Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
8%
Teveza
1
2%
Massimo Morattiego
1
2%
pieniedzy Massimo Morattiego
10
21%
Eto'o
3
6%
zwyciestw
9
19%
lewej nogi Montolivo
20
42%

Liczba głosów : 48

Postprzez Chlopaczek Pn 04.10.2004 2:17

Nie stawiaj na Inter to wygrasz :lol: Trzeba oddzielac sympatie do danego klubu od bukmacherki.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Agnieszka Pn 04.10.2004 11:51

Oj chłopaczek Ty to jesteś cięty na Inter..........ale pozostawię to co napsiałeś bez dłuższego komantarza :]

W Interze jest tak, wygrywaliśmy masę spotkań za Cupera, ale graliśmy co tu dużo mówic: bardzo brzydko dla oka.

Teraz gramy widowiskowo, wręcz spektakularnie, ale nie umiemy wygrywać, bo nasza obrona najwyraźniej zapomniala co to znaczy bronić dostępu do własnej bramki.
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Chlopaczek Pn 04.10.2004 12:09

Ciety na Inter?To szkoda ze nie wiesz co mowie o realu (celowo z malej zawsze na zawsze z malej).
Ja nie stawiam slepo na Milan i dlatego doradzilem koledze tak a nie inaczej.Stawiam za to na Inter (2 razy w LM i raz w Serie A z Chievo) oraz na real bo moje uczucia a moja kasa to dwie zupelnie inne sprawy :wink:
Wczoraj bylem na czacie Interu i nie spodziewalem sie ze sa tam ludzie obiektywni :lol: Najbardziej mi sie podobaly wypowiedzi ze Inter jest za slaby na Serie A ze nie zdobeda mistrza nie ma co sie oszukiwac oraz ze zludna wiara w to ze wygraja wszystko nie czyni nikogo wielkim kibicem.

Czasami warto zdjac klapki z oczu :)
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Agnieszka Pn 04.10.2004 12:14

Wiesz ja nie jestem akurat ślepo zapatrzona w Inter. Nie stawiam nigdy ich meczów w STS-ie bo nigdy nien stwaiam na drużynę której kibicuję . Typy są wtedy mało obiektywne.

Poza tym nigdy nie powiedzialam, że Inter wszystko wygra. Owszem cały czas wierzę, ze w koncu los się odwróci i w końcu zła passa minie. Inaczej co warte byłoby moje kibicowanie??
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Tomusmc Pn 04.10.2004 13:14

Fakt faktem nie wiedzie sie teraz Interowi! W LM grają pieknie a w Serie A traca po pare bramek na mecz. Maja cztery remisy i jedna wygrana. Ale to jest Inter on musi sie w koncu obudzic i juz trzeba bedzie na niego uwazac! Strzelac potrafią ale tracic tez potrafią. Widać ze to nie tylko Cannavaro popełniał błędy bo w Juve jest teraz jednym z najlepszych. Mowie wam bójcie sie lepiej Interu bo oni potrafią wyciągać wnioski...
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez neo007 Pt 08.10.2004 11:20

ze MEDIOLAN to sie zgodze, ale nie INTER, tylko AC MILAN :!:
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Asgar N 10.10.2004 17:18

Bydź może już podczas jesieni dojdzie do wymiany piłkarzy między INTER'em MEDIOLAN a Real'em Madryt. W wymianie uczestniczyć będzie Christian Vieri i Roberto Carlos :D
Zawsze tylko INTER MEDIOLAN :D
Asgar
Skład B
Skład B

Postprzez Zwibel Cz 21.10.2004 11:08

Gratulacje dla interu który wygrał tak wysoko z valencia.
Zwibel
Skład B
Skład B

Postprzez Robben Cz 21.10.2004 15:05

5:1 to jest prawdziwy pogom jeszcze z takim przeciwnikiem jak Valencia to tylko najlepszym zespołom to sie zdaza.
Obrazek
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Wtajemniczeni_wiedzą Pt 22.10.2004 21:17

no napewno Inter jest w znakomitej formie a szczegolnie Adriano prezentuje cos fantastycznego!! mysle ze Inter z obecna forma jest najlepsza druzyna w europie.....ale zobaczymy jak dlugo oby jak najdluzej!
Wtajemniczeni_wiedzą
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Pawel18 Pt 22.10.2004 22:15

Jestem fanem juve ale szanuje inter za dobra gre wtym sezonie a zwlaszcza gre napastnikow ktorzy sie spisuja bardzo dobrze a zwlaszcza Adrianno. Jedynym bledem sternikow tej druzyny jest to moim zdaniem ze za czesto zmieniaja druzyne co sezon do druzyny przychodzi kilku graczy ktorzy jednak nie wnosza duzo. Ja bym dal sie rozwinac druzynie a nie co sezon zmieniac trenera wymieniac polowe skladu paranoja
Pawel18
Skład B
Skład B

Postprzez Wtajemniczeni_wiedzą So 23.10.2004 8:24

Pawel18 napisał(a):Jestem fanem juve ale szanuje inter za dobra gre wtym sezonie a zwlaszcza gre napastnikow ktorzy sie spisuja bardzo dobrze a zwlaszcza Adrianno.

napewno Adraiano spisuej sie znakomicie zarowno jak caly zespol, ale mysle ze w tym sezonie beda krolowac we wloszech jak i w europejskich pucharach.

Pawel18 napisał(a):Jedynym bledem sternikow tej druzyny jest to moim zdaniem ze za czesto zmieniaja druzyne co sezon do druzyny przychodzi kilku graczy ktorzy jednak nie wnosza duzo. Ja bym dal sie rozwinac druzynie a nie co sezon zmieniac trenera wymieniac polowe skladu paranoja

napewno zmienianie co sezon praktycznie calego skladu to glupota, ale jak narazie w tym sezonie zmienieie prawie polowy skladu druzynie Interu wychodzi na dobre.....Adriano,Cambisso,Veron,Stanković,Davids i wielu innych nie wymienionych stanowia o sile druzyny i dlatego w tym sezonie gra jest taka dobra!!
Wtajemniczeni_wiedzą
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Agnieszka N 24.10.2004 21:07

Rzeczywiście Inter dawno nie grał tak widowiskowo jak obecnie. Widać taktyka:'zabezpieczamy tyły, a reszta jakoś się ułoży' już dawno w ich przypadku przeszła do historii.

Nerazzuri zagrali rewelacyjnie w spotkaniu przeciwko Valencii, miejmy nadzieję, że nie zachłysną się tym sukcesem tylko konsekwentinie będą starać się grać jeszcze lepiej.
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Robben Pn 25.10.2004 7:27

Inter w następnej kolejce czeka bardzo trudny mecz.Graja z AC MIlanem i to bedzie chyba najlepszy mecz nastepnej kolejki.Zobaczymy co pokażą.
Obrazek
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Andy Pn 25.10.2004 11:22

Robben napisał(a):Inter w następnej kolejce czeka bardzo trudny mecz.Graja z AC MIlanem i to bedzie chyba najlepszy mecz nastepnej kolejki.Zobaczymy co pokażą.

Robben ty posty nabijasz :?: :?: Bo jak widać wogóle się nie orientujesz we Włoskiej piłce :!: :!: Inter wczoraj grał z Milanem i padł bezbramkowy remis choć każda drużyna miała wiele okazji do zdobycia bramki :wink: .Nic mówi się trudno , teraz Inter ma bardzo ciężki mecz na wyjeździe z Lecce , które mnie bardzo zaskakuje :shock:
Władcy Mediolanu , władcy Italii , władcy Europy <==> Inter Mediolan
Andy
Skład B
Skład B

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy