Marta M. napisał(a):Nie lubie tej wloskiej filozofii futbolu.. badzo nie lubie.. Wszystko zaczelo sie od Euro 2000, wtedy poznalam termin catenaccio, Wlosi z ta swoja zelazna defensywa doszli az do finalu i jednoczesnie stali sie najbardziej nielubiana przeze mnie reprezentacja.. Pozniej pamietam jeszcze taki sezon, w ktorym do polfinalow Ligi Mistrzow doszly az 3 wloskie druzyny.. W finale zagral wtedy Juventus z MIlanem i smialo mozna powiedziec, ze byl to najnudniejszy final od poczatku istnienia LM.. zreszta polfinalowe derby Mediolanu byly niewiele lepsze.. Nie wiem czy na podobnym poziomie stoja/staly mecze w SerieA, bo ich nie ogladam i po tych dosc traumatycznych przezyciach nie mam zamiaru ich ogladac..
Marta M. napisał(a):Ten akurat widzialam na Polsacie, a w sumie nie bylo ich pare, ale kilkadziesiat.
powiedz jak ktokolwiek tutaj ma traktowac Cie powaznie jak Ty sama nie wiesz co piszesz...
Marta M. napisał(a):Ooo wielki fan calcio wymienil 2 mecze jakby przeczace mojej teorii. WOW. Dwa to bardzo duzo, o wiele wiecej niz ja wymienilam.
zastanow sie czemu to mialo sluzyc i jak wymyslisz to wroc i dalej mozemy sie posprzeczac, w innym wypadku daruj sobie. btw. nigdzie nie pisalem, ze jestem fanem calcio gdyz akurat nie ma to nic do rzeczy.
Marta M. napisał(a):Masz kompleksy odnosnie swojego miejsca zamieszkania?! Pewnie tak, skoro nawet nie podales w profilu informacji o nim.
totalnie mnie grzeje gdzie mieszkasz i Tobie nic do tego gdzie mieszkam ja. Postanowilas skrytykowac pilke jakiej kibicuje, ja zrobilem to samo w Twoim stylu abys mogla odczuc jak bardzo irytujace jest takie zachowanie i z laski swojej grzecznie wycofala sie z tematu o ktorym nie masz zielonego pojecia.
a teraz moj ulubiony cytat Marty:
Marta M. napisał(a):W finale zagral wtedy Juventus z MIlanem i smialo mozna powiedziec, ze byl to najnudniejszy final od poczatku istnienia LM.. ..
fakt, ze wiekszosc finalow LM miala miejsce kiedy Ciebie na swiecie nie bylo wogole nie przeszkadza Ci w gloszeniu taki hasel. Przykro mi, ale rozmowa z Toba jest zupelnie bez sensu. Tak jak twoje posty.
hrabi napisał(a):Marta M. napisał(a):Ooo wielki fan calcio wymienil 2 mecze jakby przeczace mojej teorii. WOW. Dwa to bardzo duzo, o wiele wiecej niz ja wymienilam.
Skoro Tobie dwa mecze wystarcza zeby poznac wloska filozofie futbolu i sie do niej zrazic, to te dwa mecze sa w zupelnosci wystarczajce zeby Ci pokazac, ze jej nie znasz; Nie mowiac juz o tym ze nigdy nie widzialas meczu Serie A[*]
Ogolem to wyjdz.
w sumie liczylem, ze moze sama na to wpadnie, ale mimo wszystko dziekuje