Sero napisał(a):Przesada. Wystarczy, że ktoś z dwójki Inter-Fener wygra + zwycięstwo PSV i do końca będą emocje w walce o 2 miejsce.
czy ja wiem czy przesada teraz PSV bedzie jechalo do Moskwy a CSKA napewno bedzie walczylo o zwyciestwo
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Sero napisał(a):Przesada. Wystarczy, że ktoś z dwójki Inter-Fener wygra + zwycięstwo PSV i do końca będą emocje w walce o 2 miejsce.

nie można już mówić o syndromie Zlatana strzelającego tylko na podwórku. Najbardziej jednak cieszy awans ... ble ... ble ... ble. Jeśli jednak chcemy powalczyć o zwycięstwo to faze grupową musieliśmy przejść z palcem ...
Zico_FCI napisał(a):Bardzo dobrze, że Ibra i Samuel złapali dziś planowe krateczki.

Łukasz_ napisał(a):Moim zdaniem w drużynie gdzie jest wiele gwiazd lidera nie potrzeba. To chyba ma więcej minusów niż plusów.

amolinn napisał(a): Każdej drużynie potrzebny jest mentalny lider, który w razie złego obrotu sprawy weźmie wszystko w swoje ręce (nogi).

Maciek (interista) napisał(a):A ja jestem ogromnie ciekaw jak zaprezentował się w tym meczu Chivu, bo wnioskując z wyjściowego składu to chyba po raz pierwszy zagrał jako defensywny pomocnik.
Łukasz_ napisał(a):Piszesz o mentalności a masz na myśli o braniu wszystkiego w swoje " nogi ". Właśnie o to chodzi że w drużynie gwiazd każdy może jedną akcją odmienić los spotkania. Na lidera potrzeba piłkarza z charyzmą który potrafi do tego przełamania poprawadzić.

nutcracker napisał(a):To fakt, nie ma w Interze takiego jednego piłkarza który by ciągnął drużyne, czasami nim jest Crespo co widać było w meczu rewanżowym pucharu włoch z Romą. Właściwie, gdyby nie pomoc sędziego i mały niefart to Inter mógł odrobić straty z poprzedniego meczu.
Nie pogardziłbym także Lyonem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość