Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Nie przejmuj sie pepe. Mete mowi tak,bo rok temu byles kibicem Interu.

Dr.Football1 napisał(a):Nie przejmuj sie pepe. Mete mowi tak,bo rok temu byles kibicem Interu.

pepe00 napisał(a):i po co te złośliwości.... tylko zwróciłem uwagę że zmiatają wszystkich, i nie są to zwycięstwa przypadkowe na zasadzie liczenia na jedną kontrę w meczu, tylko grają w ciągle to samo, swoje, każdy to wie i nikt nie potrafi na to znaleźć sposobu.

Logan napisał(a):No no Arsenal też zmietli, zwłaszcza na EmiratesA zastanowiłeś się co by było gdyby w 2 połówce meczu w Londynie na słabnącą fizycznie z minuty na minutę Barce wszedł wypoczęty Walcott?
![]()
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Magnum napisał(a):W rewanzu to sie nazywa BRONIMY WYNIKU i sie udawalo, wszystkie 4 bramki w tamtym meczu byly... dosc przypadkowe. Wiec mi tu nie gadaj o poziomie, ja prosze.

Magnum napisał(a): Messi nigdy by nie dostal tej pilki gdyby Fabregas nie odbil jej do Iniesty a normalnie wybil,
bramka Xaviego by wpadla w rece Almunii gdyby nie to ze Sagna ją odbił i rykoszetem poszla do bramki,

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość