Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
10%
Teveza
1
3%
Massimo Morattiego
1
3%
pieniedzy Massimo Morattiego
8
20%
Eto'o
3
8%
zwyciestw
6
15%
lewej nogi Montolivo
17
43%

Liczba głosów : 40

Postprzez Chlopaczek Pt 06.08.2004 11:01

Dobra dosc tego.Creek wez skoncz i nie zarzucaj mi klamstawa bo Inter ZDECYDOWANIE nie jest najlepszym klubem swiata (chodzby Milanowi blizej do tego miana :lol: ) i tego sie czepilem.Mialbys przynajmniej tyle kultury zeby pisac nazwe klubu (Milan) z duzej litery.Idz do innej piaskownicy.Mam swoje poglady i je tutaj wyrazam i to oczywiste ze nie beda sie pokrywac z Twoimi fanowskimi opiniami.
Druga sprawa.Dlaczego znowu skasowano mojego posta?Creek i Agnieszka beda wiedziec o czym mowie.Tego gdzie napisalem o lewych licencjach dla Romy.Niech ten mod ktory je kasuje ma tyle odwagi ze sie przyzna i powie dlaczego a nie robi to z przyczajki.Jakas partyzantke stosuje?Moze przy okazji w koncu wyjasni sie skasowanie calego tematu o scudetto.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Andy Pt 06.08.2004 11:36

Wiadomo , że każdy będzie się trzymał swojego klubu i nie ma tu żadnej mowy ten klub jest lepszy od tego klubu :| . Co do samego Interu na pewno w jakimś tam stopniu wzmocnił się , jeszcze dojdzie Cesar i na tym może zakończyć się ich Mercato :D , a to który klub będzie lepszy : Juve , Milan czy Inter przekonamy się podczas sezonu 8) PEACE :!: :!:
Władcy Mediolanu , władcy Italii , władcy Europy <==> Inter Mediolan
Andy
Skład B
Skład B

Postprzez creek Pt 06.08.2004 18:57

Chlopaczek nie kompromituj sie do reszty. Mi zarzucasz brak kultury bo pisze w pospiechu nazwe klubu mala litera a to co ty robisz to jest juz chamstwo z tym plytkim dowcipem w opisie
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Chlopaczek Pt 06.08.2004 19:35

W pospiechu?Nie rozsmieszaj mnie.Najpierw piszesz Inter z duzej a potem dwa razy Milan z malej.Nie wciskaj ciemnoty ludziom.Creek jestes typowym kolesiem ktory wyznaje zasade:ktos sie zgadza z moimi opiniami to jest spoko ktos nie podziela moich pogladow to jest ble.Zyj w swoim swiecie nie bede Cie z niego wyciagal :D
Tak utrzymuje Iks
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Enzo Francescoli So 07.08.2004 7:54

creek napisał(a):Chlopaczek nie kompromituj sie do reszty. Mi zarzucasz brak kultury bo pisze w pospiechu nazwe klubu mala litera a to co ty robisz to jest juz chamstwo z tym plytkim dowcipem w opisie

ej kolego - o to Ci chodzi?
-Co to za koszulka?Nie poznaje jej.
-To koszulka Interu nie ma na niej sladow scudetto.
fajny dowcip...usmialems ie po pachy, aaa Inter nic niewygra...przynajmniej nie z tym skladem! Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale! Reszta to dziady....no moze procz C.Zanettiego i Cannavaro....to solidni pilkarze - reszta moze sie obsrac!
Enzo Francescoli
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez kebab88 So 07.08.2004 9:29

Ja jestem kibicem Juve, ale wiem, że Inter nie gra w Pucharze UEFA, tylko w eliminacjach do Ligi Mistrzów. A co do hasełka z koszulką, to na pytanie Del Piero w dość chamski sposób odpowiedział Ferrara 8) Creek z Chłopaczkiem moglibyście już skończyć, każdy komu innemu kibicuje i ma inne poglądy, więc niby dlaczego miałby je ktoś zmieniać :wink:
FORZA JUVE!!!
kebab88
Beniaminek

Postprzez Chlopaczek So 07.08.2004 11:11

A gdzie ja napisalem ze graja w UEFA?Napisalem ze na przestrzeni ostatnich 15 lat jedyne co wygrali to trzy razy puchar UEFA.
Tak utrzymuje Iks
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez MiRas So 07.08.2004 11:25

Enzo Francescoli, znasz się na piłce? Bo czytając Twoje pierdoły wnioskuję, że nie za bardzo.

1) Burdisso - słyszałeś o czymś takim jak Ateny 2004? On właśnie tam jechał i przez to nie został zgłoszony :!:

2) C. Zanetti solidnym piłkarzem :?: Wolne żarty

3) widziałeś kiedyś grę Adriano, Stankovcia, Emre, J. Zanettiego :?: Chyba nie 8)
MiRas
Skład C
Skład C

Postprzez Agnieszka N 08.08.2004 15:14

Enzo Francescoli napisał(a):Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale!

Właśnie tu napisales ze grają nibu w Pucharze UEFA. Widzę, że skleroza nie boli.

A tak na marginesie Burdisso nie został zgłoszony do kwalifikacji do LIGI MISTRZÓW podobnie jak Kily Gonzalez bo wraz z ekipą Argentyny udał się na Olimpiade do Aten.....heh

Wiesz nie wyzywaj piłkarzy Interu od dziadów. Każdy zasługuje na szacunek...nawet ktoś za kim sie nie pzrepada.......
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez kebab88 N 08.08.2004 15:22

Agnieszka napisał(a):
Enzo Francescoli napisał(a):Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale!

Właśnie tu napisales ze grają nibu w Pucharze UEFA. Widzę, że skleroza nie boli.

A tak na marginesie Burdisso nie został zgłoszony do kwalifikacji do LIGI MISTRZÓW podobnie jak Kily Gonzalez bo wraz z ekipą Argentyny udał się na Olimpiade do Aten.....heh

Wiesz nie wyzywaj piłkarzy Interu od dziadów. Każdy zasługuje na szacunek...nawet ktoś za kim sie nie pzrepada.......

Zgadzam się, ciekawe czy nam by było miło, gdyby ktoś tak nas wyzywał :wink: Lepiej najpierw się zastanowić, bo każdy ma inny pogląd na świat i nikt nie będzie wstanie przekonać kibica innego klubu do swoich racji :P
FORZA JUVE!!!
kebab88
Beniaminek

Postprzez DORIAN N 15.08.2004 22:19

MiRas napisał(a):Enzo Francescoli, znasz się na piłce? Bo czytając Twoje pierdoły wnioskuję, że nie za bardzo.

1) Burdisso - słyszałeś o czymś takim jak Ateny 2004? On właśnie tam jechał i przez to nie został zgłoszony :!:

2) C. Zanetti solidnym piłkarzem :?: Wolne żarty

3) widziałeś kiedyś grę Adriano, Stankovcia, Emre, J. Zanettiego :?: Chyba nie 8)

Co ty chcesz czlowieku od C.ZANETTIEGO??? :x
Sangue e oro č la bandiera
che noi porteremo per l'Italia intera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
DORIAN
Pieniacz

Postprzez MiRas Pn 16.08.2004 8:35

Chyba mi nie wciśniesz kitu, że jest lepszy od Davidsa czy Cambiasso :!: :evil:
MiRas
Skład C
Skład C

Postprzez Agnieszka Pn 16.08.2004 10:12

Ja osobiście bardzo lubię Cristiano Zanetti'ego. Jest solidnym piłkarzem(inaczej nie grałby w reprezentacji). Jednak myslę, że nie pzrebije się do pierwszego składu Interu.
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez DORIAN Pn 16.08.2004 10:16

A czy ja mowie ze jest od kogos lepszy??Bardzo prawdopodobne ze nie bedzie wystepowal w pierwszym skladzie ale jest napewno "solidnym" def pomocnikiem
che noi porteremo per l'Italia intera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
DORIAN
Pieniacz

Postprzez Zambrotta Pn 16.08.2004 13:31

A ja wolę Juventus Turyn i wiem, że wygra mistrzostwo Włoch.

Fanom Juve polecam stronkę: www.juventus.o7.pl
Zambrotta
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy