GRUPA C
Real Madryt
Werder Brema
Lazio Rzym
Olympiakos Pireus
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Werder Brema
Lazio Rzym
Olympiakos Pireus

Makis napisał(a):czyli kluby, ktorych najbardziej sie obawialem
Makis napisał(a):Czeher obstawia, ze druga druzyna, ktora awansuje bedzie Olympiakos Michala Zewlakowa.

![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

czeher napisał(a):Jak juz pisalem ta grupa jest najbardziej wyrownana sposrod wszytskch
fieldy napisał(a):Real powinien zajać pierwsze miejsce - o ile będzie grał jak w meczu z Atletico, jak zagra tak jak z Sevillą ....

vakabayashi napisał(a):nie moge sie zgodzić
jasne Werder,Lazio,Olympiakos to równy poziom
mimo wszystko Real odstaje znacznie od tych zespołów poziomem
czeher napisał(a):sposrod wszytskch
fieldy napisał(a):Co do CSKA to kontuzja Igora A. tez nie była bez znaczenia.

Kiedy bedzie terminarz

czeher napisał(a):CSKA sie zagubila
czeher napisał(a):Zas Lyon to mnie w ogole nie przekonuje

czeher napisał(a):ale na tle innych grup wlasnie ta wydaje mi sie najbardziej wyrownana a szanse szans calkiem zblizone

Makis napisał(a):Fakt, odeszli Malouda i Hullier
vakabayashi napisał(a):nie moge sie zgodzić
vakabayashi napisał(a):co innego gdbysmy dostali Rome czy Lyon
vakabayashi napisał(a):jak dla mnie Werder,Lazio,Olympiakos to drużyny odstające poziomem od Realu nawet mimo ze ten druzyne zbudował w miesiąc
vakabayashi napisał(a):zwróc uwagę ze Real mimo kryzysów ostatnich lat i tak w grupie LM radził sobie nadzwyczaj dobrze
vakabayashi napisał(a):stosunkowo łatwy mecz z grekami u siebie

czeher napisał(a):bo na dobra sprawe Roma poza poprzednim sezoniem w LM nie byla zbyt wymagajacym przeciwknikiem
czeher napisał(a):Jezeli inna grupa dla ciebie jest bardizje wyrownana to juz twoja sprawa ja glosze swoj poglad i go nie zmienie
czeher napisał(a):Real Madrid CF 2-1 Olympiakós
I gol na wage zwyciestwa strzelony w koncowce przez Soldado, w Pireusie byl podobny wynik na korzysc gospodarzy

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość