Grupa A
FC Liverpool

FC Porto

Olympique Marsylia

Besiktas Stambuł
Terminarz:
18.09.2007
Marsylia - Besiktas
Porto - Liverpool
03.10.2007
Liverpool - Marsylia
Besiktas - Porto
24.10.2007
Besiktas - Liverpool
Marsylia - Porto
06.11.2007
Liverpool - Besiktas
Porto - Marsylia
28.11.2007
Besiktas - Marsylia
Liverpool - Porto
11.12.2007
Marsylia - Liverpool
Porto - Besiktas
Jak dla mnie- awansuje na pewno FC Liverpool który jest jednym z głównych faworytów tegorocznej Ligi Mistrzów. O drugie miejsce powinny powalczyć Porto z Marsylią, lecz większe szanse daję tu drużynie Przemysława Kaźmierczaka- FC Porto. Mają wielu świetnych technicznie zawodników, dosyć dobrą formację obronną (chociaż bez sławnego już gracza Realu, a niegdyś Porto- Pepe). Marsylia dysponuje dosyć małą siłą rażenia, a drużyna turecka, jak to turecka- będzie miała na trybunach dwunastego zawodnika, więc może urwać troszkę punktów faworytom, lecz będą to jednorazowe wyskoki.
W związku z powyższym mój typ jest taki:
1.Liverpool
2.Porto
3.Marsylia
4.Besiktas

) i Liverpool tego meczu nie wygra. Chciałbym, aby to właśnie FC Porto obok Liverpoolu wyszło z grupy i z całą pewnością stać ich na to. Oby tylko ich gra nie była uzależniona tylko od Quaresmy to będzie dobrze. Dzisiaj przy dobrej grze oraz odrobinie szczęścia powinni dać radę ugrać przynajmniej remis a to już będzie niezły wynik.

"Fusile" czytal "Fusil", "Penant" z kolei "Pinant" etc., etc., no i co chwila mylil pilkarzy Porto, robiac to z wieksza czestotliwoscia niz Szpak w ciagu swoich najwiekszych popisow (sic!). Mnie sie juz nawet nie chce z tego smiac