Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
8%
Teveza
1
2%
Massimo Morattiego
1
2%
pieniedzy Massimo Morattiego
10
21%
Eto'o
3
6%
zwyciestw
9
19%
lewej nogi Montolivo
20
42%

Liczba głosów : 48

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Postprzez Salas11 N 05.02.2012 17:17

Agnieszka napisał(a):Czym on się kieruje robiąc te zmiany?

Zaawansowanym stanem alzheimera? :)
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Babel N 05.02.2012 17:22

Tak w ogole to poki co inni graja dla nas. Lazio przerznelo, Napoli remisuje z Milanem, Juve podobnie Udinese przegrywa. Punktowo nawet nam specjalnie nie odskocza jak to wszystko sie tak skonczy.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Agnieszka N 05.02.2012 17:25

Odnośnie wydarzeń z innych boisk: Ibra czerwona :). Ten to się nigdy nie zmieni.
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Salas11 N 05.02.2012 17:31

Enough :x Wspaniałomyślnie odpaliłem streama z vshare'a licząc na dobry mecz (co przy internecie ograniczonym limitami nie jest na dłuższą metę mądrym pomysłem) a dostałem Novarę w koszulkach Interu.
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez joedoe N 05.02.2012 17:52

Takich bramek to się nawet na Orliku nie widuje :rotfl4:
Bić k**** i złodziei, mości hrabio.
joedoe
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Salas11 N 05.02.2012 18:00

Bramka Bojana (tak, to nie pomyłka!) niczym wisienka na zakalcu upieczonym nam dziś przez Ranieriego. Wracamy z Rzymu odarci ze złudzeń. Ale może sezon bez pucharów, a co za tym idzie bez pieniędzy inkasowanych za udział w nich spowoduje konkretne działania zarządu? Jeśli nie, na następne scudetto znów będziemy czekać 17 lat.
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Marq N 05.02.2012 18:38

Jako osoba postronna powiem wam tylko, że problem Interu nie lezy w trenerze - w żadnym wypadku.
Gasperini był kozłem ofiarnym, ale teraz chyba już dociera do wszystkich, że to nie on był problemem.
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mirek15 N 05.02.2012 19:30

Salas11 napisał(a):dostałem Novarę w koszulkach Interu.

Nie wyśmiewaj ich. Wygrali z Interem :lol:
FORZA ABATE!!
Mirek15
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Wilmore N 05.02.2012 20:50

Gasperini był kozłem ofiarnym, ale teraz chyba już dociera do wszystkich, że to nie on był problemem.

Dlaczego tak uważasz? Ja tu widzę analogię między Benitezem i Leonardo - Brazylijczyk też dostał bęcki w wielkim meczu, ale jednak podniósł drużynę całkowicie zniszczoną przez poprzednika. Może Benitez spisywał się lepiej od Gasperiniego, ale analogię widać.
Gasperini nie miał na Inter pomysłu - gra w obronie wyglądała nieudolnie, gra z przodu to był zlepek pojedynczych piłkarzy, nie było zespołu, Inter grał na ułamek możliwości. Może w ostatnich tygodniach Inter osiągał wyniki ponad poziom gry z różnych przyczyn, ale za Ranieriego grają jednak zdecydowanie lepiej.
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Salas11 Pn 06.02.2012 0:27

Palacio znów strzelił kapitalną bramkę, choć tym razem kapkę przypadkową (fajny urodzinowy prezent, dziś kończy 30 lat) Pomyśleć, że mogliśmy go sprowadzić na początku zeszłego sezonu :roll: Ciągnie Genoi wyniki jak tylko może, na ten moment w 16 meczach w Serie A strzelił 12 bramek i zaliczył 5 asyst.
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Martin Pellegrino Pn 06.02.2012 8:45

Salas11 napisał(a):Palacio znów strzelił kapitalną bramkę, choć tym razem kapkę przypadkową (fajny urodzinowy prezent, dziś kończy 30 lat) Pomyśleć, że mogliśmy go sprowadzić na początku zeszłego sezonu :roll: Ciągnie Genoi wyniki jak tylko może, na ten moment w 16 meczach w Serie A strzelił 12 bramek i zaliczył 5 asyst.

To, że Palacio strzela w Genoi nie oznacza, że strzelałby również w Interze. Kilka lat temu kupiliśmy Suazo, który ciągnął grę Cagliari, ale w Interze jakoś swojej strzeleckiej formy odnaleźć nie potrafił. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, obecnie mamy masę innych problemów niż rozpamiętywanie braku transferu średniego napastnika. Teraz musimy szukać zawodników, którzy będą głodni gry, najlepiej młodych i perspektywicznych ;) bo z naszymi "mistrzami" nic już nie ugramy.
Obrazek
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Salas11 Pn 06.02.2012 18:05

Martin Pellegrino napisał(a):Kilka lat temu kupiliśmy Suazo, który ciągnął grę Cagliari, ale w Interze jakoś swojej strzeleckiej formy odnaleźć nie potrafił

Suazo to była pomyłka. Miał co prawda dwa świetne sezony w barwach Cagliari za sobą, jednak mnie ten transfer jakoś nie grzał, to nie było to. Myślę że kupiliśmy go tylko po to, by ten nie poszedł do Milanu. Mieliśmy wtedy Zlatana, Adriano, Cruza, Crespo czy Recobę. Może i potrzebowaliśmy napastnika, bo trzech ostatnich których wymieniłem najlepsze lata miało dawno za sobą, a Adriano był już wrakiem, jednak te 13 baniek mogliśmy spożytkować dużo lepiej kupując kogoś młodszego, bardziej perspektywicznego. Choćby Cavaniego, który już wówczas przejawiał spory talent i wiadomym było, że coś z niego wyrośnie.

Blanc po Euro 2012 najprawdopodobniej żegna się z reprezentacją Francji. Nie wiem jak potoczy się dalej przygoda z Ranierim i ile absurdalnych decyzji kadrowych zdąży w przeciągu pół roku jeszcze podjąć, jednak chyba widać już gołym okiem, że nie jest tym, kogo Inter potrzebuje w tej chwili na ławce. Blanc to zdolny trener ze świeżym spojrzeniem na futbol, warto byłoby przemyśleć jego kandydaturę od nowego sezonu.
Obrazek
Salas11
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez MarcinW Wt 07.02.2012 15:12

że nie jest tym, kogo Inter potrzebuje w tej chwili na ławce

nie wierzę - nie dość, że na czele tego klubu jest emocjonalny idiota to kibice także wpisują się w ten wzorzec. Nie wiem ile lat kibicujesz temu klubowi (zapewne krótko), ale CZĘSTE ZMIANY TRENERÓW NIE WYCHODZIŁY NAM NA DOBRE - patrz 17 lat bez sukcesów. Poza tym trener bez wsparcia zarządu nie wiele jest w stanie zdziałać mając do dyspozycji starych i pozbawionych motywacji MISTRZÓW, a jeszcze mniej jeśli z dużą regularnością pozbywa się najlepszych zawodników zastępując ich przeciętniakami.
"W klubie nigdy nie było tak dużo Morattich jak obecnie. Jest prezes, wice prezes Angelo Mario i inne dzieci prezydenta, także jego bratanek Angelo, jest Carlotte i Giovanni, jest Celeste, o której niewiele się mówi"

Przeje...
MarcinW
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Dr.Football1 Wt 07.02.2012 15:18

http://footballscout.webs.com/ - NAJLEPSI MLODZI PILKARZE NA SWIECIE. SPRAWDZ TO !!!

ObrazekObrazek
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor

Postprzez Maciek (interista) Wt 07.02.2012 16:11

Hmm 101/110.

Moglo byc lepiej.

Zapomnialem mojego ulubienca Belozoglu. :?
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy