Znalezione wyniki: 3979

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

W pizdu! Znowu tracimy punkty z outsiderem, nie ogarniam tego. Jeszcze przy tak zajebistym ułożeniem reszty wyników
przez Tomusmc
N 05.02.2012 20:07

Dział: Włochy
Wątek: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)
Odpowiedzi: 10599
Wyświetlone: 521775

Jak masz Canal+gol to możesz teraz zobaczyć :) mecz konkretny, nawet znajomi którzy nie są za Juve byli zadowoleni. Świetna zmiana Conte, Matri mnie wkurzał jak cholera, ale walnął dwie bramki i to dzięki niemu wygraliśmy!

P.S. czapka Conte wymiatała :D
przez Tomusmc
N 29.01.2012 13:32

Wiem, że w reprezentacji Urugwaju gra rewelacyjnie bo nie raz go widziałem w akcji, a w Sevilli widziałem go może w dwóch meczach i też mi się podobał. Zresztą grając w Juve był dobry i dziwiłem się, że go nie wykupili. Z tego co pamiętam chodziło o pieniądze. Myślę, że będziemy mieli z niego pożyte...
przez Tomusmc
Cz 26.01.2012 22:52

Bardzo podobała mi się gra Giaccha Może i kleił piłe, ale co chwilę miał niedokładne podanie aż mnie nerwica brała. Dopiero zaczął grać jak go Conte przesunął jak wszedł Marrone bo do tej pory grał tragicznie. Szczególnie mnie wkurzył jak biegł lewą i płasko podał pod nóżki obrońcy Atalanty jak dwó...
przez Tomusmc
So 21.01.2012 23:05

Giacchcerini jak nioe zacznie grać to uznam go najgorszym graczem meczu, totalna parodia!!! Szkoda pięknego podcięcia Matri'ego. Dobry mecz, mimo dużej przewagi Atalanta dobrze w miarę się broni i ma od cholery szczęścia, gol był kwestią czasu, ale liczę na więcej bramek ze strony Juve bo należy im ...
przez Tomusmc
So 21.01.2012 22:11

Młodziki do lat 17 przegrali w słabym stylu finał turnieju w Katarze z PSG. Paryżanie kończyli mecz w 9-tke. Juve z przebiegu meczy było zdecydowanie słabsze, mieli swoje sytuacje, ale tylko dwie były groźne. W serii rzutów karnych wygrywali 2:0 i 3:1 po czym pokazali jak się jedenastek nie strzela ...
przez Tomusmc
Wt 17.01.2012 17:48

Ja jebie rzygam już tymi remisami! Można było odskoczyć Udine na 5 pkt, ale jak zwykle nie można tego wykorzystać grając pseudopiłkę...
przez Tomusmc
N 15.01.2012 16:54

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Trochę szczęścia przy strzale Rooney'a, ale to jest właśnie piękno piłki :) raczej nie oglądam meczy Newcastle, ale normalnie jaram się Demba Ba. Chłop biega między piłkarzami ManU jakby stały tam tyczki, coś pięknego
przez Tomusmc
Śr 04.01.2012 22:23

Dział: Anglia
Wątek: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 10470
Wyświetlone: 559630

Re: Quizy

Jak wpisywać wiadomości jak to nie działa ani na IE ani na Google Chrome (żadne odpowiedzi w stylu Mozilla czy inne gówna nie robią i tak na mistrzów nie traficie :D )
przez Tomusmc
N 25.12.2011 3:52

Dział: Gry Forumowe
Wątek: Quizy
Odpowiedzi: 35
Wyświetlone: 1666

Ozdobny napisał(a):I remis, co powoduje że Milan przez lepszy bilans zepchnie nas na drugą pozycje,

A nie jest najpierw liczony bilans meczów bezpośrednich?
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 20:34

Jestem teraz wręcz pewien, że Estigarribia nie powinien wychodzić w podstawowym składzie. W drugiej połowie zastanawiałem się czy w ogóle jeszccze gra czy przeoczyłem zmianę, porażka. Juve nie zagrało źle, ale zdecydowanie więcej się spodziewałem po nich w drugiej połowie. Przeciwnik trudny, passa U...
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 20:12

Re: O futbolu na luzie...

Jakbyś był we Włoszech to byś widział wielu w różowych koszulkach więc mimo, że kibicujesz klubowi ze stolicy mody akurat na niej się nie znasz :P Byłem nie raz, a to, że się Włosi pedalsko ubierają to swoją drogą. W latach jak Juve (przez pomyłkę) dostało te koszulki nikt nie twierdził, że są peda...
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 19:48

Dział: Piłka na świecie
Wątek: O futbolu na luzie...
Odpowiedzi: 2154
Wyświetlone: 48640

Miałeś nie oglądać. :wink: Pepe z Juventusu ma na ręce wytatuowane motylki, pasują do różowej koszulki. :lol: Jakbyś był we Włoszech to byś widział wielu w różowych koszulkach więc mimo, że kibicujesz klubowi ze stolicy mody akurat na niej się nie znasz :P Jakby Alex strzelił bramkę to bym zwariowa...
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 19:39

Właśnie ją oblukałem i zagłębię się w nią po meczu, ale statystyk jest od cholery :) dzięki mete i (L)oczkerson ;) co do meczu to całe szczęście Matri zszedł bo już nie dawałem rady. Sam musi wyciągać wnioski ze swoich meczy. Ewentualnie bym wprowadził Quagia jako drugiego napastnika, ale przy stani...
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 19:31

W tym kraju wszystko można ominąć, ja też bym wolał trenerów po kursie i z licencją, a nie dlatego, że ma nazwisko Nie no tak, ale wolę aby dano Hajcie licencję warunkowo, a nie zatrudniano figurantów, robiąc jeszcze większy cyrk. Jeżeli przejdzie odpowiednie szkolenie, a nie trafi tam z bomby to j...
przez Tomusmc
Śr 21.12.2011 19:12

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl