Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- napisał(a):Niby z najwiekszymi jak narazie dostawali baty
ossy napisał(a):Jutro mecz Milanu z Livorno. Chiałbym żebyście wtopili, ale to mało prawdopodobne. Livorno radzi sobie tylko ze średniakami, giganci juz nie na nich. Wysokie porażki z Juve i Interem o ty świadczą. Pewnie tym razem bedzie podobnie, i wynik wysoki.
Stawiam 3-0 dla Milanu:

.

.Miło jednak skończymy ten rok.Bałem się o ten mecz, ale znakomicie Milan wypunktował rywali, choć mógł strzelić z 5 goli, ale są 3 punkty i jest pogrom.Niestety Inter i Juve też do przodu, ale nie ma co narzekać.Mimo trochę okrojonego składu zagraliśmy lepiej niż się spodziewał, Milan pokazał, że im bliżej 1/8 LM to forma idzie w górę.Teraz piłkarze mają trochę przerwy, mam nadzieję, że Carlo należycie ją wykorzysta.Trochę ciasno od 2 do 4 miejsca, ale wierzę w Rossonerich.Forza Grande Milan ossy napisał(a):Stawiam 3-0 dla Milanu:
ossy napisał(a):Kaka
Sheva
Gila![]()
czeher napisał(a): Chyba nie wiesz ossy co piszesz!!!!
po pierwsze zarowno Juve jak i Inter grali z Livorno u siebie wiec jest to "drobna roznica", wtedy Livorno nie gralo tak dobrze jak teraz passa 5 meczy bez porazki
Nastepnie Livorno nie przegralo jeszcze "na wlasnych smieciach" zas Milan 3 ostatnie mecze wyjazdowe wtopil - Viola - Chievo - teoretycznie Inter
Wiec jesli nawet Milan wygra to napewno nie bedzie wysokiego wyniku

Kaka_ACM napisał(a):Martwi Mnie natomiast sytuacja Jankula. Nie wiem czym to jest spowodowane iż czech otrzymuje tak mało okazji do gry
ossy napisał(a):Wynik ładny, o ile pamięć mnie nie myli macię najwięcej bramek strzelonych od Juve

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości