Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Wilmore napisał(a):Za miesiąc, półtora, po 10 kolejkach strata 6 punktów będzie zła nie dlatego, że to będzie aż 6 punktów, ale dlatego, że lider (jaki by nie był) powinien już spuchnąć, a my powinniśmy zacząć golić frajerów do zera. Obecna sytuacja kadrowa to katastrofa i w porównaniu do tego, co mogło się stać, ta strata zła nie jest.
Wilmore napisał(a):Jak pisałem wcześniej - Juventus lepszy nie będzie, w końcu zaczną się kontuzje i skończy się szczęście, natomiast Milan może iść tylko w górę

Ozdobny napisał(a):Chellini dobrze zrobil, bo takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. To, że Storari nie miał pretensji to nie oznacza, że nic sie nie stało.

Całkiem możliwe, pisałem wcześniej, że Conte jest na dobrej drodze do przekonania mnie do swojej drużyny.
Na razie jednak trzeba ją oceniać przez pryzmat wyników Del Neriego i Ferrary.
Co innego bym pisał gdyby Juventus miał autentyczne argumenty piłkarskie przemawiające za obecną passą, ale tak oczywiście nie jest.

Rezus napisał(a):Ozdobny napisał(a):Chellini dobrze zrobil, bo takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. To, że Storari nie miał pretensji to nie oznacza, że nic sie nie stało.
Zachował się jak prawdziwy mężczyzna i wylał żale do kamery.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości