Znalezione wyniki: 630

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Joga Bonito

Tutaj tylko zamieszczamy linki do filmików które są prowadzone przez Erica Cantone 8) To ja zaczne :D Make the ball happy http://nikefootball.nike.com/nikefootball/...ppy_en_high.wmv The big cup 3 on 3. C.ronalo, Cesc Fabregas and robbie keane V Rio and anton fedinand and wayne Rooney http://nikefoo...
przez Ultras
Cz 27.04.2006 16:00

Dział: Football videos + Mecze przez internet
Wątek: Joga Bonito
Odpowiedzi: 16
Wyświetlone: 9223

Do tych bledow Pereza dodalbym jeszcze pozbycie sie Hierro i nie sprowadzenie na jego miejsce zadnego nastepcy. Konsekwencja tego bylo to, ze z pomocy do obrony musial zostac cofniety Helguera, a jego partnerem byl niedoswiadczony Pavon. O sprowadzeniu Woodgate'a nie wspomne Florek pozbył się Hierr...
przez Ultras
Cz 27.04.2006 15:42

Dział: Hiszpania
Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 21165
Wyświetlone: 1524013

Ogólnie z niecierpliwością czekam na wyniki i się zastanawiam czy składać papiery do jakiś lepszych szkół w Lublinie. jeszce nad tym nie myślałem więc jakby był jaikiś licealista z Lublina to niech się odezwie. Tzn nie jestem licealista z Lublina ale mam o tym pojęcie bo znam pare osób ktorzy uczes...
przez Ultras
Cz 27.04.2006 15:28

Dział: Hyde Park
Wątek: Testy Gimnazjalne
Odpowiedzi: 396
Wyświetlone: 40391

u mnie sprawa przedstawia się następująco
Aż 1753 ma zaszcyt posiadania takiego nazwiska jak ja 8) Najwięcej tych szczęśliwców znajduje się w województwie Rzeszowskim :wink: aż 220
przez Ultras
Cz 20.04.2006 14:23

Wątek: Ile ciebie w Polsce?
Odpowiedzi: 68
Wyświetlone: 9892

Wszystkie akcje były prowadzone przez Riquelme Villa zwykle przeprowadza swoje wszystkie akcje przez Riquelme ale mialem wrażenie że podczas tego meczu nie wszytkie akcje przechodziły przez niego. :wink: Riquelme zagrał słabo.On miał być tym który poprowadzi swój zespół do zwycięstwa, jak wiemy tak...
przez Ultras
Cz 20.04.2006 14:14

Wątek: Zółta Łódź Podwodna ( Villarreal) - ogólny
Odpowiedzi: 84
Wyświetlone: 26034

Takim zawodnikiem mógłby być IMHO Tevez albo Kujit... Ta i jeszcze reszta młodych gwiazd grających w Ligach gdzie poziom niż w La Liga jest dużo słabszy.Daj spokój.Poza tym Tevez jak wiadomo jest Argentyńczykiem a wiec chyba nie ma paszportu z UE czyli nie może grać w Blancos RvN ma zero techniki N...
przez Ultras
Śr 19.04.2006 19:21

Wątek: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 21165
Wyświetlone: 1524013

English Premiership Sobota 13.45 Bolton-Chelsea espn,mrc football guangdong-tylko 2 połowa 16.00 Arsenal-West Bromwich Albion espn,shanghai,guangdong 16.00 Everton-Tottenham H mrc football 16.00 Newcastle U-Wigan Athletic star sports,dragonTV 18.00 West Ham U.-Manchester C(Opóżniony) star sports Nie...
przez Ultras
So 15.04.2006 12:22

Dział: Football videos + Mecze przez internet
Wątek: Mecze przez internet - Plan transmisji
Odpowiedzi: 219
Wyświetlone: 94489

Joaquin odejdzie i mam nadzieje że na Santiago Bernabeu :twisted: Świetny mecz Joaquina w derbach Sevilli.Patrzac ostatnio na formę obu drużyn to smiało mozna było myśleć że Betis przegra ze swoim odwiecznym rywalem.Jednak tak się nie stało.Derby rządzą sie swoimi prawami. Edu zagrał dobrze ale bez ...
przez Ultras
Śr 05.04.2006 8:50

Wątek: Real Betis - dookoła klubu
Odpowiedzi: 90
Wyświetlone: 21502

Teraz gadanie że Milan miał farta nic nie pomoże.Lyon grał świetnie ale w końcówce się troche rozluźnili( Szewa nie był kryty) i stracili dwie bramki.Trzeba pogratulowac ekipie z Francji za wspaniały mecz bo nie grali wcale gorzej od Milanu.Taka jest piłka nożna.jedna akcja może roztrzygnac mecz. Po...
przez Ultras
Śr 05.04.2006 8:28

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: Liga Mistrzów (zbiorczy)
Odpowiedzi: 4785
Wyświetlone: 296790

Wyczułem tutaj ironie a zaobacz na napastnikow Realu. Ronaldo strzela od czasu do czasu a co z reszta?? Raul, Cassano, czy Robinho?? Jakoś mnóstwa goli to niestrzelają. Najpierw patrz na swój zespół a potem na przeciwnika. _________________ Nom Ronaldo strzela od czasu do czasu- to prawda. Zobacz s...
przez Ultras
Wt 04.04.2006 11:34

Wątek: (Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006
Odpowiedzi: 378
Wyświetlone: 47800

Dlaczego narzekamy? :lol: 1) Nie do końca jestem przekonany że Carlos powinien otrzymac kartkę 2) Podyktowanie karnego chyba raczej nie było słuszną decyzja 3) Ronaldo był faulowany przez Oleguera a faul nie został podyktowany Chcesz więcej przykładów? Barcelona ma ostatnio ogromne problemy ze zdoby...
przez Ultras
Wt 04.04.2006 11:16

Wątek: (Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006
Odpowiedzi: 378
Wyświetlone: 47800

El Verdugo
Oto nasz młody user który dzisiaj dołaczyl do naszego grona :wink: Serdecznie Witamy.Sadząc po podpisie dochodze do wniosku ze jest fanem Interu :wink: Narazie ma 1 posta więc trudno więcej o nim napisać.Może niedługo zacznie więcej nabijać :wink:
przez Ultras
Pn 03.04.2006 19:18

Dział: Gry Forumowe
Wątek: Opisz poprzednika
Odpowiedzi: 3557
Wyświetlone: 265114

Mam pytanie do któregoś z adminów dlaczego pod moim nickiem pisze "0" postów.Z góry dzięki za odpowiedź Adminem nie jest ale odpowiem Ci na to pytanie :wink: Pisałes posty w działach w których wypowiedzi nie sa liczone a więc dlatego Twój licznik postów wskazywał 0. Teraz masz już swojego...
przez Ultras
Pn 03.04.2006 19:13

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje
Odpowiedzi: 180
Wyświetlone: 25672

Jeśli Juve bedzie grało ofensywnie a powinno Arsenal bedzie miał troche okazji na kontry które wiemy jak mogą sie skonczyć.W świetnej formie jest Henry w niezłej Reyes a więc ofensywna siła Arsenalu jest całkiem niezła.Piłkarze Juventusu aby mysleć o awansie musza ja najszybciej strzelić bramkę i da...
przez Ultras
Pn 03.04.2006 16:04

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006
Odpowiedzi: 98
Wyświetlone: 18081

Ma ktoś torrenta z Epoką Lodowcową 2 po polsku ? Narazie w necie to chyba nie ma Epoki Lodwcowej 2 po polsku :wink: .Tylko po angielsku choć słyszałem ze ten dubbing jest spoko.Nie ma nawet jeszcze dobrej kopii tylko kinowki (Cam'y) więc radze jeszcze poczekac Wejdz na http://www.mininova.org tam j...
przez Ultras
Pn 03.04.2006 15:38

Wątek: Torrent, DC++, programy do ściągania plików
Odpowiedzi: 419
Wyświetlone: 89147
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl