Znalezione wyniki: 64

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Bosko by było zostawić tak wszystko . . . ;] i oddać sie żeglarstwu niestety ale mamy XXI wiek ;/ zostaje tylko myśleć o tym. Ja chciałbym zarabiać pływając z ludźmi. Mój prezes yacht klubu akademickiego Lublin przez 2 lata pracował tak na kanarach ;] Ten klimat żeglarstwa to jest to co tygrysy lubi...
przez Sasha
So 20.10.2007 21:36

Dział: Inne sporty
Wątek: Żeglarstwo...
Odpowiedzi: 11
Wyświetlone: 3972

No ja słyszałem o kaprysach Bałtyku ;] 2 razy do roku to max. Zimno i wieje a teraz jak sprawdzałem na bierząco pogodę w październiku to 10 łamało i to kilka dni pod rząd ;] Ja pływałem do tej pory czułenkiem. Mazurskie jachty. Ale i tak najlepiej mi sie pływało Gin 730 ;] łódka regatowa z ożaglowan...
przez Sasha
So 20.10.2007 19:23

Co do chamstwa zgadzam sie. Mnoży się ich od liku. Najbardziej kontrowersyjna jest ustawa o wydana przez prezydenta :angry2: :angry2: o udostępnianiu jachtów ludziom na dowód do 7metrow czy 7,5. Paranoja kart pływackich nie ma bo w UE tego nie ma. Umiejętności żeglarskie są niepotrzebne a prowadzi s...
przez Sasha
So 20.10.2007 18:00

Ahoj!! Chciałem sie zapytać czy pływał ktoś po morzach. Jeśli tak to niech uchyli rąbka tajemnicy o wodach po jakich pływał. Chciałbym sie wybrać na morze popływać. Ja pływam już od 2 lat ale żeglarza wyrobiłem sobie w tym roku i pewnie w lipcu zawitam na mazurach ;P a jeszcze miedzy chce pośmigać n...
przez Sasha
So 20.10.2007 11:41

poszukuje tej piosenki

Limp bizkit - take a look around
przez Sasha
Pn 07.05.2007 19:14

Dział: Hyde Park
Wątek: Mp3 poszukiwane!
Odpowiedzi: 1545
Wyświetlone: 202547

Motocykle

Chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o motorach, czy jeździcie a jak tak to na czym. No i oczywiście jaki motocykl uważacie za najlepszy. Ja zaraziłem się tym od niedawna. Tak myślałem że mieć motor fajna rzecz ale po co skoro samochod bezpieczniejszy i wogóle. Myślałem tak dopóki nie przejechalem s...
przez Sasha
N 06.05.2007 7:45

Wątek: Motocykle
Odpowiedzi: 4
Wyświetlone: 1599

Rozszerzony z polaka byl sredniawy. Temat wypr był good. nie trzeba czytac książek. Opis miast jakie rożnice i wiersz Różewicza. a text do czytania ze zrozumieniem o dziennikarzach i mediach. to akurat trudniejsze.

Co napisaliscie w 3 zadaniu to z tym synonimem ??
przez Sasha
Pt 04.05.2007 11:59

Wątek: Matura
Odpowiedzi: 1770
Wyświetlone: 156820

[quote]Pozatym matura z języka polskiego nie jest do końca sprawdzianem na myslenia jak twierdzisz(choć myslenie zawsze sie przydaje tak jak zawsze w życiu). Wiedza ma tu ogromne znaczenia, a myślenia "matematyczne", racjonalne, logiczne itp. prawie wcale sie nie pojawia.[/quote] No chyba ...
przez Sasha
Śr 02.05.2007 5:48

no magystrów od spraw zbytecznych. Kto sie dorwie do stołka ten próbuje go zjeść a nie dbać o niego. Polskie realia. Co sie dziwić. Politycy daja przykład a to co czyniał z systemem edukacji to nie wymaga komentarza. To że ktos chce żebym widział oczami wyobraźni tak samo jak on no to się zdziwi. Na...
przez Sasha
Śr 02.05.2007 0:21

no niby na tej podstawie okreslają wysztkich bo każdy ma różne podejście. Jeden napisze na 5 stron nie na temat a drugi nic i co z nimi. Ale zgadzam sie że te klucze to jakiś typ ostro pokrecony wymyśla. On to chyba bierze pod siebie a nie z myslą kto to ma pisać. To czyste szczeście czasami jak sie...
przez Sasha
Wt 01.05.2007 23:51

Ale wynik z ustej nie jest brany nigdzie pod uwage chyba że anglistyka czy tam inne studia językowe. Tak to się robi żeby zdać tu sie nie mowi o ambicji. Wiadomo trzeba to zdać bo przez cos takiego mozna zawalić cala mature. Ale jak kto woli może powalać komisje i na kolana w wykonaniu 20/20 ale czu...
przez Sasha
Wt 01.05.2007 23:27

Mecz był spoko bo Widac było walke. Każdy z piłkarzy za wszelka cene chciał odebrać piłke. Na tym zyskało tylko widowisko. Milan grał dobrze ale na koncowke siadl. Wjazdy Ronaldo dźwigneły Man. Wrażeń było bo jak Man przycisnął Milan to obrońcy nie mogli wybić piłki bo już piłkarz Man za wszelką cen...
przez Sasha
Śr 25.04.2007 7:45

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: 1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05)
Odpowiedzi: 193
Wyświetlone: 32286

Wszyscy beda się dwoic i troic oby zdążyc na czas. IO w Atenach też stały pod znakiem zapytania a udało im się wybudować wszystko od zera. Cegieł i alkocholu nie zabraknie . . . bedzie sie dzialo ;)
przez Sasha
Cz 19.04.2007 22:54

Dział: Polska
Wątek: Polska & Ukraina EURO 2012
Odpowiedzi: 489
Wyświetlone: 68547

Renault jedzie słabo. Niedoświadczony Kovalainen i Fisichella który już wie że nic nie zdziałają. Taka postawa nie buduje. Ale jak sam zawodnik tak mówi to tak jest. Każdy wie ze walka rozegra sie pomiędzy Ferrari a McLaren'em ale żeby nie mieć ambicji do walki. Wyglada na to że team Fisichelli był ...
przez Sasha
N 15.04.2007 20:32

Wątek: Formula 1
Odpowiedzi: 1421
Wyświetlone: 114945

Massa win !! Kubica dojechał cały i to nie jego bolid dziś sie rozsypywał ;P Nick daje niezły popis. Ciśnie ponad możliwości i próbuje nawiazać walke. Dobrze bo skoro może zjechać Alonso to i możliwe jest pudło. A jak mowiłem Ferrari McLaren . . . rów melioracyjny BMW. . . PRZEPAŚĆ i reszta stawki ;...
przez Sasha
N 15.04.2007 15:09

Wątek: Formula 1
Odpowiedzi: 1421
Wyświetlone: 114945
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl