Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

maciek_88 napisał(a):A już się wydawało, że Molinaro nauczył się kopac piłkę... Wraz z Poulsenem najgorszy gracz na boisku.

Yukasz napisał(a):Ma ktoś link do meczu Juve - Zenit? Nigdzie kuwa nie mogę znaleźć![]()
(L)oczkerson napisał(a):zajebiście że wygraliśmy, piękny gol Alexa, do tego dobra postawa w defensywie Legro, Chielliniego i Buffona.

10 napisał(a):Gdzie jest do jasnej ciasnej Giovinco?

Nic dziś Juve nie wychodziło, zupełnie nic... i tak już od pary spotkań
Dla mnie remis byłby najsprawiedliwszy. Zenit póki co nie odstaje od rywali... z tym że ma całe ZERO punktów. Jak nie będzie sukcesów, jak nie będzie LM to za rok kilku odejdzie i wielkie nic zostanie po dzisiejszym Zenicie. Zaś Realowi tylko katastrofa mogłaby odebrać awans a nawet pierwsze miejsce. Wynik w Białorusi jeszcze daje szanse z Rosjanom pod warunkiem że dwa razy ograją BATE maestro napisał(a):Aż nie chce mi się pisać o meczu Bate - Juve
Znam ten ból. Roma wygrała chyba tylko jeden mecz podczas mojej kilku meczowej przygody z tym wynalazkiem maestro napisał(a):Z piłkarzy defensywnych wyróżniał się jedynie Sissoko, który imo cichy bohater Juve
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość