maciek (interista) napisał(a):Heh "faul" ten ogladalem wielokrotnie jak ktos jest w stanie wylapac kontakt to niech wrzuci screena:
Dziwi mnie to, że aż tak zapieracie się, że tam kontaktu nie było. Kontakt był bardzo wyraźny, nie wiem, może patrzycie na złą nogę, bo jeśli chodzi o lewą nogę Alvesa to Sneijder go faktycznie nie dotknął. Nie będę wrzucał screenów, bo po pierwsze wyjdą fatalnej jakości, a po drugie nie ja tu jestem od tego.
TS borys IFC napisał(a):obejrzyj sobie filmik ktory podeslal maciek. widzisz tam faul? ja widze ze dani zaczyna sie ywkladac rownoczesnie z połechtaniem go przes sneijdera
No i tu jest kłopot, czy to dotknięcie mogło kwalifikować się na rzut karny. Jak dla mnie tak, ale to już nie ma znaczenia. W finale jest Inter, nie Barca.
Jarzinho napisał(a):Najśmieszniejsze jest ten wyrywek, że wiekszego pogwałcenia zasad fair play europejska piłka nie widziała od dawna. Pisze to kibic Juventusu Turyn- trzeba być pierdolniętym naprawdę.

Równie dobrze ja mogę wspomnieć o meczu z Chelsea, o Ovrebo i o tym, że nie macie czelności wypominać pracy sędziego, taki sam tok rozumowania jak Twój... Ale sam chyba przyznasz, że byłoby to głupie?