Jak masz Canal+gol to możesz teraz zobaczyć mecz konkretny, nawet znajomi którzy nie są za Juve byli zadowoleni. Świetna zmiana Conte, Matri mnie wkurzał jak cholera, ale walnął dwie bramki i to dzięki niemu wygraliśmy!
Wiem, że w reprezentacji Urugwaju gra rewelacyjnie bo nie raz go widziałem w akcji, a w Sevilli widziałem go może w dwóch meczach i też mi się podobał. Zresztą grając w Juve był dobry i dziwiłem się, że go nie wykupili. Z tego co pamiętam chodziło o pieniądze. Myślę, że będziemy mieli z niego pożyte...
Bardzo podobała mi się gra Giaccha Może i kleił piłe, ale co chwilę miał niedokładne podanie aż mnie nerwica brała. Dopiero zaczął grać jak go Conte przesunął jak wszedł Marrone bo do tej pory grał tragicznie. Szczególnie mnie wkurzył jak biegł lewą i płasko podał pod nóżki obrońcy Atalanty jak dwó...
Giacchcerini jak nioe zacznie grać to uznam go najgorszym graczem meczu, totalna parodia!!! Szkoda pięknego podcięcia Matri'ego. Dobry mecz, mimo dużej przewagi Atalanta dobrze w miarę się broni i ma od cholery szczęścia, gol był kwestią czasu, ale liczę na więcej bramek ze strony Juve bo należy im ...
Młodziki do lat 17 przegrali w słabym stylu finał turnieju w Katarze z PSG. Paryżanie kończyli mecz w 9-tke. Juve z przebiegu meczy było zdecydowanie słabsze, mieli swoje sytuacje, ale tylko dwie były groźne. W serii rzutów karnych wygrywali 2:0 i 3:1 po czym pokazali jak się jedenastek nie strzela ...
Trochę szczęścia przy strzale Rooney'a, ale to jest właśnie piękno piłki raczej nie oglądam meczy Newcastle, ale normalnie jaram się Demba Ba. Chłop biega między piłkarzami ManU jakby stały tam tyczki, coś pięknego
Jak wpisywać wiadomości jak to nie działa ani na IE ani na Google Chrome (żadne odpowiedzi w stylu Mozilla czy inne gówna nie robią i tak na mistrzów nie traficie )
Jestem teraz wręcz pewien, że Estigarribia nie powinien wychodzić w podstawowym składzie. W drugiej połowie zastanawiałem się czy w ogóle jeszccze gra czy przeoczyłem zmianę, porażka. Juve nie zagrało źle, ale zdecydowanie więcej się spodziewałem po nich w drugiej połowie. Przeciwnik trudny, passa U...
Jakbyś był we Włoszech to byś widział wielu w różowych koszulkach więc mimo, że kibicujesz klubowi ze stolicy mody akurat na niej się nie znasz :P Byłem nie raz, a to, że się Włosi pedalsko ubierają to swoją drogą. W latach jak Juve (przez pomyłkę) dostało te koszulki nikt nie twierdził, że są peda...
Miałeś nie oglądać. :wink: Pepe z Juventusu ma na ręce wytatuowane motylki, pasują do różowej koszulki. :lol: Jakbyś był we Włoszech to byś widział wielu w różowych koszulkach więc mimo, że kibicujesz klubowi ze stolicy mody akurat na niej się nie znasz :P Jakby Alex strzelił bramkę to bym zwariowa...
Właśnie ją oblukałem i zagłębię się w nią po meczu, ale statystyk jest od cholery :) dzięki mete i (L)oczkerson ;) co do meczu to całe szczęście Matri zszedł bo już nie dawałem rady. Sam musi wyciągać wnioski ze swoich meczy. Ewentualnie bym wprowadził Quagia jako drugiego napastnika, ale przy stani...
W tym kraju wszystko można ominąć, ja też bym wolał trenerów po kursie i z licencją, a nie dlatego, że ma nazwisko Nie no tak, ale wolę aby dano Hajcie licencję warunkowo, a nie zatrudniano figurantów, robiąc jeszcze większy cyrk. Jeżeli przejdzie odpowiednie szkolenie, a nie trafi tam z bomby to j...