Może nie masz zainstalowanego WMP. Sprawdź we właściwościach Coolstreaminga (Preference) czy w Application to open asf. stream masz coś takiego C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe
RoRo może w niedalekiej przyszłości zostanie zmieniony Bitrate i bedzie CI lepiej chodzić w WMP9 wybierz "Options" [Opcje] i w "Pereformance" [Wydajność] ustaw buforwanie na 40 i w "Network" [Sieć] zaznacz tylko "HTTP może to troche pomoże, a powiedz mi jakie masz łącze? bo to bardzo ważne Są w neci...
Rebuzz ten program jest bez żadnych dialerów i tego typu programów. k@li- mozesz oczywiscie spróbować z takim łączem ale niczego nie obiecuje i wcale nie tzreba miec takiego dobrego łącza. Sam mam nie najlepsze a oglądałem większość meczów które cchiałem obejrzeć Couter25 mi sie lisra zawsze pokazuj...
Premiership La Liga BundesLiga Serie A przez internet! Na tym programie są takie stacje telewizyjne jak Espn CCTV5 HBo Guandong Sport na których są transmitowane mecze najlepszych lig świata.Aby móc oglądać mecze przez in ternet należy ściągnąć program Cool streaming który jest dostępny pod adresem ...
Juninho Pernambucano
Roberto Carlos
David Beckham
Zinedine Zidane
Santiago Solari
Adriano
kiedyś ładne wykonywał wolne Ronaldo za czasów gry w Interze
Ronaldinho
Pirlo
Sądze że Wisła jest w stanie pokonać Panathinaikos.Biała Gwiazda ma teraz dobrego trenera który będzie wiedział jak ich najlepiej ustawić.Aczkolwiek to już nie jest ta Wisła z Żurawskim Szymkowiakiem i Gorawskim, ale za to mamy nadal "Łowce Bramek"- Tomka Frankowskiego który w miare dobrze rozumie s...
Choć jestem wiernym fanem Realu od 10 lat to musze przyznać że Ronaldinho jest jednym z najlepszych piłkarzy świata. Mi osobiście bardzo podobała sie bramka z milanem na Camp Nou pod koniec meczu na 2-1. Pokazał ze nawet w trudnych momentach potrafi zachować spokój i tak pieknie uderzyć
Bramki z meczu Chelsea- Arsenal ! Chelsea - Arsenal 1-0 Didier Drogba 8 min http://www.gdynia.mm.pl/~kowbojczacza/FA%20Community%20Shield/drogba.mpeg Chelsea - Arsenal 2-0 Didier Drogba 58.min http://www.gdynia.mm.pl/~kowbojczacza/FA%20Community%20Shield/drogba%202-0.mpeg Chelsea - Arsenal 2-1 Cesc ...
Real powinien kupić sobie dobrego obrońcę bo ma tylko Carlosa i Salgado.Dobrymi transferami są sprowadzeni na Santhiago Bernabeu Robinho,Julio Babtista i Pablo Garcia. 8)Powinni kupić 2 bramkarza. a po co 2 bramkarz jak jest Diego Lopez który juz udowodnił ze jest świetny ale do Ikera jeszcze mu tr...