Grupa C Liga Mistrzów 2007/08

Tym razem wszystko o Europejskich Pucharach: Liga Mistrzów, UEFA, wyniki oraz inne pucharowe ciekawostki.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez RealFan Cz 29.11.2007 21:59

Mój wrodzony chorobliwy optymizm na przyszłość sprawia, że ta porażka została przez mnie przyjęta obojętnie. Spodziewałem się, że może być bardzo różnie (liczyłem przecież na remis), więc nie widzę powodów do smutku. Jasne, że mogło być lepiej - mogliśmy już mieć awans, ale zdobędziemy go w następnym meczu. Awans nie zając... :P
Remik napisał(a):Mozna bylo wykorzystac, że Werder grał w okrojonym skladzie, ale nasi zamiast odbudowac sobie morale po meczu z Murcia, znowu zagrali jak w ostatniej kolejce La Liga.

My też graliśmy w okrojonym składzie. Trzeba się przyzwyczajać, bo jak może grać Real kiedy Guti i Sneijder są razem na boisku, a jak gra Real w innych sytuacjach to wiemy. To jest narazie sporą bolączką tej ekipy i trzeba sobie z tym poradzić. Gdyby nie dobra dyspoozycja strzelecka Robinho w ostatnich tygodniach, to Schuster mógłby mieć niezły zonk na bani. A były jeszcze osłabienia w defensywie. Dobre jest jedno. Real strzela bramki. I tak długo, jak Real będzie te bramki strzelał nie widzę powodów do zmartwień. Wygramy z Lazio. Ale najpierw wygramy z Racingiem.
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Makis Pn 10.12.2007 22:42

Kadra na Lazio
Bramkarze: Casillas, Dudek
Obrońcy: Cannavaro, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Torres
Pomocnicy: Diarra, Gago, Guti, Robben, Baptista, Sneijder
Napastnicy: Higuaín, Saviola, Raúl, van Nistelrooy, Robinho

Metzelder i Heinze nie zostali powolani z powodow medycznych. Brak Drenthe, Salgado, Soldado i Codiny to decyzja Schustera.
Bardzo wazny mecz jutro przed nami. Oby necik dobrze smigal, bo bedzie sie dzialo :wink:
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez peepe Pn 10.12.2007 22:49

Makis napisał(a):Brak Drenthe

:?

Chyba jednak chlopak zostal skreslony.

Ps. mecz pokaze nsport na kanale 58 :wink:
Hala Madrid!

Obrazek
Obrazek
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Remik Pn 10.12.2007 22:53

Makis tym razem wybrałes dobry temat :P
Co do meczu to nie widze innej opcji niz wygrana i najlepiej znaczaca. Mimo ostatniej wygranej Lazio z Catania to podopieczni Rossiego spisuja sie koszmarnie w lidze i trzeba to wykorzystac. Przy wygranej zajmujemy pierwsze miejsce w grupie co gwarantuje nam teoretycznie słabszego rywala i rewanz na Santaigo Bernabeu. W wyjściowej jedenastce pewnie znow zagosci Baptista i to mnie cieszy. Real pewnie zagra podobnym składem co z Athletic, tylko w miejsce Snijdera wskoczy oszczedzany Guti, a w miejsce słabo spisujacego sie Torresa wejdzie Marcelo.Po 3 punkty :!:
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Makis Pn 10.12.2007 23:02

Kto ma nsport ten ma :wink: Mi bedzie musial wystarczyc sopcast :wink:

Nie dziwie sie, ze Schuster nie powolal Roystona. Przed nami najwazniejszy jak dotad mecz sezonu. To zrozumiale, ze Niemiec stawia na bardziej sprawdzonych w bojach pilkarzy. Patrzac na sklad pomocy, trudno wytypowac zawodnika, ktory mialby ustapic miejsce Holendrowi. Smutna prawda.

Remik napisał(a):Makis tym razem wybrałes dobry temat :P

Trzeba sie pilnowac. Modzi czuwaja :wink:
Co do skladu, to obstawiam, ze zagra Marcelo na lewej, a w srodku Diarra, Gago, Guti i Sneijder. Bestia zacznie na lawie :wink:
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez RealFan Pn 10.12.2007 23:06

Makis napisał(a):Co do skladu, to obstawiam, ze zagra Marcelo na lewej, a w srodku Diarra, Gago, Guti i Sneijder. Bestia zacznie na lawie

Nie da rady. Robinho musi się jeszcze gdzieś wcisnąć. Zatem z tej czwórki Gago, ewenttualnie Wesley na ławkę. Nie zdziwię się jednak, jeśli Baptista zagra, a Sneijder usiądzie na ławce. Brazylijczyk jest po prostu w lepszej formie :wink:
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez peepe Pn 10.12.2007 23:10

Ja sadze ze w pomocy zagraja Diarra, Bestia, Guti i Robinho. Guti opoczywal specjalnie na Lazio, Bestia jest w niezlej formie, Robinho wymiata a Diarry nie ma kim zastapic.
Hala Madrid!

Obrazek
Obrazek
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Makis Pn 10.12.2007 23:20

:suicide: Jak moglem zapomniec o Robinho :lol: No to w takim ukladzie Gago na lawke. Mi sie wlasnie wydaje, ze na przekor wszystkim, ktorzy spodziewaja sie Bestii w pierwszym skladzie, Schuster go posadzi :wink:
Wlasciwie malo mnie interesuje, kto jutro zagra. Wazne, zebysmy wygrali i zajeli pierwsze miejsce w grupie. Porazki nawet nie dopuszczam.
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Vianuch Wt 11.12.2007 16:22

Ja byłbym za posadzeniem Wesleya na ławce. Na dzień dzisiejszy, Guti jest w lepszej formie. Ciekawe również co z lewą obroną, Marcelo czy Torres. Marcelo jest lepszy, nie wiem wogóle dlaczego Beni go nie wystawił w ostatnim meczu - może po prostu dał mu opocząc przed Lazio... Fajnie, że Julio zagra najprawdopodobniej od pierwszych minut - należy się chłopakowi. Czuje, że będzie dobrze. ;) Zobaczymy.

1 miejsce w grupie by się przydało, bo może byśmy na Celtic trafili 8)
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Bwin Wt 11.12.2007 16:43

No to teraz zrobiła nam się grupa śmierci . Wszystkie drużyny mogą awansować ale myślę że mistrzowski Real Madryt awansuje z pierwszego miejsca ciekawe będą mecze innych drużyn ale myślę że Olympiakos zrobi niespodziankę i awansuje z drugiego miejsca jako "Czarny koń" rozgrywek i dojdzie nawet do ćwierćfinału. A co do Realu to jak zawsze są faworytem rozgrywek i myślę że awansują przynajmniej do ćwierćfinału europejskiego czempionatu jakim jest Champions League.
Obrazek
Bwin
Junior
Junior

Postprzez Makis Wt 11.12.2007 16:43

http://www.kuszotv.pl/index2.php?id=football_weekdays <----- sa transmisje w necie.

Na ostatnim treningu taktycznym, Schuster wystawil taki sam sklad, jak w meczu z Bilbao. Wszystko wskazuje wiec na to, ze nie bedzie zmian i Guti wraz z Marcelo zaczna mecz na lawce. Lubi zaskakiwac ten nasz trener :wink:
Ostatnio edytowano Wt 11.12.2007 16:44 przez Makis, łącznie edytowano 1 raz
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Vianuch Wt 11.12.2007 16:44

Makis- wiem, pomyliło mi się, przepraszam ;) Na złą godzinę spojrzalem x]

Pozdro
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Remik Wt 11.12.2007 20:59

Skład na mecz:
Iker Casillas, Marcelo, Pepe, Cannavaro, Sergio Ramos, Diarra, Sneijder, Baptista, Robinho, Raúl y Van Nistelrooy

Jest jedna niespodzianka jeśli chodzi o moje przypuszczenia co do składu. Przewidywałem, że Guti zagra dzisiaj od początku po odpoczynku w meczu z Racingiem, jednak Berni znów zaskoczył. Pewnie jesli po pierwszej polowie wynik bedzie niezadawalajacy to na poczatku drugiej polowy wejdzie Gutek. Oby obyło sie bez nerwówki.
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez kaczy Wt 11.12.2007 21:11

Trzeba naprawde dzisiaj uważać ... w przypadku niespodziewanej porażki nie ma nas w CL :shock:

Powiem że jeśli zdarzył by się dzisiaj cud na Bernabeu (wypluj te słowa) to nie dramatyzowałbym odrazu żeby zwolnić Schustera w trybie natychmiastowym . Jest jeszcze inny Challeng - Uefa Cup :P

Zresztą sam nie wiem skąd te czarne myśli mi po bani chodzą :P
Bedzie 3-2
HALA MADRID
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez peepe Wt 11.12.2007 22:32

Doskonala polowka w wykonaniu Realu Madryt, pewne prowadzenie 3-0, totalna dominacja, blyskotliwa, kombinacyjna gra

:brawo:

Mam nadzieje ze po przerwie wpadnie jeszcze kilka goli, Ruud przeciez jeszcze nie trafil do siatki;)
Hala Madrid!

Obrazek
Obrazek
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchary Europejskie