Tyle że to Bilbao, oni z Barceloną nie mają po drodze. Nie wyszło im w finale LE, więc teraz pewnie będą gryźć trawę i Katalończycy łatwo mieć nie będą. Kusi over 2.5
I pomyśleć, że Montpellier ledwie trzy lata temu awansowało do Ligue 1... Już sezon temu byli jedną z rewelacji kończąc rozgrywki n piątym miejscu. Teraz pozamiatali całą ligę w naprawdę dobrym stylu. Wielkie brawa :brawo: Swoją drogą ciekawe, czy Ancelotti zostanie w PSG na kolejny sezon. Jest kilk...
Różnie bywało z tym ogrywaniem, ale od dwóch miesięcy faktycznie notuję zwyżkę formy i nieskromnie muszę przyznać, że trochę ich z kasy wydoiłem :P Bonus wynika prawdopodobnie z wysokiej sumy łącznego obrotu gotówką w ostatnim miesiącu/-ach. Aker pisał, że też coś od Tobeta dostał (torbę?) Za dwa mi...
Jakiś czas temu pisałem, że bwin zrobił mi niespodziankę i dał bonusa lojalnościowego w wysokości 630 zł. Grubo, więc od razu pomyślałem że ostro obwarowali mi tą sumkę bym nie mógł zbyt łatwo położyć na tej kasie rąk. I faktycznie, muszę całością obrócić pięć razy po kursie minimum 1.70. Będzie spo...
Tu chodzi raczej o sprawy osobiste, pewnie rekinho popsztykał się z kebabem na głównej lub wyłapał bana i przyleciał ze skargą do moderacji. Co do kebaba, chyba każdy kto miał styk z jego newsami wie doskonale, że chłopak ma swoje mankamenty i słabe dni, ale jednocześnie jest chyba najaktowniejszym ...
Salas wczoraj Ci coś nie wyszedł post o rozmywaniu, więc musiałeś go pospniesznie usunąć, ale widzę, że jestes na posterunku i nie spoczniesz w odkrywaniu i piętnowaniu moich "zbrodni" :) Pospiesznie? :warrior: Usunąłem go gdyż pomyliły mi się wątki Milanu i finału LM a w przeciwieństwie ...