Znalezione wyniki: 1079

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

To discovery nie jest takie słabe!!!!!!!!! Znów jakiś fortel lanca bo kolesie wymiatają (Hincapi wyrasta na kolarza wybitnego??) Savoldelli ładniusio na finiszu Kloeden złamał łape i pojechał na chate. Jutro bardzo ciekawy 18 etap pseudo górski z metą na podjeździe, może być ciekawie!!! PS. Kto mi k...
przez Tomachos
Śr 20.07.2005 17:13

Dział: Inne sporty
Wątek: Tour De France
Odpowiedzi: 530
Wyświetlone: 57825

Ta. Revan nadal będę twierdził ze kazach Vinokurow nie jest "wybitnym góralem" owszem jest dobry w te klocki ale jest to bardziej kolarz kompletny niż wyspecjalizowany w jeżdzie po górach. Wybitni górale wg.mnie (pewnie sie niezgodzicie) pogineli dosłownie i w przenośni. Marco Pantani, Jose Maria Ji...
przez Tomachos
Wt 19.07.2005 23:45

Apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez Tomachos
Wt 19.07.2005 18:06

Dzisiejszy etap, po dniu odpoczynku, wygrał jadący z czerwonym numerem najaktywniejszego oscar sio Pereiro. To ten sam kolarz ktory wiózł na kole Hincapiego na ostatnie wzniesienie (Saint-Lary- Soulan) 2 dni temu. Wyniki etapu: 1. Oscar Perreiro Sio Hiszpania PHO 4h 38' 40" 2. Xabier Zandio Hiszpani...
przez Tomachos
Wt 19.07.2005 17:57

Królewski etapik troszke nudnawy z początku, skończył się bardzo interesującą końcówką!!!!!!!! wygrał Hincapi po ucieczce najpierw z 14 kolegami a potem po emocjonującej walce z oscarem perreiro. Ucieczka miała najwięcej 19 min przewagi a na koncowy podjazd wjechała w okrojonym składzie(sześciu) z 7...
przez Tomachos
N 17.07.2005 17:52

Co do opaski można ją kupić na oficjalnej stronie LIVESTRONG ale sprzedają po 10 i cena jednej to 1$ + przesyłka:( Najprościej zapodać sobie ją na allegro lub poprostu przez znajomych za granicą ( jak ktoś ma) a i nie kupujcie podróbek, orginalne są żółte i mają napis made in china:) Pozdrawiam:)
przez Tomachos
N 03.07.2005 22:35

Lance powinien sobie poradzić!!!! (jedzie Mayo?? jak tak to licze na niego) Jak zawsze w tego typu wyścigach można liczyć na niespodzianki!!!! oby w tym roku pokzał sie jakis młodzian (szkoda Cunego) W tym roku o ile się orientuje są tylko trzy etapy kończące sie pog góre - czyli tylko trzy szanse n...
przez Tomachos
N 03.07.2005 22:11

sorki ale jestem nowy i sie do konca nie znam :)
jak coś to mnie ochrzaniajcie!!!!!!!!!!
człowiek przecierz uczy sie na błedach
przez Tomachos
So 02.07.2005 22:41

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Live 8 - Gwiazdy dla Afryki
Odpowiedzi: 21
Wyświetlone: 2763

piwus co to za panienka na tym twoim zdjęciu ( to sie jakos nazywa Aviator?? czy jakos tak) bo mi przypomina panienke z teledysku pear jamu " do the evolution"??

Bo to ona. I nie pisz posta pod postem :wink: // Piwus
przez Tomachos
So 02.07.2005 22:32

Robimy taką imprezkę w naszym kraju na rzecz biednych klubów i ich zawodników oraz prezesów (jaja z tym żemajtisem :) , dlaczego jestem z gliwic??)

chociarz polskie "gwiazdeczki" nie grają za darmo.
przez Tomachos
So 02.07.2005 22:28

Djupa zawsze przegapie najlepsze:( Trudno,
Mam straszne cisnienie na pinków :) piszcie jak bedą bo mam tv w innym pokoju:P
przez Tomachos
So 02.07.2005 22:22

Koszt organizacji takiej biby przekracza dochody wszystkich afrykanskich krajów!!! Z drugiej strony fajnie że ktoś zwraca uwage na takie problemy!!! Pewnie skończy sie tak jak 20 lat temu, pośpiewaja, pomadrkują i ludzie o tym pozapominają za 2 dni. oby G8 nie miało wszystkiego w dupie!!!!!!!!!!!!!!...
przez Tomachos
So 02.07.2005 21:34

Koszt organizacji takiej biby przekracza dochody wszystkich afrykanskich krajów!!! Z drugiej strony fajnie że ktoś zwraca uwage na takie problemy!!! Pewnie skończy sie tak jak 20 lat temu, pośpiewaja, pomadrkują i ludzie o tym pozapominają za 2 dni. oby G8 nie miało wszystkiego w dupie!!!!!!!!!!!!!!...
przez Tomachos
So 02.07.2005 21:34

poszukuje "King Crimson - The Power To Believe"
i Soundgarden Lauder than love i cały album
Macie jakieś namiary?? :roll:
przez Tomachos
Cz 30.06.2005 23:22

Dział: Wracając Do Meritum