Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kulą w płot.
takie pitolenie na podstawie statystyk. Równie dobrze mogę szydzić z Milanu, że jakie oni mają szanse na mistrza skoro na 9 spotkań z najmocniejszymi 7 zespołami ligi wygrali tylko jeden jedyny raz. Prawda jest taka, że oba zespoły są na tyle blisko siebie, a do mety jest na tyle daleko, że nic nie jest przesądzone. Faworyta raczej nie ma, mimo iż JUVE wygrał oba spotkania z Milanem w tym sezonie.

takie pitolenie na podstawie statystyk. Równie dobrze mogę szydzić z Milanu, że jakie oni mają szanse na mistrza skoro na 9 spotkań z najmocniejszymi 7 zespołami ligi wygrali tylko jeden jedyny raz. Prawda jest taka, że oba zespoły są na tyle blisko siebie, a do mety jest na tyle daleko, że nic nie jest przesądzone. Faworyta raczej nie ma, mimo iż JUVE wygrał oba spotkania z Milanem w tym sezonie.

Masz rację, ale mistrzostwo przede wszystkim wygrywa się dobrą grą. JUVE zrobił gigantyczny postęp w grze obronnej, w pressingu, w tempie gry, w grze kombinacyjnej, we wszechstronności taktycznej czy regularności. To to, daje szanse JUVE na mistrzostwo, a nie to czy statystycznie lepiej wypadają z mocniejszymi niż w zeszłym roku.

JUVE zrobił gigantyczny postęp w grze obronnej, w pressingu, w tempie gry, w grze kombinacyjnej, we wszechstronności taktycznej czy regularności.

MarcinW napisał(a):nie trafiłem ? może uzasadnisz

MarcinW napisał(a):JUVE zrobił gigantyczny postęp w grze obronnej, w pressingu, w tempie gry, w grze kombinacyjnej, we wszechstronności taktycznej czy regularności.
co nie zapobiegło utracie 12 punktów z ogórkamiInter Manciniego, Mourinho i ubiegłoroczny Milan tyle nie straciły w całym sezonie, a statsyki z mocnymi rywalami miały zbliżone do was
a z tą regularnością to ja bym nie przesadzał, bo jak już pisałem macie tylko 4 punkty więcej w stosunku do ubiegłego sezonu, a po drugie bardzo regularnie tracicie punkty.

10

MarcinW napisał(a):10
obecnie czy na półmetku ? jeśli różnica jest 10 punktowa to zwracam honor, ale zasugerowałem się twórczością jakiegoś sympatyka Juventusu, który do takich obliczeń doszedł - powinienem sprawdzić.

Wilmore'a?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości