Facet zachowuje się tak jakby już zdobył co najmniej kilka złotych piłek Nie mówię, że go nie chce w United, szczerze mówiąc praktycznie nie widziałem go na oczy. Jakoś jednak nie sikam po nogach na myśl o tym transferze.
Powyższy fragment zmyślony. 1m Tom Williams Tom Williams @tomwfootball But... Hazard asked if he could join Chelsea. His answer: "It's possible." Expand 1m Tom Williams Tom Williams @tomwfootball The wait is over. Eden Hazard tells Canal+ where he's going. And the answer is: "I don'...
Nie wiadomo kiedy wróci, jest szansa że w przyszłym sezonie będzie do dyspozycji Fergusona. Tymczasem garść ciekawych statystyk average points per league game 1999 to 2000 - 2.39 2008 to 2009 - 2.37 2011 to 2012 - 2.34 2006 to 2007 - 2.34 2007 to 2008 - 2.29 1993 to 1994 - 2.19 1956 to 1957 - 2.19 2...
Co za [ch**] sezon. Sztuczne twory wygrywają najważniejsze dla mnie rozgrywki ;/ Nie moge zniesc tej rozradowanej rasistowskiej mordy. Kto wam bronił wygrać LM? Jakieś bezsensowne pretensje masz... :? Że co? Jakie pretensje? Po prostu wyrażam swoje niezadowolenie i mam do tego pełne prawo. Sztuczne...
Nie wiem skąd takie info. Z Guardiana Another potential option, Michael Carrick, was not considered after the 30-year-old had asked not to be included if he was to play only a bit-part role. Carrick is effectively now retired from international football, though he would be available in extremis in f...
O ile teksty o wywalaniu z kadry Gerrarda i Lamparda i zastapienia ich prawie 40 letnim Scholsem sa malo madre, o tyle brak w kadrze Carricka to kpina. Dla kogoś kto mało oglądał zainteresowanych w akcji być może. Scholes wrócił po półrocznych wakacjach i był po prostu świetny. Trzecie miejsce wśró...
Trudno, żeby Rooney był w Niemczach w dobrej dyspozycji jak w ogóle nie powinien wtedy pojechać z uwagi na kontuzje. Napastnik United w przeszłości pokazywał już jak ważnym potrafi być zawodnikiem dla swojej drużyny. Choć jeśli zawali jeszcze ze 2 ważne imprezy to również byłbym zdania, żeby dostał ...
Terryego, Lamparda i Gerrarda powinni 3mać z daleka od kadry i mówiłem to już dawno temu. Z nimi w skłądzie ta reprezentacja nigdy niczego wartościowego nie ugra. Mark my words.