Znalezione wyniki: 6693

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: "Reprezentacja" Polski (zbiorczy)

Byłbyś zaskoczony faktem, jak wielu piłkarzy ma do kadry taki sam stosunek jak obcokrajowcy (fajna okazja do wybicia się, startowe), a którzy choć wychowani w Polsce i mówiący po polsku, mają w głębokim poważaniu piosenki patriotyczne, lub nawet ich w życiu nie słyszeli. Mnie tam powołania dla takic...
przez Wilmore
Cz 24.05.2012 21:40

Dział: Polska
Wątek: "Reprezentacja" Polski (zbiorczy)
Odpowiedzi: 7740
Wyświetlone: 423924

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Czy coś takiego było zapowiadane? To nie miał być Pan X? A skąd, "Pan X" miał być na zupełnie inną pozycję. Wielu wierzyło też, że Tevez miał być zastępcą Pato i łyknęło smokescreen Gallianiego, ale wierzą w tę bujdę ignorując fakt, że przez tygodnie po potwierdzeniu zostania Pato i odrzu...
przez Wilmore
Śr 23.05.2012 18:01

Dział: Włochy
Wątek: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Odpowiedzi: 21258
Wyświetlone: 1141400

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Tekst o wzięciu gracza na poziomie Wolskiego do primavery Juventusu śmieszy równie mocno, jak porównanie Wolskiego do Del Piero. Litości - wiem, że w waszej opinii od roku w Turynie gra już Aguero w duecie z Dzeko, ale bądźmy poważni przynajmniej względem piłkarzy na własnym podwórku. Podobnie jak t...
przez Wilmore
Śr 23.05.2012 17:52

Wątek: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)
Odpowiedzi: 12409
Wyświetlone: 562458

No i? To był sparing przed turniejem. Piłkarze teraz powinni być zajechani, żeby przed turniejem wyzerować przygotowanie klubowe i dojść do formy za parę tygodni. Oni będą powoli odzyskiwać świeżość, a taki cykl przygotowań dla napastników bazujących na szybkości jest zabójczy. Wiesz, w obecnej sytu...
przez Wilmore
Wt 22.05.2012 23:06

Naprawde nikt nie ogladal tego pseudomeczu ? Oglądał. No i? Przecież ten mecz nic nie mówi o tym, jak wygląda nasza sytuacja. To był intensywniejszy trening i nic więcej. Jeśli tylko Brożek jest w odpowiedniej formie fizycznej, to uważam, że ta bramka Sobiecha nie powinna nic zmieniać, on powinien ...
przez Wilmore
Wt 22.05.2012 22:57

tutaj już troche dryfuje w kosmos ale za jakiś czas (przy sprowadzeniu acerbiego i ogbonny) spróbowałbym w kilku meczach brazylijczyka jako cdma - świetne podanie, szybkość, umie się włączyć do akcji ofensywnej, groźny przy wrzutkach (ma ktoś może filmik - nie pamietam niestety w którym to meczu by...
przez Wilmore
Pn 21.05.2012 22:18

Nie podoba mi się to całe zamieszanie - Acerbi miał być już dawno i tylko nasz, a jeszcze negocjuje kontrakt i ma być na współwłasność z Genoą. Ciekawe, kim tym razem ją opłacimy - Calvano? Obecność Manciniego mnie rozbawiła - trener jedzie na takie spotkanie? I to trener kojarzony tylko z rywalami ...
przez Wilmore
Pn 21.05.2012 14:18

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

MazurXIII , bo widze, ze sie zagotowales. sedzia nie wypaczyl wyniku tych spotkach. nawiazywalem tylko do zdania Wilmore'a jakoby sytuacja Lichtsteiner- Muntari z pamietnego meczu nie zaslugiwala na czerwona kartke. Wilmore'a i komisji dyscyplinarnej, która w sytuacji nie dopatrzyła się niczego zas...
przez Wilmore
Pn 21.05.2012 9:59

Wątek: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)
Odpowiedzi: 12409
Wyświetlone: 562458

Nikt we Włoszech, gdzie są media o sprawach Milanu świetnie poinformowane, ale i takie, które są skrajnie wrogie i wymyślają najgorsze plotki na temat Berlusconiego i Rossonerich, nie zająknął się na ten temat. Hiszpańska prasa (piszą o tym pewnie tylko media proBarcelona?) gra na transfer Silvy do ...
przez Wilmore
N 20.05.2012 16:09

Nie wiem która gazeta to napisała, ale to nieprawda. Juventus ma Branescu i przede wszystkim ma przyjśc Leali i to z młodym Włochem są wiązane nadzieje na przejęcie "1" po Gigim. Żaden Brazol nie wchodził w grę w tym mercato. Do wczoraj Gabriel też nie wchodził w grę - facet został wzięty...
przez Wilmore
N 20.05.2012 11:24

Temat Silvy mam nadzieję, że pozostanie domysłem dziennikarzy do września. Względem przyszłego sezonu jeszcze można mieć złudzenia, a później zobaczymy, co się stanie. Możliwe również, że wymienimy Robinho na Ganso. Ostatnio ktoś z Santosu mówił, że Robinho jest za drogi na Brazylię - i nic dziwnego...
przez Wilmore
N 20.05.2012 11:14

Boję się Milanu A skoro Silva czy Ibra grają w Milanie B. Idąc za taką ironią Milanu nie należy się obawiać wcale, bo w końcu w primaverze grywał Aquilani, Zambrotta czy Flamini. Hehe, z ciekawosci, na ile Willmore wyceniasz obecna wartosc 31-leniego Ibrahimovica? Zaintrygowalo mnie to, bo przeszed...
przez Wilmore
Śr 16.05.2012 17:41

Jesteś naprawdę naiwny, myśląc że za pieniądza za Ibrę kupilibyśmy 3 bardzo dobrych graczy. Bezproblemowo - Aquilani ma bardzo niską klauzulę w kontrakcie, od każdego z zainteresowanych klubów możemy otrzymać świetnego napastnika w ramach pokrycia części transferu, a i tak zostanie pewnie parę mili...
przez Wilmore
Śr 16.05.2012 13:34

Z tej samej przyczyny, z której byłem zadowolony z jego zawieszenia - Milan potrafi dać sobie radę bez niezwykle drogiego w utrzymaniu, robiącego konflikty, chodzącego budżetu transferowego. Wolę z jego sprzedaży kupić trzech bardzo dobrych graczy niż mieć jednego genialnego. Jak pokazał Bayern - mo...
przez Wilmore
Śr 16.05.2012 13:21

Dowcipkuj dalej. Casus Kaki (w prasie przewijały się kwoty i o połowę mniejsze od ostatecznej ceny), wymuszającego na Rossonerich transfer, sprzedanego po słabym sezonie ze słabego Milanu, na dodatek przez klub znajdujący się w poważnych tarapatach finansowych, nic Cię nie nauczył? Ja jestem absolut...
przez Wilmore
Śr 16.05.2012 12:33

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl