drugiej linii) i kąsanie, a plan B również był bo został wprowadzony w życie. Zabrakło mu tego "czegoś". Jak stracilibyśmy na 1:0 w drugiej połowie to na pewno szybko pojawiliby się ci sami piłkarze co weszli na plac gry. Tutaj Fabio na pewno by nie czekał i szybko zacząłby działać.

Mówicie, że głupia wypowiedź Capello itd. A ja się nie zgodzę i uważam, że większość tego co powiedział jest zgodne z prawdą i z resztą z tym co pisałem:

"Tak szybka bramka sprawiła, że wszystkie nasze taktyczne założenia wzięły w łeb. Tak doświadczony piłkarz jak Roberto Carlos nie może popełniać takich błędów, jak przy bramce na 1:0. Po 13 sekundach rewanżu, to my mieliśmy stratę, znaleźliśmy się w naprawdę trudnej sytuacji. Mimo wszystko zagraliśmy bardzo dobrze, mieliśmy wiele szans bramkowych, ale zabrakło nam szczęścia, żeby jeszcze przed przerwą strzelić gola.(...)"

Przecież ta część jest zgodna z prawdą. Może w pierwszej części nie mieliśmy wiele, a kilka szans, ale to przecież szczegół. Z pozostałą częścią trudno się nie zgodzić :!:

"Bayern nie zasłużył na zwycięstwo, Kahn musiał zdecydowanie częściej interweniować niż Iker Casillas."

Tutaj jedynie można mieć zastrzeżenia. Bayern zasłużył na awans, podobnie jak byłoby to w przypadku, gdyby to Real awansował. Dwumecz był wyrównany. U siebie Bayern wygrał to wygrał, zasłużył. Jedynie tu się z nim nie zgadzam, ale na pewno miał też na uwadze swoje wcześniejsze plany i założenia i wiedział, że wszystko wyglądałoby zupełnie inaczej, gdyby nie wpadka Carlosa. Nie mam statystyk interwencji bramkarskich więc tego nie skomentuję, ale przecież te interwencje bramkarskie to nie tylko obronione strzały :!:
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Akarin Cz 08.03.2007 15:47

:pijemy: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :pijemy: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :king: :king: :king: :king: :peace: :peace: :peace: jeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttt. tyle na to czekałem :mike: pamiętasz fieldy jak powiątpiewałeś czy Ottmar obejmie ten burdel pozostawiony po Felixie w miesiąc :?: ja pamiętam :) i bardzo się cieszę, ze gramy dalej. Nie zagraliśmy jakoś bosko, ale mam podobne zdanie jak Łukasz, czyli:
Łukasz_ napisał(a):Zagrali dobry mecz, nie popełniali dużo błędów i grali na dużym ludzie dzieki bramce w 10 sek.

nasza obrona w końcu zagrała na właściwym poziomie. Prawie udało nam sie zagrać na 0 z tyłu. Gdyby nie ten karny, którego nie powinno być :/
ale to już za nami. Dla mnie świetnie zagrał Brazzo, Makaay, Lucio i Lahm. Słabo niestety Mark, jednak jego nie zobaczymy w kolejnym meczu. Na rewanż powinien być gotowy, chyba go nie zawieszą na więcej bo nie ma za co :roll: świetnie z powierzonych zadań taktycznych wywiązywał sie Podolski, sam Ottmar to powiedział i ja równiez agadzam sie z Nim :P
Szkoła? co to jest :P :pijemy: nie zając nie ucieknie, jutro sprawdzian z anglika, co tam pójdę oglądać losowanie par 1/4 LM. To ważniejsze.

tutaj macie małe podsumowanie ze strony Kickera

Bayern München:

Kahn (2) - Sagnol (2,5), Lucio (2), van Buyten (3), Lahm (3) - van Bommel (4), Hargreaves (3) - Salihamidzic (2,5) - Schweinsteiger (4) - Podolski (3), Makaay (2)
Zmiennicy:
69. Pizarro za Makaaya, 85. A. Görlitz za Sagnola, 88. Demichelis za Podolskiego

Real Madrid:

Casillas (2) - Torres (5), Helguera (5), Sergio Ramos (4,5), Roberto Carlos (5) - Diarra (4,5), Gago (4), Emerson (5,5) - Raul (2,5) - Higuain (5), van Nistelrooy (4)
Zmiennicy
32. Guti (3) za Emersona, 46. Cassano (4) za Higuaina, 76. Robinho za Gago

Sędzia:
Michel (Słowacja), ocena 4,5 - nad wyraz drobnostkowy, teatralny, często daleki od piłki, błędna ocena pojedynków jeden na jednego. Rzut karny był złą decyzją, jednak nie uznanie bramki Sergio Ramosa na 2:2 było decyzją słuszną.

Ogólna ocena spotkania: 2.6

Gracz meczu: Lucio

a jak Ramos bramkę stzrelił to ja już myślałem, ze [']. A to zonk i taka radość jak nigdy wcześniej, oraz ulga. Dla takich chwil chce sie żyć :mike:
A w 1/4 chciałbym trafić na kogoś z trójki: Roma, PSV, Chelsea. Cos mi mówi, że to będą The Bluses :wink:
a wypowiedzi Capello nawet nie słucham bo się chłop osmiesza, próbuje zrzucić wszystko na pecha :/ kończ waść wstydu oszczedź :wink:

:pijemy:
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Postprzez vakabayashi Cz 08.03.2007 17:25

RealFan napisał(a):gdyby nie indywidualny błąd Carlosa

wstyd dla niego ale i dla całej defensywy

to nie szło już zfaulować Maakaya, co oni myśleli ze Makaay nie trafi bo za wcześnie na gole :?:

wstyd by taki klub jak Real bił rekordy najszybciej straconego gola w LM

a Carlos :stop: dziękujemy już

RealFan napisał(a):Duet Lahm - Schweinsteiger jest naprawdę bardzo mocny i musiał tam grać w Realu ktoś, kto potrafi dobrze bronić

z całym szacunkiem ale jak klub taki jak Real ma sie bać bądz co bądz utalentowanych ale jednak nie jakiś (narazie) genialnych piłkarzy to co poczęlibyśmy przeciw Ronldinho czy c.Ronaldo czy też Kaka

RealFan napisał(a):Do Higuaina masz pretensje, że nie wytrzymał presji, a tak naprawdę pewnie sam byś go wystawił Dlaczego zatem młody Torres miał wytrzymać presję? Widzisz, Torres tak, Higuain nie. U jednego jego młodość Ci nie przeszkadzała, pomimo odpowiedzialności jaką ma na swojej pozycji, a u drugiego ta młodość stała się dużym minusem. Szkoda, że do Gonzalo przyczepiono się dopiero teraz, po meczu, bo przed pierwszym gwizdkiem jakoś nikt nie pisał "a Higuain to co robi w pierwszym składzie?" Nie widzętutaj błędu ze strony Capello

nie przyczepiłem sie bo kim miał Real grać jak nie mamy drugiego napastnika

jak zobaczyłem wyraz twarzy Gonazalo a wyraz twarzy Torresa to wszystko stało sie jasne u argentynczyka sie blady strach malował

błędem Capello jest żę nie mamy napstników i nie zadbaliśmy o takiego w zimie po odejsciu Ronadlo

RealFan napisał(a):Raul zagrał na takiej pozycji jak zawsze i nie wiem o co Ci chodzi. Drugim napastnikiem był Higuain i dobrze o tym wiesz. Z resztą teraz po meczu szukasz dzióry w tym, co było pewne, że tak będzie wyglądać. Jedynie można było spodziewać się Robinho, ale Raul ma więcej do zaoferowania z tyłu, a założenia były nieco inne niż atakujemy od początku.

no każdy inny trener by to inaczej postawiał a nie ustawił Real na gre z kontry gdzie w skłądzie na mecz ani jednego zawodnika gotowego takie kontry wyporowadzić

Gago do spółki z Emersonem i Diarra grali długie piłki na Ruuda co przypominało gre rep. Polski za janusza wójcika (i to nie jest komplement)

i tak gra Real cały sezon zero posiadania piłki zero rozgrwania jej miedzy sobą na palcach jedenj ręki zliczyłem ile razy gracze Realu wykonali wiecej jak 10 udanych podań miedzy sobą

a o tym ze Emerson był na boisku przypomniałęm sobie gdy schodził, więc nie wiem czy warto bronić Capello i Twojej koncepcji

bład Capello potwierdza też to jak grał Real w pierwszej połowie, gdzie do tego czasu Bayern mógł wygyrwać 3:0 a Real oddał 2-3 strzały na bramke
z tego moze 2 celne
vim vi repellere licet
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez olson Cz 08.03.2007 22:50

Capello probuje odwrocic kota ogonem. Bo tak naprawde to on byl glowna przyczyna porazki Realu. Wystawienie praktycznie 7 obroncow, napastnika + dwoch kolejnych, niegrajacych na swoich nominalnych pozycjach. Jego misterny plan poszedl w p... juz po kilkunastu seknudach meczu. Wejscie Gutiego ozywilo poczyniania Krolewskich, ale za pozno wpuscil Robinho. W zasadzie, Brazylijczyk powinien wystapic od poczatku spotkania. Ale bylo minelo, juz tego nie zmienimy- na szczescie 8).

Co do jutrzejszego losowania, wydaje mi sie, ze znowu trafiy na Chelsea. Trzeba wziac rewanz za porazke sprzed dwoch lat :P. Jednak kluczowa sprawa jest miejsce rozgrywania pierwszego spotkania. Mozemy trafic nawet na ManU, byle tylko pierwszy mecz odbyl sie na Old Trafford. Daje to wieksze duzo szanse na awans, o czym przekonalismy sie chociazby w dwumeczu z Realem.
Obrazek
olson
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: Real Madryt - Bayern Monachium 20 II 2007 / 7 III 2007

Postprzez Akarin Cz 05.04.2012 15:10

Topik kontinuejszon? Czy zakładamy nowy temat do napinki?

Z km Real gra teraz, do rewanżu? Też co 3 dni aż do końca kwietnia? Bo u nas najważniejsze mecze się szykują w przeciągu 1,5 tygodnia - Augsburg, BVB, Mainz, Brema. + Real między Mainz za Bremą.

Szkoda, że tak mało żółtych nałapaliście, bo na rewanż może być u nas krucho jak dowalą jakiegoś niepoważnego sędziego. Choć w sumie Hiszpan nie będzie sędziował, więc powinno być lepiej. Ja mam nadzieję, że bedzie sędziował Rizzioli czy jakoś tak, z Włoch. Z meczy, które do tej pory sędziował trzeba mu przyznać, że był dobry.
Obrazek

Luca Toni \o/
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Postprzez Moofasa Cz 05.04.2012 15:23

miedzy pierwszym meczem 1/2 a drugim sa gran derby.
Obrazek
Mentor 'Zagra R.E.M.I.X + Dj Deco' :mike:
Moofasa
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Professor Chaos Cz 05.04.2012 15:32

To nie zmienia faktu, że prędzej Barca z Chelsea odpadnie niż Real z Bayernem :)
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

Obrazek
Professor Chaos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez dexter12 Cz 05.04.2012 15:33

Professor Chaos napisał(a):To nie zmienia faktu, że prędzej Barca z Chelsea odpadnie niż Real z Bayernem :)

No chyba, że Kalou zagra przez 180 minut, wtedy Barca z przewagą jednego zawodnika sobie na pewno poradzi :)
dexter12
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Akarin Cz 05.04.2012 15:41

Professor Chaos napisał(a):To nie zmienia faktu, że prędzej Barca z Chelsea odpadnie niż Real z Bayernem :)

Dlaczego tak uważasz? Konkretne argumenty poproszę, niż: bo ja tak czuję.
Nikt nie wątpi, że Real jest lepszy od Bayernu, ale taka teza, jaką Ty wysunąłeś, też jest błędna.
Obrazek

Luca Toni \o/
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Postprzez rzeznik Cz 05.04.2012 15:50

Jak dla mnie zdecydowanym faworytem dwumeczu Barca-Chelsea są Katalończycy (prezentują się po prostu dużo lepiej, a w razie czego sędzia przyjdzie z pomocą), natomiast w tym półfinale nie tak łatwo wskazać faworyta. Zarówno Real, jak i Bayern pewnie wygrywają ze słabszymi od siebie, ale żadna z tych drużyn nie miała jeszcze naprawdę ciężkiej przeprawy w tej edycji (Bayern wprawdzie błyszczał w silnej grupie, ale to jednak nie to samo co faza pucharowa). Jeśli miałbym na kogoś postawić pieniądze, to na Real, ale wcale nie jestem pewien tak jak większość, że czeka nas GD w finale. Zwłaszcza, że Bawarczycy mają finał u siebie i na pewno będą mocno zmotywowani.
rzeznik
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez sigane pepe Cz 05.04.2012 15:52

Ja osobiście oceniam szanse 60/40 na korzyść Realu. Bardzo szanuję Bayern. Łatwo z nimi nie będzie. Udało im się zbudować perspektywiczną i zgraną ekipę. Świetny bramkarz (obecnie w lepszej formie od Casillasa), bardzo dobra pomoc i atak. W obronie solidny Lahm z Badstuberem. Szykuje się zacięta rywalizacja o finał w Monachium.
Myślenie kibiców Barcelony jest dziwne. To po co w ogóle grać LM i inne rozgrywki. Dać im wszystkie trofea do czasu aż Messi skończy kariere i będzie spokój. Po co się meczyć 60 meczy w sezonie.
To raczej ten drugi półfinał jest rozstrzygnięty. Chelsea daje tyle szans co APOELowi w meczu z Realem.
sigane pepe
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Bienias Cz 05.04.2012 15:54

Akarin napisał(a):

Nikt nie wątpi, że Real jest lepszy od Bayernu, ale taka teza, jaką Ty wysunąłeś, też jest błędna.

Chaos tak ma. Poczytaj jego wczesniejsze posty.

Real jest faworytem na papierze i na boisku. Jednakze jest to silna druzyna nie pasujaca swoim stylem gry dla Realu. Mozna liczyc na niespodzianke....
Pep: "Dwa karne? Gwizdnęli nam dwa karne, ale teraz jest już za późno, już nie trzeba...".
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez Emerald Cz 05.04.2012 16:27

Bayernu bez dwoch zdan nie mozna skreslac.
Niesamowicie grozni w ataku, znacznie gorzej jesli chodzi o obrone, ale mysle, ze moga Realowi napsuc sporo krwi i wcale nie bedzie dla mnei szokiem jak to Bawarczycy wejda do finalu.

Szanse jednak moim zdaniem 60:40 dle Krolewskich.

W kazdym razie powinno byc bardzo emocjonujaco i ciekawie :)

EDIT:
Dzieki Sergek :beer:
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika

Visca el BARCA!
Forza Red Hot Chili Peppers
Emerald
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Professor Chaos Cz 05.04.2012 16:34

Akarin napisał(a):

Bayern ma IMO słabą obronę. Wśród półfinalistów najsłabszą. W dodatku wisi nad kilkoma graczami absencja na Bernabeu w razie żółtej kartki w Monachium. Mourinho za cwany lis by dać się wypunktować Bawarczykom.
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

Obrazek
Professor Chaos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchary Europejskie