Kompilacja doskonała. Ogląda się cudownie. Ściągnąłem sobie na dysk i posłałem priva autorowi z podziękowaniem za świetną robotę. Kibicować Juve zacząłem razem z przyjściem Alexa do klubu, oczywiście początkowo nie zdając sobie z tego sprawę, i dlatego jego odejście ma dla mnie wymiar szczególny i b...
"Paul Pogba postanowił podpisać kontrakt z Juventusem, tym samym odrzucił nową umowę proponowaną mu przez Manchester United. Decyzja młodego pomocnika została przekazana pisemnie Davidowi Gillowi przez jego agenta, Mino Raiolę. Nie doszło do bezpośredniego kontaktu pomiędzy Pogbą a Sir Aleksem ...
Według mnie wszyscy powinni zostać i się cieszyć jak Chiellini. To taki mały szczegół, który mi się nie podobał jak wszyscy do szatni uciekli. oczywiście, że powinni. tym większy szacunek dla Chiellini'ego. nie wiem czego się tak przestraszyli. przecież wiadome było, że nie chcą ich bić tylko z nim...
Heh, będę jutro zdychał w pracy, ale nie potrafię się dzisiaj nie napić, a już w lipcu znowu odwiedzę Turyn, zobaczę nowy stadion i będę świętował wielki powrót Juve na szczyt!
Pomijając wszelkie kontrowersje to mamy za sobą świetną pierwszą połowę. Oby druga utrzymała ten poziom. Obie drużyny walczą z całych sił co cieszy i budzi uznanie.