Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Jeszcze jeden, dwa remisy i dojdzie do rękoczynów...
Ale z drugiej strony sędzia wszystko widział więc pewnie się nie mylił
Sam strzał popularnego Baptistuty ładny, inna sprawa że bramkarz ustawieniem sam się prosił aby wolny był dokładnie tak wykonany. A później jak już Roma zaczęła grać piłką ładne dośrodkowanie Taddeiego i Baptysta po raz drugi. Może będą z niego ludzie 

Ebi napisał(a):Yukaszu, wiem że bardzo Cię drażni gra Romy w ostatnim czasie, ale nie jest aż tak źle.
Ebi napisał(a):Ale jeśli Roma dalej będzie tak grać to Spaletti długo sobie nie posiedzi na ławce trenerskiej.
Uj wie. Ale po pierwszej bramce dla nas w ogóle nie zareagowałem Ebi napisał(a):Czy Was nadal tez zaskakuje Cluj?

. Mecz transmitować bedzie NSport oczywiście, w dodatku na kanale głównym, co oznacza że paroma ciekawymi faktami na pewno sypnie Zibi Boniek KajoFC napisał(a):czemu się dziwić jak większość zawodników Cluj pochodzi z Ameryki Płd. głownie Brazylia i Argentyna

Einar napisał(a):KajoFC napisał(a):czemu się dziwić jak większość zawodników Cluj pochodzi z Ameryki Płd. głownie Brazylia i Argentyna
W Pogoni Szczecin swego czasu też większość zawodników pochodziła z Ameryki Południowej
Dobry manager potrafi poukładać team 

jednak ten mecz coś mi się nie podoba. Wysoka wygrana Chelsea oczywiście mnie nie zdziwi, ale remis także nie.

fieldy napisał(a):Czasami jednak jest tak, że ekipa, która seryjnie wygrywa i spotyka się w pucharach z inną, która dostaje regularnie po dupie może się przeliczyć. np. zlekceważą rywala.
Przypomina mi się taki mecz sprzed lat, czesiek będzie wiedział o jakim mówieReal miał chyba serię 8 wygranych z rzędu i podejmował na Santiago Bernabeu Arsenal, który w lidze sobie wtedy nie radził za dobrze. Skończyło się na bramce Henry'ego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość